Dodaj do ulubionych

czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:26
kto mysli podobnie jak ja??ja przeczytalam duzo jej wypowiedzi i wydaje mi
sie ze jest naprawde malo inteligentna i za wszelka cene probuje zwrocic na
siebie uwage.a jak wy sadzicie??
Obserwuj wątek
    • mariolka99 Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 12.09.04, 12:27
      Chcesz o tym porozmawiać? ;)
    • Gość: heti Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.icpnet.pl 12.09.04, 12:36
      To bardzo interesujące, że pofatygowałaś się i przeanalizowałaś wypowiedzi
      czaroffnicy. Czy nie sądzisz, że ten temat trzeba dokładnie omówić?
      • Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 12:59
        tak, pofatygowalam sie bo nieraz zaczela juz mnie wkurzac bezmyslnosc
        czaroffnicy i chec zwrocenia na siebie uwagi za wszelka cene.mozemy o tym
        pogadac na forum.pewnie!!! A CZAROFFNICA PEWNIE TEZ JUZ TO CZYTALA I TERAZ
        MYSLI JAK BY TU ODPOWIEDZIEC.a potem napisze jak zwykle jakas bzdure i bedzie
        myslec ze jest zabawna.
        • mariolka99 Czaroffnico, pozwól że skomentuję... 12.09.04, 13:07
          Gość portalu: wisienka napisał(a):

> tak, pofatygowalam sie bo nieraz zaczela juz mnie wkurzac bezmyslnosc
          > czaroffnicy i chec zwrocenia na siebie uwagi za wszelka cene.mozemy o tym
          > pogadac na forum.pewnie!!! A CZAROFFNICA PEWNIE TEZ JUZ TO CZYTALA I TERAZ
          > MYSLI JAK BY TU ODPOWIEDZIEC.a potem napisze jak zwykle jakas bzdure i bedzie
          > myslec ze jest zabawna.

Moja droga wisienko. To że TY nie rozumiesz jakiejs wypowiedzi oznacza tylko i
          wyłącznie że to TY masz braki intelektualne, brakuje Ci podstawowego poczucia
          humoru i ogólnie jesteś moja droga do bani. Więc siedź cicho i się ucz. Zasada
          jest taka: CZYTASZ-MYŚLISZ-PISZESZ. Paniała?
          • Gość: wisienka Re: Czaroffnico, pozwól że skomentuję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 13:29
            moja droga mariolko!!brakow intelektualnych nie mam. jakbys chciala wiedziec to
            jestem magistrem inzynierem, a planuje isc takze na studia podyplomowe.tak wiec
            brakow nie mam w przeciwienstwie do ciebie.czy czaroffnica Ci placi za to abys
            jej bronila?????lecisz na kase??? nieladnie!!!!masz sie czym chwalic!!!
            • czaroffnica24 No to teraz coś głupiego ode mnie... 12.09.04, 14:33
              Magistrów w mordę lać ! ! !
              • rruuddyy Re: No to teraz coś głupiego ode mnie... 12.09.04, 23:52
                Uważaj mariolka. Ja też jestem magister...I teraz trzeba będzie na gołe klaty, na środku wsi. I nie będzie litości...;)
              • rruuddyy Re: No to teraz coś głupiego ode mnie... 12.09.04, 23:53
                Sorry, chyba już spie. Tamten post był absolutna pomyłką...:)
            • mariolka99 Re: Czaroffnico, pozwól że skomentuję... 12.09.04, 16:31
              Co nie zmienia faktu że nadal nie stosujesz się do zasady, powtórzę Ci bo nie
              łapiesz, uwaga: CZYTASZ- MYŚLISZ-KOMENTUJESZ...Jak sie skupisz to przekonasz
              się ze to proste;) Ps.Ty się wybierasz, ja mam je już zrobione.Ups. Pozdrawiam;)
              • Gość: jaam Re: Czaroffnico, pozwól że skomentuję... IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:35
                wy jestescie jacys chorzy brak wam wychowania i nie emusialem skaczyc 50
                fakultetow by to stwierdzic najlepjej to sie jeszcze miesem obrzodzcie!!!
                bedzie z was lepsza beka z tych waszych fakutetow
        • Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:37
          wy jestescie jacys chorzy brak wam wychowania i nie emusialem skaczyc 50
          fakultetow by to stwierdzic najlepjej to sie jeszcze miesem obrzodzcie!!!
          bedzie z was lepsza beka z tych waszych fakultetow
    • Gość: eleni Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 14:52
      Taaak, czaroffnica24 to naprawdę beznadziejny przypadek. Podobnie jak jej
      obrończyni mariolka99. Pierwsza pisze bzdurne prowokacje, druga pyskuje tym,
      którzy ośmielą się ją skrytykować. Duet zgrany jak Tatu. Pzdr wisienka.
      • Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:42
        dobre podobala mi sie twa wypowiedz jest git
    • king_of_nothing Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 12.09.04, 14:54

> kto mysli podobnie jak ja??ja przeczytalam duzo jej wypowiedzi i wydaje mi
      > sie ze jest naprawde malo inteligentna i za wszelka cene probuje zwrocic na
      > siebie uwage.a jak wy sadzicie??

a ja zauwazylem ze czarownice krytykuja tylko kobiety. zwykla zazdrosc.
      • Gość: eleni Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:22
        Zazdrość o co???
    • Gość: Legalna Blondynka Dwie największe idiotki tego forum to :... IP: *.pl / *.atrax.pl 12.09.04, 15:11
      1. czarofnica
      2. zaraz po niej mariolka
      • czaroffnica24 Re: Dwie największe idiotki tego forum to :... 12.09.04, 15:16
        A ty co ? Znowu się za dużo spermy nałykałeś, co ???
        • Gość: lolo Re: Dwie największe idiotki tego forum to :... IP: *.kpnet.fi 12.09.04, 16:40
          Czego sie cepicie, Czarka jest calkiem fajna dupa, trzyma klase i w ogole.O ile
          pamietam to ma w biuscie 75 D - cymes,czekolada i mniod. Mariolka nie wiem
          pewnie poszla odrabiac lekcje bo za rok matura.
      • Gość: lolo Re: do blondyny IP: *.kpnet.fi 12.09.04, 17:00
        Czy ty jestes moze transu ? Bo cos sperma zalatuje od ciebie. Napij sie octu z
        ananasem
    • lolinkaa Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 12.09.04, 15:43
      A co wy się tak ludzi czepiacie?! Każdy ma wypowiedzi takie jakie ma, ja np.
      też często robię sobie jajca na tym forum albo komuś coś pojadę i to nie
      świadczy o mojej inteligencji. Wiele ludzi wchodzi na to forum po to żeby się
      pośmiać i ch.j wam do tego!!!!
      • aureliana Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 12.09.04, 17:08
        hehe,
        czaroffnica, trzymaj sie ;-)
      • Gość: lolo Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.kpnet.fi 12.09.04, 17:08
        Wisienka jest ksztolona a Czarunia i mariolka zatrudnione sa w kasie u Mc
        Donalds i na stacjii benzynowej. A ja jestem ekspedient w sklepie z zelazem.
        Cholernie sexy zajecie.
        • Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 23:59
          czaroffnica to po prostu prosta kobieta, ktorej jak sie domyslam sie nudzi i
          ktora nie ma zadnych obowiazkow. Od rana do wieczora siedzi na tym glupawym
          forum i wypisuje bzdury i bzdureczki.Prosze sobie przeanalizowac godziny jej
          postow i roznych odpowiedzi a sami sie przekonacie ze ona chyba spedza przy
          komputerze 24 godziny. Poza tym tak bardzo chce zwrocic na siebie uwage ze
          odpowiada na prawie wszystkie posty na tym forum.
          • Gość: bzdyl Re: to wisienka IP: *.regionline.fi 13.09.04, 10:02
            Wisienka ma racje. gdie nie otworzyc to czaroffnica albo mariolka.Wszystko
            wiedza i na wszystkim sie znaja i innym dopierdalaja. Obie smutne jak ziemia do
            kwiatow. Jedna uczennica a druga przy mezu ??? jak ten chlop wytrzymuje z taka
            jedza ?? Wszystko sledze bom emeryt i mam czasu pod dostatkiem.
            • Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:50
              hehehhehhee ale zes dobre dziadek
          • mariolka99 Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 13.09.04, 15:22
            Wisienka, skarbie, no jak Ty masz czas na analizowanie godzin cudzych repostów
            to sie powinnaś nad sobą zastanowić...A może to jakas mania przesladowcza?
            Analizujesz w ten sposób WSZYSTKIE posty?! Jestem pod wrażeniem, doprawdy;)
            • Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 18:42
              tu nie trzeba nawet nic analizowac jak czaroffnica wystepuje w kazdym
              poscie.nie ma tu nic do analizy.wszedzie ja widac.
              • Gość: mon Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.toya.net.pl 14.09.04, 09:54
                oj, a przed chwilą radziłaś, żeby przeanalizować... a teraz że nie ma nic do
                analizy... zdecyduj się!
          • Gość: mon Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.toya.net.pl 14.09.04, 09:53
            O rany, naprawdę uważasz, że forum jest po to, żeby "analizować godziny postów"
            albo "analizować wszystkie wypowiedzi czaroffnicy"? Wyluzuj się dziewczyno!
            Przecież nie musisz tego czytać, a tym bardziej analizować! Czaroffnica -
            jestem z Tobą! ;-) A to, czy ktoś spędza przed kompem 24h/dobę i czy mu sie
            nudzi w domu, to już naprawdę nie Twoja sprawa, droga wisienko...
          • Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:49
            buehehhehe baba poprostu nie ma co robic brak jej chlopa niom poprostu musicie
            jej to wybaczyc
            • Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:18
              bardzo mi przykro, ale niestety na brak chlopa nie narzekam
              • Gość: mon Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.toya.net.pl 16.09.04, 13:25
                To co to za chłop, skoro NIESTETY nie narzekasz na jego brak??
        • Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:46
          dobre lolo
      • Gość: king of nothing Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 16:02
        dobrze wiedziec ze sa jeszcze jakies niezawistne dziewczyny ...
    • demitulka buahaha 12.09.04, 23:57
      to jest forum Crmo, czy zeby kogos oceniac? wkur*** mnie to, bo nawet tutaj
      musisie sie kłócic...niech sobie bedzie jaka chce byc!!!
    • soliera Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 13.09.04, 15:45
      Ja tam jestem fanem Mariolki, chetnie bym ja pobzykał. Taka mężatka koło trzydziestki ...hm ...
      I jaka jest ostra w rozmowie na gg :d
      • Gość: Copa de majonez Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.regionline.fi 14.09.04, 09:47
        To smutosci napewno nie pociagnie ci drucika bo nie lubi spermy a jako kobieta
        to smutaska.(Mariolka) Nie ma sie do czego podniecac chyba ze lubisz suchary
        • soliera Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna 14.09.04, 15:30
          Gość portalu: Copa de majonez napisał(a):

> To smutosci napewno nie pociagnie ci drucika bo nie lubi spermy a jako kobieta
          > to smutaska.(Mariolka) Nie ma sie do czego podniecac chyba ze lubisz suchary

Ja tez nie lubię jak laska łyka; nie pocałowałbym jej potem!!
          Smutaska może być, ale za to jak się wkurwi, to niezłą wiązankę sypnie, a to już coś ... <hahaha>
      • Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:53
        dobry jestes chyba tez z nia pogadam lubie ostre babki
        moze mi tez na wrzuca
    • Gość: jaam Re: czaroffnica jest nadzwyczaj malo inteligentna IP: *.balta.pl / *.net 14.09.04, 14:30
      niom bez kitu wiedzma to z niej jest
    • wielki_voo Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 14:50
      • Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:22
        nastepny obronca sie znalazl!!! czy czaroffnica zdejmuje przed toba majtki??
        czy co??slinisz sie na jej widok??mysle ze jej nick jest adekwatny do wygladu.
        • wielki_voo Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 15:27

> nastepny obronca sie znalazl!!! czy czaroffnica zdejmuje przed toba majtki??
          > czy co??slinisz sie na jej widok??mysle ze jej nick jest adekwatny do wygladu.

myślę tylko, że jej zazdrościsz... jak dla mnie to jesteś strasznie
          zakompleksiona i starasz się podbudować, naskakując na innych i przechwalając
          się swoim wykształceniem... ale daleko ci jeszcze do cientych odpowiedzi w
          stylu czaroffnicy!
          • Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:04
            naprawde uwazasz ze odpowiedzi czaroffnicy sa ciete??? nie znaizaj sie do jej
            poziomu, prosze! jedna taka debilka wystarczy na tym forum. gdybys zobaczyl jej
            dialogi z ghosstdogiem to dopiero moglbys mowic kto ma ciete odpowiedzi.a na
            razie pozostaje mi tylko smiac sie z prob wymozdzenia czegos ciekawego przez
            czaroffnice.
        • czaroffnica24 Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 15:28
          I do wyglądu i do zdolności. :)

A pani, pani... co to znaczy to co siem "adekwatne" zowie, co ??? To jakaś nowa
          pozycja ???
          • Gość: wisienka Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:02
            adekwatne to znaczy odpowiednie droga pani prostaczko ze wsi! w dzisiejszych
            czasac trzeba byc oczytanym. ale jak sie siedzi caly czas na forum to przeciez
            sie nic nie czyta i dlatego sie nie wie co na przyklad znaczy adekwatny.
            • wielki_voo Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 16:04

> adekwatne to znaczy odpowiednie droga pani prostaczko ze wsi! w dzisiejszych
              > czasac trzeba byc oczytanym. ale jak sie siedzi caly czas na forum to
              przeciez
              > sie nic nie czyta i dlatego sie nie wie co na przyklad znaczy adekwatny.

ja PRZECZYTAŁEM twoją wypowiedz i to na forum (masz luki w swojej teorii)
            • czaroffnica24 Re: czaroffnica jest nadzwyczaj inteligentna!!! 14.09.04, 16:04
              Racja pani mgr ja na forum oglądam zajebiste obrazki. Ostatnio zachwycił mnie
              obraz forumowego geniuszu, pt Kompot z wiśni.
              • Gość: Kleo [...] IP: 82.177.8.* 14.09.04, 16:10
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: wisienka Re: Wisienka zazdrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:20
                  nie mam czego zazdroscic! mam zazdroscic czaroffnicy tego ze przynudza??? i ze
                  facet jej nie chce???
                  • Gość: Kleo Re: Wisienka zazdrości IP: 82.177.8.* 14.09.04, 16:54
                    Przynudzasz to ty konfidentko!
                    • Gość: aneta Re: Wisienka zazdrości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 17:26
                      Czaroffnica jest jak papieżyk - kto ją skrytykuje, zostaje zmiażdżony krytyką
                      zaślepionych fanów.
                      • Gość: Leena Przestańcie ją krytykować... IP: 82.177.8.* 14.09.04, 18:50
                        Gość portalu: aneta napisał(a):

> Czaroffnica jest jak papieżyk - kto ją skrytykuje, zostaje zmiażdżony krytyką
                        > zaślepionych fanów.

Już mnie to wkurza. Nie chodzi tu o to, że jestem fanką czaroffnicy, ale lubie
                        jej teksty. A wy wszyscy ja krytykujący, nie możecie sie pogodzić z tym, że ona
                        jest tu popularna, ma zaskakujące i interesujące wypowiedzi.

Moim zdaniem, bez czaroffnicy to forum nie byłoby takie ja jest.. Już go
                        opuściło wiele fajnych ludzi-nevermind, lol itd.

• Gość: lolo Re: to wisienka IP: *.kpnet.fi 14.09.04, 19:55
                          Nie padaj duchem W. Jestem twoim fanem i stoja za Taba jak za skala. Masz
                          swieta racje cz.jest wiedzma i przyglupia a jej popleznikom m.in jaam i wielki
                          woo to obszczymury pospolite i szmaciarze. A leena probowala przygrysc przy
                          samej dupie ale jej zeby zzolkly. Wisienka czerepek up,up.
                          • Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 18.09.04, 11:18
                            niom wisienka ladnie to tak ja tu zatoba jestem a ty coo obsmarowujesz mi dupe
                            widze nie jestes lepsza od tych debilek np.czarownica bler wich 2 dobry film
                            pozdro
                            • Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 18.09.04, 11:24
                              zle spojrzalem ale poprawke juz zrobilem na lolo
                              • Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 18.09.04, 11:27
                                pozdro wisienka
                          • Gość: jaam Re: to wisienka IP: *.balta.pl / *.net 18.09.04, 11:23
                            lolo a ty stara dupa i zazdroscisz takim obszczymuram jak my co mam cos jeszcze
                            do powiedzenia takim bezinteligeciakom jak ty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka