Dodaj do ulubionych

DLACZEGO FACECI TACY SA??

IP: *.pl / 213.199.241.* 31.10.04, 22:06
noi kolejny watek z serii dlaczego to własnie ja?? No wiec tak spotykam sie z
gosciem ja mam szkołe maturka wtym roku a on ma prace noi powiedzmy ze mamy
dla siebie mało czasu ale nie to jest zasadniczym problemem otóz ja mam 18 on
21 lat i on uwaza ze jest np za powazny zeby pojsc w niedziele po obiedzie do
parku do lasu albo do kina jak mamy juz jakis fajny film w kinie . Za dorosły
na kino?? Soryy ja jestem dziwna czy on? Powiedzicie mi dziewczyny czy wasi
fececi sa chociaz troszke romatyczni
Obserwuj wątek
    • Gość: hemper Re: DLACZEGO FACECI TACY SA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:21
      daruj sobie frajera!!!
    • Gość: sweetness Re: DLACZEGO FACECI TACY SA?? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 31.10.04, 23:39
      dobrze ujete! nie no koles chyba ma cos z glowa albo uwaza ze ma lepsze zajecia
      nic wedrowanie po parku..albo jest zmeczony praca:/ nie wiem faceci maja rozne
      pomysly jak im sie nie chce!no ale chyba raz na jakis czas mozna isc
      gdzies..wiem wiem..nic nowego nie pwoiedzialam...podczas gdy my chcemy przejsc
      sie gdzies za raczke oni wola siedziec w domu przed komputerem czy telewizorem!!
      nic na to nie poradzimy!! aa no i zeby nie bylo..nie mowie o wszystkich facetach
      :] tylko o jakiejs garstce;)
    • Gość: Stephanie Re: DLACZEGO FACECI TACY SA?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.04, 12:22
      hmm zwykle faceci mówią ze są na cos za powazni jesli w głebi duszy czują sie
      infantylni i chcą to sobie zrekompensowac,lub po prostu chce dac Ci do
      zrozumienia w jakis kretynski sposób ,że uwaza Cie za gó..are(tylko w takim
      razie po co wogóle z Tobą jest).nie wiem co tak dziecinnego jest w spacerach
      lub w kinie ja z moim facetem czasem mamy fazy na oglądanie maskotek w smyku i
      nie widzimy w tym nic złego w koncu w kazdym siedzi dzieciak niezaleznie od
      wieku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka