mala131 03.10.04, 13:28 JAk lubice się kochać ? Jaka jest wasza ulubiona pozycja . Podobno faceci lubią najbardziej na pieska ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ce Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 62.233.210.* 03.10.04, 13:48 ja też lubię ją najbardziej a facetem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
slaborucha jaki tam piesek, piesek to dla amatorow 03.10.04, 14:08 analno-rodzynkowych. Tylko od tylca. Odpowiedz Link Zgłoś
josie69 Do: slaborucha... 03.10.04, 15:11 od razu widać, że udało Ci się odpowiednio dobrać nicka... Ale powinno tam być jeszcze zaznaczone, że "jestem debilka (debilem?)". Odpowiedz Link Zgłoś
slaborucha do Joska 05.10.04, 00:46 Yosek, piszesz ze "Ale powinno tam być jeszcze zaznaczone, że "jestem debilka (debilem?)". " No nie wiem czy nie przesadzasz z ta szczeroscia, nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
lonusia Re: do Joska 05.10.04, 07:10 slaborucha napisał: > Yosek, > > piszesz ze "Ale powinno tam być > jeszcze zaznaczone, że "jestem debilka (debilem?)". " > > No nie wiem czy nie przesadzasz z ta szczeroscia, nie jestem pewien. Nie, nie! Dobrze napisala, i nie przesadzila. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
josie69 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 03.10.04, 15:14 Ja najbardziej lubię kiedy kochamy się na siedząco, twarzą w twarz. Jest to dla mnie niesamowicie podniecające i intymne przeżycie... Możemy wtedy obserwować się nawzajem, całować i zapewnia jednocześnie dość silne odczuwanie tego, jak on porusza się we mnie... Gorąco polecam. Idealna dla par głęboko związanych ze sobą uczuciowo. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 04.10.04, 13:00 jak to jest na pieska bo nie znam takiego okreslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 05.10.04, 07:06 listek_a napisała: > jak to jest na pieska bo nie znam takiego okreslenia? fajnie jest ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 06.10.04, 16:56 listek_a napisała: > jak to jest na pieska bo nie znam takiego okreslenia? Przejdz sie kiedys po parku i zwracaj szczegolna uwage na parzace sie pieski. Mozna sie sporo nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiara777 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 193.109.212.* 04.10.04, 12:32 Tak faceci uwielbiaj na pieska bo czuj |e maj nad toba wladze. I wiem ze przepadaja jeszcze na jezdzca. Widza cie cala wtedy i dlatego. Ale wiesz co... ja tez je lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derkasz Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.ss.shawcable.net 04.10.04, 23:15 Piesek jest dobry. Ale klasyczna jest chyba jednak najbardziej 'klasyczna' i popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:26 Najfajniejsza jest pozycja na łyżeczki: leżę pleckami do Niego i mocno się przytulamy. Fajna jest też na jeźdźca - zawsze wtedy mam orgazmy - giganty. I fajna jest klasyczna, kiedy jest nade mną a ja jestem taka zniewolona. Wogóle uwielbiam się kochać z moim Mężczyzną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miroslaw33 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 213.77.43.* 05.10.04, 13:32 na pieska i do tego w kakaowe oko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 81.190.155.* 06.10.04, 10:06 JA tam lubie eksperymenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.vline.pl 06.10.04, 11:54 Od tyłu, czyli na pieska. Uwielbiam ostro, jak mnie mój facet w trakcie klepnie zdrowo po tyłku i jeszcze mocno za włosy trzyma.. Odpowiedz Link Zgłoś
vampirrka Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 06.10.04, 18:19 widze ze piesek preferowany, no ja tez sie nie wylamie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soliera Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:29 Jestem ciekaw jak lubi sie bzykac moja ulubiona KwasLaska, czyli Mariolka99 Pewnie na liska :d Odpowiedz Link Zgłoś
mala131 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 07.10.04, 15:28 wiecie co tak sobie myślałam i doszłam do wniosku,że jak facet nie kaleczy ,albo kobieta to karzda pozycja jest ok... JAk bzykałam się na pieska z moim eks nie bardzo lubiłam,ale zato z moim obecnym facetem uwielbiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angie Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.10.04, 20:44 dlaczego uwaza sie ze tylko faceci lubia pozycje "na pieska"?! ja ja uwielbiam jest mi wtedy... cudownie no i jeszcze "Na jezdzca" tez jest super.. Odpowiedz Link Zgłoś
