Gość: wisienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:26 kto mysli podobnie jak ja??ja przeczytalam duzo jej wypowiedzi i wydaje mi sie ze jest naprawde malo inteligentna i za wszelka cene probuje zwrocic na siebie uwage.a jak wy sadzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 12.09.04, 12:27 Chcesz o tym porozmawiać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heti Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 12:36 To bardzo interesujące, że pofatygowałaś się i przeanalizowałaś wypowiedzi czaroffnicy. Czy nie sądzisz, że ten temat trzeba dokładnie omówić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:59 tak, pofatygowalam sie bo nieraz zaczela juz mnie wkurzac bezmyslnosc czaroffnicy i chec zwrocenia na siebie uwagi za wszelka cene.mozemy o tym pogadac na forum.pewnie!!! A CZAROFFNICA PEWNIE TEZ JUZ TO CZYTALA I TERAZ MYSLI JAK BY TU ODPOWIEDZIEC.a potem napisze jak zwykle jakas bzdure i bedzie myslec ze jest zabawna. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Czaroffnico, pozwól że skomentuję... 12.09.04, 13:07 Gość portalu: wisienka napisał(a): > tak, pofatygowalam sie bo nieraz zaczela juz mnie wkurzac bezmyslnosc > czaroffnicy i chec zwrocenia na siebie uwagi za wszelka cene.mozemy o tym > pogadac na forum.pewnie!!! A CZAROFFNICA PEWNIE TEZ JUZ TO CZYTALA I TERAZ > MYSLI JAK BY TU ODPOWIEDZIEC.a potem napisze jak zwykle jakas bzdure i bedzie > myslec ze jest zabawna. Moja droga wisienko. To że TY nie rozumiesz jakiejs wypowiedzi oznacza tylko i wyłącznie że to TY masz braki intelektualne, brakuje Ci podstawowego poczucia humoru i ogólnie jesteś moja droga do bani. Więc siedź cicho i się ucz. Zasada jest taka: CZYTASZ-MYŚLISZ-PISZESZ. Paniała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: Czaroffnico, pozwól że skomentuję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:29 moja droga mariolko!!brakow intelektualnych nie mam. jakbys chciala wiedziec to jestem magistrem inzynierem, a planuje isc takze na studia podyplomowe.tak wiec brakow nie mam w przeciwienstwie do ciebie.czy czaroffnica Ci placi za to abys jej bronila?????lecisz na kase??? nieladnie!!!!masz sie czym chwalic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 No to teraz coś głupiego ode mnie... 12.09.04, 14:33 Magistrów w mordę lać ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: No to teraz coś głupiego ode mnie... 12.09.04, 23:52 Uważaj mariolka. Ja też jestem magister...I teraz trzeba będzie na gołe klaty, na środku wsi. I nie będzie litości...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rruuddyy Re: No to teraz coś głupiego ode mnie... 12.09.04, 23:53 Sorry, chyba już spie. Tamten post był absolutna pomyłką...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Czaroffnico, pozwól że skomentuję... 12.09.04, 16:31 Co nie zmienia faktu że nadal nie stosujesz się do zasady, powtórzę Ci bo nie łapiesz, uwaga: CZYTASZ- MYŚLISZ-KOMENTUJESZ...Jak sie skupisz to przekonasz się ze to proste;) Ps.Ty się wybierasz, ja mam je już zrobione.Ups. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: Czaroffnico, pozwól że skomentuję... IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:35 wy jestescie jacys chorzy brak wam wychowania i nie emusialem skaczyc 50 fakultetow by to stwierdzic najlepjej to sie jeszcze miesem obrzodzcie!!! bedzie z was lepsza beka z tych waszych fakutetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:37 wy jestescie jacys chorzy brak wam wychowania i nie emusialem skaczyc 50 fakultetow by to stwierdzic najlepjej to sie jeszcze miesem obrzodzcie!!! bedzie z was lepsza beka z tych waszych fakultetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleni Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:52 Taaak, czaroffnica24 to naprawdę beznadziejny przypadek. Podobnie jak jej obrończyni mariolka99. Pierwsza pisze bzdurne prowokacje, druga pyskuje tym, którzy ośmielą się ją skrytykować. Duet zgrany jak Tatu. Pzdr wisienka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:42 dobre podobala mi sie twa wypowiedz jest git Odpowiedz Link Zgłoś
king_of_nothing Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 12.09.04, 14:54 Gość portalu: wisienka napisał(a): > kto mysli podobnie jak ja??ja przeczytalam duzo jej wypowiedzi i wydaje mi > sie ze jest naprawde malo inteligentna i za wszelka cene probuje zwrocic na > siebie uwage.a jak wy sadzicie?? a ja zauwazylem ze czarownice krytykuja tylko kobiety. zwykla zazdrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleni Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:22 Zazdrość o co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legalna Blondynka Dwie największe idiotki tego forum to :... IP: *.pl / *.atrax.pl 12.09.04, 15:11 1. czarofnica 2. zaraz po niej mariolka Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: Dwie największe idiotki tego forum to :... 12.09.04, 15:16 A ty co ? Znowu się za dużo spermy nałykałeś, co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Dwie największe idiotki tego forum to :... IP: *.kpnet.fi 12.09.04, 16:40 Czego sie cepicie, Czarka jest calkiem fajna dupa, trzyma klase i w ogole.O ile pamietam to ma w biuscie 75 D - cymes,czekolada i mniod. Mariolka nie wiem pewnie poszla odrabiac lekcje bo za rok matura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: do blondyny IP: *.kpnet.fi 12.09.04, 17:00 Czy ty jestes moze transu ? Bo cos sperma zalatuje od ciebie. Napij sie octu z ananasem Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 12.09.04, 15:43 A co wy się tak ludzi czepiacie?! Każdy ma wypowiedzi takie jakie ma, ja np. też często robię sobie jajca na tym forum albo komuś coś pojadę i to nie świadczy o mojej inteligencji. Wiele ludzi wchodzi na to forum po to żeby się pośmiać i ch.j wam do tego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 12.09.04, 17:08 hehe, czaroffnica, trzymaj sie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.kpnet.fi 12.09.04, 17:08 Wisienka jest ksztolona a Czarunia i mariolka zatrudnione sa w kasie u Mc Donalds i na stacjii benzynowej. A ja jestem ekspedient w sklepie z zelazem. Cholernie sexy zajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:59 czaroffnica to po prostu prosta kobieta, ktorej jak sie domyslam sie nudzi i ktora nie ma zadnych obowiazkow. Od rana do wieczora siedzi na tym glupawym forum i wypisuje bzdury i bzdureczki.Prosze sobie przeanalizowac godziny jej postow i roznych odpowiedzi a sami sie przekonacie ze ona chyba spedza przy komputerze 24 godziny. Poza tym tak bardzo chce zwrocic na siebie uwage ze odpowiada na prawie wszystkie posty na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdyl Re: to wisienka IP: *.regionline.fi 13.09.04, 10:02 Wisienka ma racje. gdie nie otworzyc to czaroffnica albo mariolka.Wszystko wiedza i na wszystkim sie znaja i innym dopierdalaja. Obie smutne jak ziemia do kwiatow. Jedna uczennica a druga przy mezu ??? jak ten chlop wytrzymuje z taka jedza ?? Wszystko sledze bom emeryt i mam czasu pod dostatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:50 hehehhehhee ale zes dobre dziadek Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 13.09.04, 15:22 Wisienka, skarbie, no jak Ty masz czas na analizowanie godzin cudzych repostów to sie powinnaś nad sobą zastanowić...A może to jakas mania przesladowcza? Analizujesz w ten sposób WSZYSTKIE posty?! Jestem pod wrażeniem, doprawdy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:42 tu nie trzeba nawet nic analizowac jak czaroffnica wystepuje w kazdym poscie.nie ma tu nic do analizy.wszedzie ja widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.toya.net.pl 14.09.04, 09:54 oj, a przed chwilą radziłaś, żeby przeanalizować... a teraz że nie ma nic do analizy... zdecyduj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.toya.net.pl 14.09.04, 09:53 O rany, naprawdę uważasz, że forum jest po to, żeby "analizować godziny postów" albo "analizować wszystkie wypowiedzi czaroffnicy"? Wyluzuj się dziewczyno! Przecież nie musisz tego czytać, a tym bardziej analizować! Czaroffnica - jestem z Tobą! ;-) A to, czy ktoś spędza przed kompem 24h/dobę i czy mu sie nudzi w domu, to już naprawdę nie Twoja sprawa, droga wisienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:49 buehehhehe baba poprostu nie ma co robic brak jej chlopa niom poprostu musicie jej to wybaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:18 bardzo mi przykro, ale niestety na brak chlopa nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.toya.net.pl 16.09.04, 13:25 To co to za chłop, skoro NIESTETY nie narzekasz na jego brak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:46 dobre lolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king of nothing Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 16:02 dobrze wiedziec ze sa jeszcze jakies niezawistne dziewczyny ... Odpowiedz Link Zgłoś
demitulka buahaha 12.09.04, 23:57 to jest forum Crmo, czy zeby kogos oceniac? wkur*** mnie to, bo nawet tutaj musisie sie kłócic...niech sobie bedzie jaka chce byc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
soliera Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 13.09.04, 15:45 Ja tam jestem fanem Mariolki, chetnie bym ja pobzykał. Taka mężatka koło trzydziestki ...hm ... I jaka jest ostra w rozmowie na gg :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Copa de majonez Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.regionline.fi 14.09.04, 09:47 To smutosci napewno nie pociagnie ci drucika bo nie lubi spermy a jako kobieta to smutaska.(Mariolka) Nie ma sie do czego podniecac chyba ze lubisz suchary Odpowiedz Link Zgłoś
soliera Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 14.09.04, 15:30 Gość portalu: Copa de majonez napisał(a): > To smutosci napewno nie pociagnie ci drucika bo nie lubi spermy a jako kobieta > to smutaska.(Mariolka) Nie ma sie do czego podniecac chyba ze lubisz suchary Ja tez nie lubię jak laska łyka; nie pocałowałbym jej potem!! Smutaska może być, ale za to jak się wkurwi, to niezłą wiązankę sypnie, a to już coś ... <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:53 dobry jestes chyba tez z nia pogadam lubie ostre babki moze mi tez na wrzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:30 niom bez kitu wiedzma to z niej jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:22 nastepny obronca sie znalazl!!! czy czaroffnica zdejmuje przed toba majtki?? czy co??slinisz sie na jej widok??mysle ze jej nick jest adekwatny do wygladu. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_voo Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 15:27 Gość portalu: wisienka napisał(a): > nastepny obronca sie znalazl!!! czy czaroffnica zdejmuje przed toba majtki?? > czy co??slinisz sie na jej widok??mysle ze jej nick jest adekwatny do wygladu. myślę tylko, że jej zazdrościsz... jak dla mnie to jesteś strasznie zakompleksiona i starasz się podbudować, naskakując na innych i przechwalając się swoim wykształceniem... ale daleko ci jeszcze do cientych odpowiedzi w stylu czaroffnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:04 naprawde uwazasz ze odpowiedzi czaroffnicy sa ciete??? nie znaizaj sie do jej poziomu, prosze! jedna taka debilka wystarczy na tym forum. gdybys zobaczyl jej dialogi z ghosstdogiem to dopiero moglbys mowic kto ma ciete odpowiedzi.a na razie pozostaje mi tylko smiac sie z prob wymozdzenia czegos ciekawego przez czaroffnice. Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 15:28 I do wyglądu i do zdolności. :) A pani, pani... co to znaczy to co siem "adekwatne" zowie, co ??? To jakaś nowa pozycja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:02 adekwatne to znaczy odpowiednie droga pani prostaczko ze wsi! w dzisiejszych czasac trzeba byc oczytanym. ale jak sie siedzi caly czas na forum to przeciez sie nic nie czyta i dlatego sie nie wie co na przyklad znaczy adekwatny. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_voo Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 16:04 Gość portalu: wisienka napisał(a): > adekwatne to znaczy odpowiednie droga pani prostaczko ze wsi! w dzisiejszych > czasac trzeba byc oczytanym. ale jak sie siedzi caly czas na forum to przeciez > sie nic nie czyta i dlatego sie nie wie co na przyklad znaczy adekwatny. ja PRZECZYTAŁEM twoją wypowiedz i to na forum (masz luki w swojej teorii) Odpowiedz Link Zgłoś
czaroffnica24 Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 16:04 Racja pani mgr ja na forum oglądam zajebiste obrazki. Ostatnio zachwycił mnie obraz forumowego geniuszu, pt Kompot z wiśni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo [...] IP: 82.177.8.* 14.09.04, 16:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: Wisienka zazdrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:20 nie mam czego zazdroscic! mam zazdroscic czaroffnicy tego ze przynudza??? i ze facet jej nie chce??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleo Re: Wisienka zazdrości IP: 82.177.8.* 14.09.04, 16:54 Przynudzasz to ty konfidentko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Wisienka zazdrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:26 Czaroffnica jest jak papieżyk - kto ją skrytykuje, zostaje zmiażdżony krytyką zaślepionych fanów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leena Przestańcie ją krytykować... IP: 82.177.8.* 14.09.04, 18:50 Gość portalu: aneta napisał(a): > Czaroffnica jest jak papieżyk - kto ją skrytykuje, zostaje zmiażdżony krytyką > zaślepionych fanów. Już mnie to wkurza. Nie chodzi tu o to, że jestem fanką czaroffnicy, ale lubie jej teksty. A wy wszyscy ja krytykujący, nie możecie sie pogodzić z tym, że ona jest tu popularna, ma zaskakujące i interesujące wypowiedzi. Moim zdaniem, bez czaroffnicy to forum nie byłoby takie ja jest.. Już go opuściło wiele fajnych ludzi-nevermind, lol itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: to wisienka IP: *.kpnet.fi 14.09.04, 19:55 Nie padaj duchem W. Jestem twoim fanem i stoja za Taba jak za skala. Masz swieta racje cz.jest wiedzma i przyglupia a jej popleznikom m.in jaam i wielki woo to obszczymury pospolite i szmaciarze. A leena probowala przygrysc przy samej dupie ale jej zeby zzolkly. Wisienka czerepek up,up. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 18.09.04, 11:18 niom wisienka ladnie to tak ja tu zatoba jestem a ty coo obsmarowujesz mi dupe widze nie jestes lepsza od tych debilek np.czarownica bler wich 2 dobry film pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 18.09.04, 11:24 zle spojrzalem ale poprawke juz zrobilem na lolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 18.09.04, 11:27 pozdro wisienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 18.09.04, 11:23 lolo a ty stara dupa i zazdroscisz takim obszczymuram jak my co mam cos jeszcze do powiedzenia takim bezinteligeciakom jak ty Odpowiedz Link Zgłoś