Dodaj do ulubionych

A facet ryba?

IP: *.fnet.pl 16.09.04, 21:35
To może ktoś coś powie o facecie RYBIE? Jak go zdobyć?
Obserwuj wątek
    • king_of_nothing Re: A facet ryba? 16.09.04, 21:42
      facet ryba - najlepszy z najlepszych :]
      • Gość: Lila25 Re: A facet ryba? IP: *.fnet.pl 16.09.04, 21:59
        Doprawdy? Jak go zdobyć? Co go najbardziej kręci?
        • king_of_nothing Re: A facet ryba? 16.09.04, 22:08
          Gość portalu: Lila25 napisał(a):

> Doprawdy? Jak go zdobyć? Co go najbardziej kręci?

Zlap go na haczyk ;)
      • Gość: Anka Re: A facet ryba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:08
        Racja, cudoooooooowny charakter :-)
    • Gość: gorąceusta Re: A facet ryba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:38
      ja wiem tylko tyle,że facet ryba jest nie do rozgryzienia. Nigdy nie wiem o co
      mu chodzi, czy mu na mnie zależy czy nie. Raz jest milutki i poprostu facet
      marzenie ,raz nie odzywa sie przez parę tygodni noi uważa, że wszystko jest ok.
      Jednak gdy o kimś mówimy to nie wiemy czy jego charakter to w głównej mierze
      cechy nabyte, czy to że ma taki a nie inny znak zodiaku...
      • Gość: por ty dzięki, poprawiłyście mi chumor IP: 213.17.228.* 17.09.04, 17:07
        mm 05/03/78
    • Gość: dziewczynka Re: A facet ryba? IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 20:36
      chory romantyk idealizujący swoją partnerke ... zbyt szybko mówi słowo kocham i
      wierzy święcie że oto z ta panna spędzi całe życie ... nie znosi odmowy ...
      wtedy przekonujesz się z kim miałaś dotychczas do czynienia ... od mojego ex
      Ryby uciekłam i nigdy nie chciałabym wrócić , choć nie dał mi o sobie tak łatwo
      zapomnieć ... oczywiście w najbardziej negatywnym sensie ...
      jak facet Ryba znajdzie taką samą romantyczke i uległą przy tym to będą żyć
      długo i szczęśliwie ...
      • Gość: por ty Re: A facet ryba? IP: *.chello.pl 17.09.04, 21:09
        ee to musiała być jakaś płotka :)
        • Gość: dziewczynka Re: A facet ryba? IP: *.intergeo.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:49
          też tak myśle ... teraz z perspektywy czasu ... ale za wesoło mi nie było przy
          rozstaniu jak nie chciał pozwolić mi odejść i pojawiły się groźby ..
      • Gość: soliera Re: A facet ryba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 21:57
        To najgorsza chyba z możliwych opcji. Ciota pierwszoklasowa! Nieudaczniki i mieczaki.
        • Gość: por ty Re: A facet ryba? IP: *.chello.pl 17.09.04, 22:02
          a ty ? super macho
          spod jakiego jestes znaku
      • Gość: ryba Re: A facet ryba? IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 18.09.04, 14:50
        czy my sie nie znamy???
    • Gość: XX Re: A facet ryba? IP: 213.17.162.* 18.09.04, 18:07
      ja uwazam ze sa wspaniale i ta ich tajemniczosc jest pociagajaca. ryba potrafi
      dac kobiecie tego co potrzebuje
    • Gość: odeawał sie Re: A facet ryba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.04, 11:43
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka