Gość: strapiona IP: *.gaworzyce.sdi.tpnet.pl 28.08.04, 14:45 Jak pozbyc sie brzydkiego zapachu z ust? chłopak nie chce mnie juz calowac bo tak jedzie! co mam zarobic aby sie go pozbyć? kto mi doradzi???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: brzydki zapach z ust IP: *.chello.pl 28.08.04, 14:46 hej myj zeby, żuj gumy i czuj sie ok. nie jedz rzeczy ktore pozostawiaja smród Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevermind Re: brzydki zapach z ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 18:46 dokładnie-laryngolog, gastrolog, albo stomatolog bo może być to jakiś stan ropny przyzębia, dziąseł itd... albo nie doleczona infekcja-gronkowce, paciorkowce potrafia być upierdliwe... albo niedomykalność wpustu jak ja to nazywam;) i wtedy gastrolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrMa Re: brzydki zapach z ust IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:32 to nastawiaj mu do całowania dupsko to bedzie mu pachniało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abby Re: brzydki zapach z ust IP: 209.247.222.* 29.08.04, 15:43 Jesc jak najwiecej czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś