IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 02:03
Dziewczyny, jak lubicie byc podrywane na imprezkach i dyskotekach?
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: Dyskoteka IP: *.elpos.net 31.10.04, 09:14
      NIE BO I TAK POZNIEJ Z TEGO NIC NIE WYCHODZ :p
      • Gość: _ona_ Re: Dyskoteka IP: *.wmc.net.pl 31.10.04, 10:52
        Szczerze to bardzo nie lubie byc podrywana na imprezach, a dlaczego? dlatego,
        ze koles na dyskotece nie szuka panny na dluzej tylko po to aby sobie ulzyc (no
        przewaznie) dlatego do takich kolesi podchodze z dystansem. A poza tym jade na
        impreze tylko po to,aby sie pobawic i nie lubie jak jakis koles zawraca mi
        glowe no ewentualnie jesli naprawde mi sie podoba to moge z nim podyskutowac :)
    • Gość: kobieta Re: Dyskoteka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 09:28
      w jakikolwiek sposób facet by mnie podrywał na imprezie to i tak uznam że mu chodzi tylko o jedno :///
    • demitulka Re: Dyskoteka 31.10.04, 10:25
      a ja sie lubie poprostu w miły i kulturalny sposób pobawić..a czy to musi byc
      odrazu podryw hehe ;)
    • Gość: Martini Re: Dyskoteka IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.04, 18:15
      Ja tam lubię jak mnie ktoś podrywa na dyskotece. Może ci postawić kilka
      drinków, potem ty go spławiasz i nie musi to się kończyć seksem. Wszystko
      zależy od nas dziewczyny, trzeba być tylko ostrożną.
    • Gość: laleczka Re: Dyskoteka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:12
      jasne ze facetom chodzi na poczatku tylko o jedn. to chyba jasne. przecierz
      koles nie idzie na dyskoteke zeby porozmawiac z panienka o sredniowieczu...
      wszystko zalezy jak sie potem pociagnie ta znajomosc;))) ja lubie byc
      podrywana:) najlepiej, jak koles nie jest zbyt nachalny tzn nie pcha wszedzie
      lap. ale jak podejdzie i ma fajna gadke, pozniej niezle ze mna zatanczy...to
      bedzie git:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka