Dodaj do ulubionych

Żal mi was....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 23:50
Witam wszystkie tępe smerfetki i przygłupawych hip hopowców -przypadkiem
zajrzalem na to forum i co widze ? to jakas kompletna żenada... plytkie
problemy pustych panienek i narcyzowatych lalusiów...jedyne co dla was się
liczy to kasa i bycie "trendy" a na kogos kto jej nie ma nawet nie
spojrzycie..."czy wypada wygrawerowac napis nike na nagrobku ?" luuudzie,
gdzie ja zyję ? czy wy naprawde jestescie tak tępi czy tylko udajecie ?
wracajcie do sluchania półmózgów w zbyt szerokich spodniach i ugrzeznijcie na
dobre w waszej głupocie, bo raczej niczego lepszego spodziewac sie po was nie
mozna...złota polska młodziez -kasa, hip hop i bezmózgowie !!!
Obserwuj wątek
    • wyglodnialy_wilczek Re: Żal mi was.... 09.09.04, 23:55
      synku pora ochlonac, nie denerwuj sie, to zle wplywa na stan zdrowia, pora
      zastanowic sie, moze Ty jednak nie powinienes tutaj pisac bo to zle na Ciebie
      dziala, rozumiem ze intelektualnie moze troszke od tej znamienitej czesci
      odbiegasz, ale nie spodziewalem sie, ze dzieli Cie az tak wielka przepasc,
      ochlon troche, weź zimny prysznic, pomysl i sprobuj ponownie napisac :)))

zycze duzo spokoju i troche dystansu :))
    • Gość: ... Żal? IP: 213.199.221.* 10.09.04, 00:26
      To jest żal? Czy raczej chęć powyzywania i pokazania, że jesteś lepszy...
      Nie umiesz prawidłowo nazywac swoich odczuć.
      • methinks Re: Żal? 10.09.04, 01:04
        Zapisz sie na tai chi.
    • pumaaa do Tiggera 10.09.04, 07:56
      widzisz, a ja się z nimi użeram :]
      zastanawiam się co czułeś pisząc to :P
      świadomość wyższości daje cholerną satysfakcję, mozliwość krytyki również.
      Ale... czy powiedział byś cos takiego przed zgromadzonym tłumem, składającym sie
      wyłącznie z tych chłopaczków z krokiem w okolicy kolan oraz pustymi panienkami?
      wierz mi, to boli :]może nie były to nadmienione grupy, ale również ludzie nie
      lepsi. no cóż takie życie... za prawdę sie płaci

pozdrawiam
      • Gość: Trigger Re: do Tiggera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 12:20
        Użerasz sie z nimi ? w jakim sensie ? widzisz droga pumo, napewno nie napisalem
        tego ani z potrzeby krytyki ani tym bardziej z jakiegokolwiek poczucia
        wyzszosci...jedyne w czym moge czuc sie lepszy to swiadomosc ze posiadam
        zapewne nieco wiecej oleju w głowie, niż wypisujący te bzdury -po prostu czasem
        przeraża mnie to co widzę zarówno tutaj jak i na codzień na
        ulicy...pozdrowienia :)))
        • Gość: DrWoodoo Re: do Tiggera IP: *.aei.ca 10.09.04, 13:26
          Boisz sie chodzic po ulicach? To mozna wyleczyc. Pojedz sobie na wedrowne
          wakacje do Wenezueli. Odpoczniesz i sie wyleczysz ze strachu przed ulicami w
          Polsce. Tylko na wszelki wypadek gdyby kuracja miala sie nie udac, prosze sie
          ubezpieczyc na zycie przed wyjazdem - ale to tylko dla dobra rodziny.
          Odnosnie pewnosci siebie o wyzszym poziomie oleju, prosze podac wyniki. Moga
          byc w wysokosci slupka rteci.
          Wyluzuj, ten portal jest takze dla tych co chca sie oderwac od problemow zycia
          codziennego.
          Pzdr.
    • sweet_charlie Re: Żal mi was.... 11.09.04, 23:40
      Wiesz, w TV jest taka audycja "Na kazdy temat", prowadzi go kobieta, ktora jest
      na pewno bardziej inteligentna od Ciebie. Dla Twojej informacji: slucham rapu,
      a jestem managerem-informatykiem i ekonomista z wyksztalcenia, czyli
      czlowiekiem wzglednie wyksztalconym i o bardzo szerokich horyzontach. Nie ma
      dla mnie tematu tabu, stad chetnie sie zapoznaje z opiniami innych ludzi, bo po
      prostu mam nature badacza otoczenia. I dlatego lubie to Forum, bo tutaj po
      prostu bardzo przerozni ludzie wprost pisza co mysla - pelen przekroj natsrojow
      spolecznych. I za Twoja ocene takze dziekuje :-))))
      • Gość: ludzik Re: Żal mi was.... IP: 217.97.164.* 12.09.04, 00:00
        pełen przekrój? hehe no tak, była tu nawet kiedyś zakonnica czy inna siostra od
        aniołów...

dziewczyno!!! połowa (jeśli nie więcej) postów na tym forum to zwykłe jaja ;-)))

pełen przekrój, heheh nie mogę....
        • sweet_charlie Re: Żal mi was.... 12.09.04, 02:17
          Dziewczyno ?!? Przeciez w podpisie mam wyraznie napisane: CHLOPAK... ;-)))))

Co do postow, oczywiscie juz zaczynam poznawac userow i ich podejscie dp sprawy
          i jestem w stanie wylowic kiedy posto to zwykle nakrecanie ludzi, a kiedy ktos
          tak naprawde mysli. A przekroj jest, bo sa tutaj dzieci od lat nastu do ludzi
          grubo po piecdziesiatce, obie plcie. No i sa to ludzie pochodzacy z roznych
          srodowisk, wiesz, duze i male miasta, wsie tez pewnie sa reprezentowane ?
          • Gość: ludzik Re: Żal mi was.... IP: 217.97.164.* 12.09.04, 11:05
            heh no tak chlopak... zwracam honor :-))

Może masz rację, ale jesli na 100 osób (przykładowo) udzielających się na tym
            forum 90 to nastolatki (i to raczej te, których jedynym zainteresowaniem jest
            seks), a 10 to cała reszta (1 osoba koło 60tki), to wg mnie trudno mówić o
            pełnym przekroju. Spójrzmy na wykształcenie.... myślisz, że rozpaczliwe wątki o
            seksie piszą osoby madre i inteligentne? Takie osoby, moim zdaniem, napiszą do
            eksperta, albo na innym poważniejszym forum. Wg mnie garstka "normalnych" na
            cosmo to ludzie przychodzący tu pośmiać się z głupot. Ewentualnie ze smutkiem
            zastanowić się nad polską młodzieżą ;-))))
            • sweet_charlie Re: Żal mi was.... 12.09.04, 15:57
              wiesz, moze i masz racje. Ale ja mysle ze z tych 90 nastolatkow to tylko kilku
              sie udziela, a wsrod starszyzny plemiennej - zdecydowana wiekszosc, majaca po
              prostu cos do powiedzenia.
    • Gość: Kredka Re: Żal mi was.... IP: *.udn.pl 11.09.04, 23:48
      i ja sie z toba zgodze w 100%. przynajmniej jakis jeden madry gosc sie znalazl
      wsrod tego badziewia i dziadostwa. az mi sie lepiej zrobilo ze tacy ludzie
      gdzies tam jeszcze zyja. bo wokolo widze same rozowe lale i dresiarzy klepiacych
      sie po swoich brzuchach jaby mieli tam mozg. beznadzieja...
      • Gość: bartek Re: Żal mi was.... IP: *.kpnet.fi 12.09.04, 17:23
        Co wy sie chwalicie ze ten magister ten inzynier a ten cencik docencik i co z
        tego. Czym stroicie. Jak towarzycho nie odpowiada to paszol won. Tytuly to se
        schowajcie do szafy a dyplomiki oprawic i w sraczu powiesic. Tu sie pisze co
        sie chce. Nawet sa tu i dwie uczennice kasjerki Caru i ta mariolka no i co. Sa
        dobre i ostre ja zyleta Rawa-Lux. i jest fajnie. A ty wylnialy tygrysku sproj
        spermy i napisz czym sie podcierasz.
        • erba Re: Żal mi was.... 12.09.04, 23:18
          Gość portalu: bartek napisał(a):

A ty wylnialy tygrysku sproj
          > spermy i napisz czym sie podcierasz.

no właśnie! oto całe forum cosmo hłe hłe hłe
    • Gość: osa Re: Żal mi was.... IP: *.cable.mindspring.com 13.09.04, 05:59
      Witam cie przyglupku... Nie rozumiem tylko co spowodowalo ze trafiles na to
      forum. Co spowodowalo ze sie tu znalazles? Przypadek? Jakos trudno mi w to
      uwierzyc...
    • asica23 Re: Żal mi was.... 13.09.04, 09:44
      Widać, że bardzo powierzchownie oceniasz ludzi. Poza tym naprawdę nie przyszło
      Ci do głowy, że ktoś może sobie robić jaja?! Przecież część postów to zwykła
      prowokacja - raz śmieszniejsza raz nie. Jeśli wszystko bierzesz tak poważnie,
      to faktycznie może to nie jest miejsce dla Ciebie...
      A co do reszty; ludzie piszą co akurat im leży, co akurat im się nasunie. Co
      Cię tak oburza?
      A w ogóle to, że pisze się tutaj na temat analu, oralu itp to coś złego?! Czy
      wyznajesz zasadę, że sex to tabu i o TYM cicho-sza? Człowieku, wyluzuj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka