Dodaj do ulubionych

taniec....striptiz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 21:29
cze....mam pytanie może ktoś zwas wie jak pokonać wstyd i lekki lęk przed tym
,aby zatańczyć przed własnym facetem....taniec w połaczeniu z rozbieranką...ja
jestem ze swoim facetem prawie 2-wa lata i dał mi do zrozumienia,że chciałby
coś takiego zobaczyć w moim wykonaniu,ale ja jakoś nie mogę się
przełamać....poprostu sie wstydze...ps-i niestety nie jestem z rubryki tych
najchudszych dziewczyn...;-[
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiaaa Re: taniec....striptiz... IP: 62.233.194.* 03.10.04, 22:18
      mam dokladnie ten sam problem i tez jestem z chlopakiem prawie 2 lata i tez mi
      dal do zrozumienia i nie wiem jak sie przelamac...czuje sie pewnie przy nim bo
      wiem ze akceptuje moje cialo i wogole ale czuje jednak pewna treme.
    • Gość: doswiadczona;-) Re: taniec....striptiz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:48
      1. poproś by on pierwszy zrobił dla ciebie striptiz
      2. kiedy bedziesz sie bardzo krepować obróc swoje zdenerwowanie w żart
      • Gość: kachna Re: taniec....striptiz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:07
        no tak może było by łatwiej jak pierwszy by zrobił pokazik ,ale ten to już
        wogule jest wstydniś;-]ten typ tak ma niestety...mnie przeraża to,ze będe się
        głupio czuła ,sama nie wiem...to chyba najbardziej przerażające ,że kilka faudek
        mam;-[
    • Gość: kachna Re: taniec....striptiz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 23:27
      ktoś z was prubował już czegos takiego??
      • liste_k Re: taniec....striptiz... 06.10.04, 17:25
        Ja robiłam striptiz dla swojego eks. Przegrałam zakład i musiałam to zrobić, a
        czekał na to około trzech miesięcy. Nawet kupił mi w tym celu czerwona
        bieliznę.
        A co do striptizu, to podczas niego strasznię się denerwowałam, nerwowy uśmiech
        na twarzy, ale warto było. Facet wtedy nei zwraca uwagi na niedoskonałości
        partnerki, bo jest zapatrzony...
        Więc się nie denerwuj i do dzieła. A nagroda za to jest super. A może poczekaj
        na odpowiedni moment? Ja to zrobiłam w walentynki. Było uroczo... Właśnie -
        było...
        Pozdrawiam
    • Gość: Spoza Re: taniec....striptiz... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.10.04, 11:19
      Hmmm... doradzić nie mogę, bo moje doświadczenia erotyczne ograniczają się
      wyłącznie do lektury, bo jestem absolutnie wyjątkowo wstydliwa... Powiem tylko
      tyle: nie warto być "z półki najchudszych"! W ogóle nie warto być chudą! Warto
      być szczupłą, a nie chudą! Precz z promowaniem anoreksji przez modelki!
      W każdym razie powodzenia i niech żyje niedoskonałość.
      • Gość: ola do Spoza IP: *.resetnet.pl 06.10.04, 13:06
        Zgadzam sie zgadzam, te chude to nie sa nic warte
        • Gość: naomi Re: do Spoza IP: 193.151.48.* 07.10.04, 07:44
          ty jako dziewczyna oceniasz ze sa nic nie warte to dlaczego wszystkie baby sie
          odchudzaja??co??
          • Gość: Spoza Re: do Spoza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.04, 21:00
            Poniekąd nie mogę pojąć, gdy odchudzają się panny, które tłuszcz mają co
            najwyżej na włosach...
            Ja nie mówię, że nic nie warte, bo w każdym jest ludzka wartość i godność. Ale
            twierdzę też, że mnóstwo kobiet dało sobie zrobić wodę z mózgu. Modelki są
            brzydkie!! Kobieta tak nie wygląda! Kobieta nawet nieco puszysta też może być
            bardzo urodziwa, tylko kultura wmawia, że kto nosi powyżej rozmiaru 38,
            powinien posypać głowę popiołem i schować się, by swą monstrualną brzydotą nie
            obrażać tak idealnego świata... :|||||||
            A skutki są takie, że kobiecie tęgiej niełatwo być ładną, bo częścią bycia
            aktracyjną jest ładny strój. A tak się składa, że dziesiątki sklepów nie mają
            rozmiarów powyżej 42 czy nawet 40. Ale to już nie na temat.
    • oonnaa1 Re: taniec....striptiz... 06.10.04, 21:16
      striptiz jest ok,jesli sie bardzo krępujesz ,przed wystepem wypij jakiegos
      drinka,zeby sie troche rozluznić,wtedy trema bedzie mniejsza...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka