ghostdogg 30.08.04, 19:23 moja prawa reka kazala mi zainstalowac gadu gadu. mysliscie ze teraz nasz zwiazek bedzie inny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaroffnica24 Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:27 Myślałeś kiedyś o znalezieniu dziewczyny, chłopaka, kozy... - wedle upodobań. Może przestało by ci się tak cholernie nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:29 czaroffnica24 napisała: > Myślałeś kiedyś o znalezieniu dziewczyny, chłopaka, kozy... - wedle upodobań. > Może przestało by ci się tak cholernie nudzić. > kozy nie czytaja cosmo wiec to odpada Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:31 Czytać, nie czytają. Ale pewnie chętnie by zjadły. Więc jest dla ciebie szansa na znalezienie kobiety swojego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:30 Spytaj sie nog, co one nato Bo kurde tak caly czas o rekach a nogi moga sie obrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:31 vampirrka napisała: > Spytaj sie nog, co one nato Bo kurde tak caly czas o rekach a nogi moga sie > obrazic. nogi sa dla chomika tak awaryjnie jakbym mu dmuchanej lalki nie kupił Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:36 rozumiem ze on tak miedzy palce Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:37 vampirrka napisała: > rozumiem ze on tak miedzy palce no ba ! Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:39 ghostdogg napisał: > vampirrka napisała: > > > rozumiem ze on tak miedzy palce > > > no ba ! jakbyscie chcieli mnie poznac i przekonac sie ze jestem trendy to zostawie wam swoj nr, ok ? i tak wiem ze chcecie : 5946581 Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:43 A co wziąłeś sobie do serca uwagę o szukaniu swojej drugiej połówki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:45 czaroffnica24 napisała: > A co wziąłeś sobie do serca uwagę o szukaniu swojej drugiej połówki ??? > wiesz korzystam z rad cosmo to i z tego zkorzytalem dziekuje ci za rade. jestem ci winen wylizanie rowa Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Chyba nie jestem pantoflem? 30.08.04, 19:46 Cała przyjemność po twojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zingara Re: Chyba nie jestem pantoflem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:36 BĘDZIE NA BANK INNY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś