Dodaj do ulubionych

Faceci są słabi

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 15:08
Ostatnio podczas kłotni z facetem kopnęłam go delikatnie w jaja i się zwinął
z bólu i zaczął stękac:-))a podobno my jesteśmy słabą płcia??!
Obserwuj wątek
    • Gość: Calvin Klein Re: Faceci są słabi IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:18
      i co jesteś dumna z siebie??? powinien kopnąć cie w ten głupi ryj..
      • Gość: kosmogirl Re: Faceci są słabi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 15:24
        Ciebie to nawet by nie było w co kopnąc...współczuje szczerze...
        • Gość: Calvin Klein Re: Faceci są słabi IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:31
          hehe pustaczku jeden... współczuje i to baaardzo oby takich jak ty było
          coraz mniej:)
          • Gość: Kosmogirl Re: Faceci są słabi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 15:37
            Fajnego masz nicka a powinieneś mieć nicka-idiota.pa.
            • Gość: Calvin Klein Re: Faceci są słabi IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:41
              oj ale mnie teraz trafiłaś:):) dziecko nawet nie stać Cie na jego
              ubrania... za to Kosmogirl to brzmi dumnie... heheehhheheheh ...dumnie
              i pusto:)
              • Gość: ogirl Re: Faceci są słabi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 15:46
                Calvin Kretyn całkiem miło brzmi;-))pasowałoby do Ciebie w sam raz.
                • Gość: Calvin Klein Re: Faceci są słabi IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:49
                  oj ale jestes prymitywna:) aż mnie ciebie żal... nazywasz mnie kretynem,
                  choc tak naprawde mnie nie znasz... nieładnie... ale tym postepowaniem sama
                  wystawiasz sobie wizytówke:) nich inni to ocenią...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka