Gość: dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:26 kto je zna niech pisze razem z opisem itd dzienks z gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bucowa Re: fajne pozycje 21.09.04, 16:41 jakie pozycje??:)) to ja może napiszę ci pozycje książkowe: -"Rzeźnia numer pięć" -Kurt Vonnegut -"Pastwiska Niebieskie" -John Steinbeck -"Zamek" -Franz Kafka -"Sto lat samotności" -Garcia Marquez jak przypomnę sobie jeszcze jakies fajne pozycje książkowe to na pewno ci podam. Odpowiedz Link Zgłoś
yomite A ja lubie 21.09.04, 16:44 Shorame z warzywami - to bodajze DRUGA pozycja w menu restauracji Sphinx Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Pozycja srodkowej Odry 21.09.04, 19:03 Bardzo fajna, naprawde. A gdzie znalesc? Zalaczam mape zsmb.nowasol.ids.pl/pso/index1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: Pozycja srodkowej Odry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:32 jacy7 wy jestescie przezabawni po prostu zyc nie umierac glowa o scian walnac ale tylko wasza!! jak nie wiesz o co chodzi to wez sie q powies Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: Pozycja srodkowej Odry 21.09.04, 21:58 Pol lezaca pol siedzaca. Nogi wyciagniete, oparty z glowa wlacznie. Jest bosko - wygodnie, pifko w rece, TV miga przed oczami, w drugiej rece papieros. Uwielbiam ta pozycje. Chlipie - ile razy sie da, ja zajmuje. Zyc nie umierac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
viiking Re: Pozycja srodkowej Odry 21.09.04, 22:36 Gość portalu: dupa napisał(a): > jacy7 wy jestescie przezabawni po prostu zyc nie umierac glowa o scian walnac > ale tylko wasza!! jak nie wiesz o co chodzi to wez sie q powies A ja wiem o co ci chodzi. Moja ulubiona to pozycja na jezdzca. A tu msasz obrazek to moze sie nawet podjarasz tomasz.ii.uni.wroc.pl/Cudak/ilustracje/jezdziec.gif Odpowiedz Link Zgłoś
lonusia Re: fajne pozycje 21.09.04, 22:07 Wiem, ze tak naprawde liczy sie pozycja nr 1, nr 2 i nr 3. Wszystkie inne to nie ma o czym mowic. O, tak jak tu: db.bianchi.it/news/upload/WKKOERSEL2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś