Dodaj do ulubionych

CZY JESTEM PRZYSTOJNY???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:15
moja mama i jej kolezanki mi mowia zawzsze ze jestem przystojny ale
dziewczyny z klasy mnie unikaja ,nie wiem czemu> nie podrywaja mnie? chyba
sie boja ladnych facetow tak samo jak faceci sie boja ladnych kobiet
Obserwuj wątek
    • rainylady Re: CZY JESTEM PRZYSTOJNY??? 15.10.04, 20:33
      nie wiem czy jestes przystojny ale zpewnoscia jestes dziwny...nawet bardzo
      zreszta uroda to nie wszystko musisz miec penisa o dł conajmniej 15 cm zeby
      ktos zwrócił na Ciebie uwage;)
    • Gość: Jenny Facet nie musi byc przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:40
      ratunku!!!co za pytanie!
      a) dla mamy zawzze jestes przystojny
      b) chodzisz jeszcze do szkoly i nie wymagaj aby licealistki(no chyba nie gim.
      lub podst.)lecialy na Ciebie jak muchy na ser...poza tym kochany wez inicjatywe
      w swoje lapska...naprawde to jest szczyt...przeciez tak naprawde to MY kochamy
      wprost byc adorowane i podziwiane=zdobywane. to TY sie musisz postarac a
      zobaczysz jak bedzie milo:) na poczatku mile slowka usmiechy pomoc
      komplemenciki i sa Twoje.zaufaj mi i sam bierz sie do dziela
    • Gość: kokola PRZYSTOJNY IP: *.rybnet.pl 15.10.04, 20:49
      po pierwsze nie wiem jak mozemy ci pomoc poniewaz nie wiemy czy tak na prawde
      jestes przystojny .sa bowiem faceci(nie mowie ze ty nim jestes) ktorzy uwazaja
      sie za adonisa a wygladaja jak kermit .
      jezeli jednak na prawde jestes przystojny moze nie pasuje im twoj charakter???
      dziewczyny np nie lubia chlopakow ktorzy sie ciagle wydurniaja (bo co
      dziewczyna moze z takim zrobic???? i na ulicy sie nie pokarze bo siara i nie
      pogada bo o czym o grach komputerowych????)z drugiej strony nie moze byc zbyt
      wrazliwy (dziewczyna bedzie sie bala odezwac zeby go nie urazic!!!)najlepszy
      jest taki "zloty srodek".zabawny ale kiedy trzeba czuly delikatny lub powazny

i najwazniejsze wiekszosc dziewczyn kiedy im sie podoba facet wysyla mu sygnaly
      np:kiedy patrzy sie na ciebie przez cala lekcje ukradkiem, podczas rozmowy
      usmiecha sie zalotnie , uwodzicielsko odgarnia wlosy itp. ale niestety
      wiekszosc plci przeciwnej tego nie dostrzega (bodajrze 10% wysylanych sygnalow
      jest odbieranie a i te czasami moga byc opatrznie zrozumiane)a one tylko
      czekaja kiedy to sie do nich odezwiesz. pamietaj to ty jestes facetem i to ty
      powinienes je podrywac a nie one ciebie(w koncu rownouprawnienie ma swoje
      granice!)

no to tyle co do mojego wykladu mam nadzieje ze to przeczytasz przemyslisz i
      jezeli ktorys z tych zarzutow bedzie do ciebie pasowal to juz wiesz co tu nie
      gra . jasli mimo to nic nie znajdziesz to znaczy ze masz glupie laski w
      klasie:P pa 3m sie
    • kasiaczek_168 Re: CZY JESTEM PRZYSTOJNY??? 15.10.04, 21:22
      dziewczyny z liceum nie zwracaja uwagi na wyglad za bardzo...zalezy od wieku w
      1 klasie sa wyploszone i nie podejma inicjatywy w 3 to juz kobiety :>ale jest
      inna strona juz wspomniane:moze dales sie poznac ze zlej strony??trzymasz sie
      zawsze z kolegami wiec zazwyczaj rozmawiacie o piwie i playboyu;)??to tez
      odtrasza..powodzenia
    • czaroffnica24 Re: CZY JESTEM PRZYSTOJNY??? 15.10.04, 21:43
      twoja mama i jej koleżanki - buahahahahaaa :)))))))
      A co ma ci mama powiedzieć ? spojrzeć prosto w oczka i powiedziec: boshe synuś
      jaki ty brzydki jesteś !!! :)))
      A kolezanki to kłamczuchy - nie wierz im, pewnie liczą na jakąś przysługę od
      twojej mamuśki.
      Więc bierz się człowieku za naukę, studia, potem za karierę, jak będziesz miał
      kasę to się nawet i na licealistkach wyżyjesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka