Dodaj do ulubionych

ZDJĘCIA Z PORODÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 17:52
ale ludzie mają narąbane w głowach! po co to komu?

www.amazingpregnancy.com/weekbyweek/laborandbirth/index.html
www.baybus.net/viewtopic.php?t=512
Obserwuj wątek
    • Gość: kij Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.infocoig.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 17:56
      porzygalem sie
    • czaroffnica24 Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW 30.08.04, 18:03
      Co racja, to racja. Bleee... Najgorszy widok - jak wychodzi główka.
      • Gość: Ech tam... Ogladalem na zywo. IP: *.sys.teleca.se 30.08.04, 18:08
        Jakos sie nie porzygalem. I jakos nie mam wstretu do ukochanej. Wrecz przeciwnie...
        • czaroffnica24 Re: Ogladalem na zywo. 30.08.04, 18:09
          Widziałeś poród żony - w porządku. Ale pstrykac sobie fotki i pokazywać je
          światu - to już jest chore.
          • Gość: Ech tam... Nie bardziej IP: *.sys.teleca.se 30.08.04, 18:10
            niz pstrykanie zdjec w trakcie kopulacji.
            Sa i filmy....
    • Gość: nevermind Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:17
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=15100630&v=2&s=0
      jest na ten temat cały wątek... a nawet serwis w którym kolekcjonują zdjęcia i
      filmy z tych "cudownych chwil"... nawet jak dla mnie, a siedze w tym fachu,
      wydają się... niepotrzebne!!!
    • Gość: lulu Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:22
      Już lepsze zdjęcia z porodu od słuchania Mandaryny:)
      • Gość: Kasia Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:36
        Zgadzam się.Manaryny po prostu nie da się normalnie słuchac!Ona pieje!
        • Gość: oliwka Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 19:26
          Żadnych dzieci... :| Zaadoptuje, nie rodze... :|
    • vampirrka Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW 30.08.04, 19:22
      Mnie to nie szokuje , moze dlatego ze juz raz rodzilam. Jak was to szokuje to
      poprostu nie wchodzcie na takie strony. Wydaje mi sie ze takie strony sa
      pomocne dla tych , ktore rodza pierwszy raz i sa ciekawe. Ja przed porodem
      czesto zagladalam na takie strony. Duzo zobaczylam , duzo sie dowiedzialam,
      chociaz i tak mi sie to nie przydalo bo w koncu skonczylo sie cesarka. Zdjecia
      byly pomocne, ale swoich bym nie umiescila, w sumie to wogole nie mam zdjec z
      porodu. Podziele sie jeszcze jednym. Ja rodzilam w Stanach i tu zeczywiscie
      porod wyglada zupelnie inaczej. Rodza calymi rodzinami, z babciami, matkami ,
      siostrami, kolezankami itd. i wszystko nie tylko fotografuja ale i kreca na
      kamerze. Dla mnie bylo to dziwne, ja oczywiscie bylam tylko z mezem, no ale co
      kraj to obyczaj. A swoja droga jakby ktos by mnie krecil w takich bolach i
      kazal sie usmiechac to chyba bym mu przywalila. A jeszcze jedno mi sie nasuwa-
      zadna dziewczyna,kobieta nie zrozumie piekna bycia w ciazy, cudu narodzin i
      fenomenu dziecka dopoki sama nie zajdzie w ciaze i nie urodzi, oczywiscie jesli
      dziecko bylo poczete z milosci. Pozdr:)
    • asica23 Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW 30.08.04, 19:39
      brrrrrr....i to rozwarcie.... ble :/
    • Gość: heti Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.icpnet.pl 30.08.04, 20:09
      Kotku, znajdź sobie własny pseudonim

Przybłędo.
      • nobodys_wife Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW 30.08.04, 22:57
        buhaha jak chcesz mieć na wyłączność to się zaloguj jak my nie będzie
        problemów... przybłędo
        • Gość: heti Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.icpnet.pl 30.08.04, 23:03
          nobodys_wife napisała:

> buhaha jak chcesz mieć na wyłączność to się zaloguj jak my nie będzie
          > problemów... przybłędo
          >
          >

:-)
          Ależ ty jesteś dzielne!
          • nobodys_wife Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW 30.08.04, 23:07
            no nie? :D
            • nobodys_wife Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW 30.08.04, 23:26
              i nawet zalogować się umiem
              • Gość: heti Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.icpnet.pl 31.08.04, 11:09
                Zaimponowałaś mi. Ach, ten talent. Zrobisz karierę.
    • Gość: julita Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 30.08.04, 21:20
      Macie wiecej tych linkow? Chce pokazac mojemu chlopakowi aby mu obrzydzic sex i
      ewentualne nastepstwa, no moze na razie.
      Julita
      • Gość: babygirl Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:54
        bleeeeee to straszne,ja juz nie wiem czy chce miec dzidziusia,przeciez potem
        bede miala broche jak jezioro
        • Gość: spray Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.vline.pl 30.08.04, 22:13
          fakt..
          a przy okazji, mogłaby sobie tą brochę podgolić..błe
      • nobodys_wife Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW 30.08.04, 22:59
        trza wpaść na www.baybus.net zalogować się i tam jest cały rozdział poświęcony
        tym przyjemnością
    • Gość: Alina Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.gdynia.mm.pl 30.08.04, 22:36
      OBRZYDLISTWO FUJ, rodziłam cesarką i dziękuję za taką możliwość !!
    • Gość: ja porod to najpiekniejsza rzecz na tym brzydkim... IP: *.elpos.net 30.08.04, 23:10
      swiecie. myslicie ze to obrzydliwe?? to pomyslcie w ten spodob ze dajecie komus nowe zycie a nie kazdemu jest to dane zeby urodzic wlasne dziecko na ktore sie czeka 9 miechow w roznych dziwnych sytuacjach a po tych wszystkich meczarniach wychodzi taki malutki kawalek ciebie i zaraz po porodzie je przytulasz to cos cudownego nie do opisania. to jest dar :)
      • nobodys_wife Re: porod to najpiekniejsza rzecz na tym brzydkim 30.08.04, 23:30
        ja rozumiem że to dar i nie neguję tego-tylko po co robić z tego wielkie halo i
        zamieszczać w sieci w celach innych niz edukacja medyczna?
        bo w sumie to indywidualne przeżycie każdej kobiety
        a po drugie nic niezwykłego-w końcu jest nas już parę miliardów
      • czaroffnica24 Re: porod to najpiekniejsza rzecz na tym brzydkim 30.08.04, 23:30
        Sam poród w sobie nie jest obrzydliwy. Obrzydliwe jest takie usilne pozbawianie
        się intymności. Kamerowanie, fotografowanie, pokazywanie nawet dalekim
        znajomym. PO co to ? Żeby po 20 latach powiedzieć: patrz synuś (sorry za
        brutalność) jak z mamusi cipy wyłaziłeś, chcesz pokazać kolegom ?
        • Gość: nevermind Re: porod to najpiekniejsza rzecz na tym brzydkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 23:34
          otóż to
    • Gość: ja Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW IP: *.elpos.net 30.08.04, 23:11
      a co do tego czy ogolna czy nie to pewnie wasze mamy tez byly zarosniete bo wtedy depilacja nie byla modna :)
    • Gość: Zenek !!! Dajcie jakieś fotki z porodów. IP: *.pl / *.atrax.pl 30.08.04, 23:32
    • aness2 Re: ZDJĘCIA Z PORODÓW 31.08.04, 19:57
      po obejrzeniu tych zdjęć stwierdziłam jedno: jak bede kiedys rodzic to nie
      chce zeby kto kolwiek przy mnie byl oprócz lekarz i pielęgniarek
      ...no chyba ze kieys zmienie zdanie ;(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka