Gość: Kosmogirl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 15:08 Ostatnio podczas kłotni z facetem kopnęłam go delikatnie w jaja i się zwinął z bólu i zaczął stękac:-))a podobno my jesteśmy słabą płcia??! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Calvin Klein Re: Faceci są słabi IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:18 i co jesteś dumna z siebie??? powinien kopnąć cie w ten głupi ryj.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmogirl Re: Faceci są słabi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 15:24 Ciebie to nawet by nie było w co kopnąc...współczuje szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Faceci są słabi IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:31 hehe pustaczku jeden... współczuje i to baaardzo oby takich jak ty było coraz mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosmogirl Re: Faceci są słabi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 15:37 Fajnego masz nicka a powinieneś mieć nicka-idiota.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Faceci są słabi IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:41 oj ale mnie teraz trafiłaś:):) dziecko nawet nie stać Cie na jego ubrania... za to Kosmogirl to brzmi dumnie... heheehhheheheh ...dumnie i pusto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogirl Re: Faceci są słabi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.09.04, 15:46 Calvin Kretyn całkiem miło brzmi;-))pasowałoby do Ciebie w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calvin Klein Re: Faceci są słabi IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.09.04, 15:49 oj ale jestes prymitywna:) aż mnie ciebie żal... nazywasz mnie kretynem, choc tak naprawde mnie nie znasz... nieładnie... ale tym postepowaniem sama wystawiasz sobie wizytówke:) nich inni to ocenią... Odpowiedz Link Zgłoś