mala131 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 10.10.04, 09:27 Widze ,że piesek i jezdziec górują :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:05 Strasznie lubię na jeźdzca. A czy ktoś próbował 69? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: do buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:09 Mam pytanie do dziewczyn: czy macie problem z braniem członka do buzi czy wręcz przeciwnie- lubicie to? Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 10.10.04, 11:41 Najszybciej dochodzę w pozycji klasycznej, ale mimo to wole na pieska, jest zajebiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 16:15 Czy liczą się pozycje ulubione W FANTAZJACH dla osoby, która nigdy się z nikim nie kochała? Odpowiedz Link Zgłoś
mala131 ??? 11.10.04, 14:01 Nie koomam jak to? Chodzi Ci ,że wyobrażasz sobie to tylko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 22:21 Tak, pozycja, którą lubi sobie wyobrażać osoba nietknięta. W tym wypadku chodzi o mnie. Chyba że prawo głosu mają tylko kobiety używające życia, a dziewice to biedne dzieci, które przecież nie mogą być w stanie myśleć o takich rzeczach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anqa Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:34 ja tam lubie jak mnie facet bierze od tyłu :D to takie "wulgarne" hehe i mnie rajcuje (na pieska i na stojaco-nie wiem co lepsze)heh podnieca mnie bo czuje sie jak dziwka-heh zaraz mnie na forum skrytykuja ale prawda jest taka ze wiekszosc dziewczyn marzy o takim potraktowaniu czasami oczywiscie-nio wiecie normalna jestem-hehe poza tym uwielbiam na jezdzca-dlatego ze widze ze kazdy moj ruch doslownie wszystko dziala na faceta ze on sie tym rozkoszuje-nio to na tyle 2 ukochane pozycje Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinred2 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 12.10.04, 23:59 Nie będąc oryginalna: od tyłu na pieska i na jeźdzca. Aaaa, no i nóżki na pagonki rowniez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoza Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 08:21 W końcu nie wiem, czy kobiety nietknięte mają tu prawo głosu :]... ryzykuję. Ale czy w takiej sytuacji fantazje nie są czymś równorzędnym? W końcu jeżeli człowiek je ma, to też potrafi się zorientować, co jest mu ulubione w sferze wyobraźni; jeżeli ktoś tu prowadzi minibadania statystyczne nad ulubionymi pozycjami, jakąś wartość mają także zwierzenia z wyobraźni, nie z doświadczenia. Szczerze mówiąc zaskakuje mnie, że znacznej liczbie kobiet tak się podoba pozycja na pieska... dla mnie to takie jakieś... zwierzęce? (Jak sama nazwa wskazuje. ;)) Nie podoba mi się w seksie wszysko, co wulgarne i co związane z dominacją, ale ja naprawdę nie twierdzę, że się do takich spraw nadaję; być może gdyby już przyszło co do czego, skończy się słowami "Przepraszam, ale ja naprawdę nie jestem w stanie". Nie każdy potrafi. Natomiast co mi się samej w fantazjach podoba, to pozycja klasyczna i klasyczna odwrócona, byle obie strony wykazywały aktywność. I siedząca, oboje wpatrzeni w siebie... choć przy mojej wstydliwości wątpię, bym poza wyobraźnią kiedykolwiek odważyła się w takiej sytuacji zapalić światło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 81.190.155.* 20.10.04, 09:10 piesek ,ale taki brutalny to jest to!! "Jaki pan taki pies" Dobrze,że mój ma amstafa , czy tam pit bulla :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:36 Jeśli chodzi o mnie to na pierwszym miejscu będzie analnie na pieska ( tak mnie boli że aż jest mi zajeb..ście), a na drugim na pieska ale już normalnie. Uwielbiam czuć władzę mojego faceta nade mną. To mnie strasznie podnieca. Lubie jak wchodzi we mnie brutalnie. Mmmmmmmmmm..........Az mi się zachciało.. Odpowiedz Link Zgłoś
erotooman Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 16.10.04, 14:38 Twe spojrzenie na świat Kasiu, coraz bardziej mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:40 erotomanie mojemu facetowi też to się podoba, ale pewno mi bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum22 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:17 a moij facet nie umnie na pieska hiohih Odpowiedz Link Zgłoś