czaroffnica24 31.08.04, 16:00 ... kogoś walniętego. I wcale nie jest to jedna z moich osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: after Re: A ja znam.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:03 I tym kims jestes jednak ty, bo ty nie posiadasz wiecej niz jednej osobowosci, ty masz mniej niz jedna osobowosc Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 after 31.08.04, 16:12 Kojarzy mi się z tobą jeden film "Skazani na Shawshank", a dokładnie jeden tekst: "Niektórzy uważają się za snoba. Sądzisz, że twoje gówno pachnie słodziej niż innych?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: after Re: after IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 16:20 Dobre! Zanotowals sobie ten tekst na karteczce? Czy moze umiesz go na pamiec? To forum moze zmienic tytul na "Skazani na czaroffnice24" Twoje czarofnica zapewne smierdzi duzo mocniej niz innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manuel Carmello Re: A ja znam.... IP: *.crowley.pl 31.08.04, 16:14 Nic nie pachnie tak pięknie jak "napalm o poranku" Odpowiedz Link Zgłoś