Dodaj do ulubionych

Ulubiona pozycja ... ;o))

03.10.04, 13:28
JAk lubice się kochać ? Jaka jest wasza ulubiona pozycja . Podobno faceci
lubią najbardziej na pieska ...
Obserwuj wątek
    • Gość: ce Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 62.233.210.* 03.10.04, 13:48
      ja też lubię ją najbardziej a facetem nie jestem
      • slaborucha jaki tam piesek, piesek to dla amatorow 03.10.04, 14:08
        analno-rodzynkowych. Tylko od tylca.
        • josie69 Do: slaborucha... 03.10.04, 15:11
          od razu widać, że udało Ci się odpowiednio dobrać nicka... Ale powinno tam być
          jeszcze zaznaczone, że "jestem debilka (debilem?)".
          • slaborucha do Joska 05.10.04, 00:46
            Yosek,

piszesz ze "Ale powinno tam być
            jeszcze zaznaczone, że "jestem debilka (debilem?)". "

No nie wiem czy nie przesadzasz z ta szczeroscia, nie jestem pewien.
            • lonusia Re: do Joska 05.10.04, 07:10
              slaborucha napisał:

> Yosek,
              >
              > piszesz ze "Ale powinno tam być
              > jeszcze zaznaczone, że "jestem debilka (debilem?)". "
              >
              > No nie wiem czy nie przesadzasz z ta szczeroscia, nie jestem pewien.

Nie, nie! Dobrze napisala, i nie przesadzila. :-)
    • josie69 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 03.10.04, 15:14
      Ja najbardziej lubię kiedy kochamy się na siedząco, twarzą w twarz. Jest to dla
      mnie niesamowicie podniecające i intymne przeżycie... Możemy wtedy obserwować
      się nawzajem, całować i zapewnia jednocześnie dość silne odczuwanie tego, jak
      on porusza się we mnie... Gorąco polecam. Idealna dla par głęboko związanych ze
      sobą uczuciowo.
      • listek_a Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 04.10.04, 13:00
        jak to jest na pieska bo nie znam takiego okreslenia?
        • losiu4 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 05.10.04, 07:06
          listek_a napisała:

> jak to jest na pieska bo nie znam takiego okreslenia?

fajnie jest ;)

Pozdrawiam

Losiu
        • artur737 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 06.10.04, 16:56
          listek_a napisała:

> jak to jest na pieska bo nie znam takiego okreslenia?

Przejdz sie kiedys po parku i zwracaj szczegolna uwage na parzace sie pieski. Mozna sie sporo nauczyc.
    • Gość: Kiara777 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 193.109.212.* 04.10.04, 12:32
      Tak faceci uwielbiaj na pieska bo czuj |e maj nad toba wladze. I wiem ze
      przepadaja jeszcze na jezdzca. Widza cie cala wtedy i dlatego.
      Ale wiesz co... ja tez je lubie :)
    • Gość: Derkasz Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.ss.shawcable.net 04.10.04, 23:15
      Piesek jest dobry. Ale klasyczna jest chyba jednak najbardziej 'klasyczna' i popularna.
    • Gość: buzia Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 11:26
      Najfajniejsza jest pozycja na łyżeczki: leżę pleckami do Niego i mocno się
      przytulamy. Fajna jest też na jeźdźca - zawsze wtedy mam orgazmy - giganty. I
      fajna jest klasyczna, kiedy jest nade mną a ja jestem taka zniewolona. Wogóle
      uwielbiam się kochać z moim Mężczyzną...
    • Gość: miroslaw33 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 213.77.43.* 05.10.04, 13:32
      na pieska i do tego w kakaowe oko!
    • Gość: niunia Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 81.190.155.* 06.10.04, 10:06
      JA tam lubie eksperymenty
    • Gość: spray Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.vline.pl 06.10.04, 11:54
      Od tyłu, czyli na pieska. Uwielbiam ostro, jak mnie mój facet w trakcie
      klepnie zdrowo po tyłku i jeszcze mocno za włosy trzyma..
    • vampirrka Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 06.10.04, 18:19
      widze ze piesek preferowany, no ja tez sie nie wylamie....
    • Gość: soliera Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:29
      Jestem ciekaw jak lubi sie bzykac moja ulubiona KwasLaska, czyli Mariolka99
      Pewnie na liska :d
    • mala131 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 07.10.04, 15:28
      wiecie co tak sobie myślałam i doszłam do wniosku,że jak facet nie
      kaleczy ,albo kobieta to karzda pozycja jest ok... JAk bzykałam się na pieska z
      moim eks nie bardzo lubiłam,ale zato z moim obecnym facetem uwielbiam :o)
      • Gość: angie Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.10.04, 20:44
        dlaczego uwaza sie ze tylko faceci lubia pozycje "na pieska"?! ja ja uwielbiam
        jest mi wtedy... cudownie no i jeszcze "Na jezdzca" tez jest super..
        • mala131 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 10.10.04, 09:27
          Widze ,że piesek i jezdziec górują :o)
          • Gość: mario Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:05
            Strasznie lubię na jeźdzca.
            A czy ktoś próbował 69?
    • Gość: mario Re: do buzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:09
      Mam pytanie do dziewczyn:
      czy macie problem z braniem członka do buzi czy wręcz przeciwnie- lubicie to?
    • caprice83 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 10.10.04, 11:41
      Najszybciej dochodzę w pozycji klasycznej, ale mimo to wole na pieska, jest
      zajebiście:)
    • Gość: Spoza Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.10.04, 16:15
      Czy liczą się pozycje ulubione W FANTAZJACH dla osoby, która nigdy się z nikim
      nie kochała?
      • mala131 ??? 11.10.04, 14:01
        Nie koomam jak to? Chodzi Ci ,że wyobrażasz sobie to tylko??
        • Gość: Spoza Re: ??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.04, 22:21
          Tak, pozycja, którą lubi sobie wyobrażać osoba nietknięta. W tym wypadku chodzi
          o mnie. Chyba że prawo głosu mają tylko kobiety używające życia, a dziewice to
          biedne dzieci, które przecież nie mogą być w stanie myśleć o takich rzeczach...
    • Gość: anqa Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 22:34
      ja tam lubie jak mnie facet bierze od tyłu :D to takie "wulgarne" hehe i mnie
      rajcuje (na pieska i na stojaco-nie wiem co lepsze)heh podnieca mnie bo czuje
      sie jak dziwka-heh zaraz mnie na forum skrytykuja ale prawda jest taka ze
      wiekszosc dziewczyn marzy o takim potraktowaniu czasami oczywiscie-nio wiecie
      normalna jestem-hehe
      poza tym uwielbiam na jezdzca-dlatego ze widze ze kazdy moj ruch doslownie
      wszystko dziala na faceta ze on sie tym rozkoszuje-nio to na tyle 2 ukochane
      pozycje
    • ladyinred2 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 12.10.04, 23:59
      Nie będąc oryginalna: od tyłu na pieska i na jeźdzca. Aaaa, no i nóżki na
      pagonki rowniez!!!
      • Gość: Spoza Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.10.04, 08:21
        W końcu nie wiem, czy kobiety nietknięte mają tu prawo głosu :]... ryzykuję.
        Ale czy w takiej sytuacji fantazje nie są czymś równorzędnym? W końcu jeżeli
        człowiek je ma, to też potrafi się zorientować, co jest mu ulubione w sferze
        wyobraźni; jeżeli ktoś tu prowadzi minibadania statystyczne nad ulubionymi
        pozycjami, jakąś wartość mają także zwierzenia z wyobraźni, nie z doświadczenia.
        Szczerze mówiąc zaskakuje mnie, że znacznej liczbie kobiet tak się podoba
        pozycja na pieska... dla mnie to takie jakieś... zwierzęce? (Jak sama nazwa
        wskazuje. ;)) Nie podoba mi się w seksie wszysko, co wulgarne i co związane z
        dominacją, ale ja naprawdę nie twierdzę, że się do takich spraw nadaję; być
        może gdyby już przyszło co do czego, skończy się słowami "Przepraszam, ale ja
        naprawdę nie jestem w stanie". Nie każdy potrafi.
        Natomiast co mi się samej w fantazjach podoba, to pozycja klasyczna i klasyczna
        odwrócona, byle obie strony wykazywały aktywność. I siedząca, oboje wpatrzeni w
        siebie... choć przy mojej wstydliwości wątpię, bym poza wyobraźnią kiedykolwiek
        odważyła się w takiej sytuacji zapalić światło.
        • Gość: ja Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: 81.190.155.* 20.10.04, 09:10
          piesek ,ale taki brutalny to jest to!! "Jaki pan taki pies" Dobrze,że mój ma
          amstafa , czy tam pit bulla :P ;)
    • Gość: Kasia Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:36
      Jeśli chodzi o mnie to na pierwszym miejscu będzie analnie na pieska ( tak mnie
      boli że aż jest mi zajeb..ście), a na drugim na pieska ale już normalnie.
      Uwielbiam czuć władzę mojego faceta nade mną. To mnie strasznie podnieca. Lubie
      jak wchodzi we mnie brutalnie. Mmmmmmmmmm..........Az mi się zachciało..
      • erotooman Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) 16.10.04, 14:38
        Twe spojrzenie na świat Kasiu, coraz bardziej mi się podoba
    • Gość: Kasia Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:40
      erotomanie mojemu facetowi też to się podoba, ale pewno mi bardziej ;)
      • Gość: plum22 Re: Ulubiona pozycja ... ;o)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 16:17
        a moij facet nie umnie na pieska hiohih
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka