Gość: Lila25 IP: *.fnet.pl 16.09.04, 21:35 To może ktoś coś powie o facecie RYBIE? Jak go zdobyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king_of_nothing Re: A facet ryba? 16.09.04, 21:42 facet ryba - najlepszy z najlepszych :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila25 Re: A facet ryba? IP: *.fnet.pl 16.09.04, 21:59 Doprawdy? Jak go zdobyć? Co go najbardziej kręci? Odpowiedz Link Zgłoś
king_of_nothing Re: A facet ryba? 16.09.04, 22:08 Gość portalu: Lila25 napisał(a): > Doprawdy? Jak go zdobyć? Co go najbardziej kręci? Zlap go na haczyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: A facet ryba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:08 Racja, cudoooooooowny charakter :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorąceusta Re: A facet ryba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:38 ja wiem tylko tyle,że facet ryba jest nie do rozgryzienia. Nigdy nie wiem o co mu chodzi, czy mu na mnie zależy czy nie. Raz jest milutki i poprostu facet marzenie ,raz nie odzywa sie przez parę tygodni noi uważa, że wszystko jest ok. Jednak gdy o kimś mówimy to nie wiemy czy jego charakter to w głównej mierze cechy nabyte, czy to że ma taki a nie inny znak zodiaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por ty dzięki, poprawiłyście mi chumor IP: 213.17.228.* 17.09.04, 17:07 mm 05/03/78 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: A facet ryba? IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:36 chory romantyk idealizujący swoją partnerke ... zbyt szybko mówi słowo kocham i wierzy święcie że oto z ta panna spędzi całe życie ... nie znosi odmowy ... wtedy przekonujesz się z kim miałaś dotychczas do czynienia ... od mojego ex Ryby uciekłam i nigdy nie chciałabym wrócić , choć nie dał mi o sobie tak łatwo zapomnieć ... oczywiście w najbardziej negatywnym sensie ... jak facet Ryba znajdzie taką samą romantyczke i uległą przy tym to będą żyć długo i szczęśliwie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por ty Re: A facet ryba? IP: *.chello.pl 17.09.04, 21:09 ee to musiała być jakaś płotka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: A facet ryba? IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:49 też tak myśle ... teraz z perspektywy czasu ... ale za wesoło mi nie było przy rozstaniu jak nie chciał pozwolić mi odejść i pojawiły się groźby .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soliera Re: A facet ryba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:57 To najgorsza chyba z możliwych opcji. Ciota pierwszoklasowa! Nieudaczniki i mieczaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por ty Re: A facet ryba? IP: *.chello.pl 17.09.04, 22:02 a ty ? super macho spod jakiego jestes znaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: A facet ryba? IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 18.09.04, 14:50 czy my sie nie znamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: A facet ryba? IP: 213.17.162.* 18.09.04, 18:07 ja uwazam ze sa wspaniale i ta ich tajemniczosc jest pociagajaca. ryba potrafi dac kobiecie tego co potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś