Gość: ninja IP: *.wmc.net.pl 16.11.04, 14:16 W KTORYM MIEJSCU? jak ja rozpoznac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terefere Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:24 Zeby dokladnie sie dowiedziec musisz miec dwa lustra - jedno duze i jedno małe. Masz juz? Skoro masz dwa lustra to: ustaw sie przed jednym lustrem (tym większym) plecami do niego, następnie weź te mniejsze lustro do rąk i skieruj nad czubek głowy, odchyl głowę lekko do góry w płaszczyźnie pionowej manewruj mniejszym lustrem, tak abyś mogła zobaczyć czubek głowy, widzisz czubek głowy? To wlasnie od tego miejsca mężczyźni zaczynają łysieć A teraz weź palec wskazujący lewej ręki (bo prawą nadal trzymasz lustro), Teraz łechtaj sie po tym punkcie, który Ci juz opisałem łechtaj się aż osiągniesz rozkosz i z prawej ręki wyleci ci lustro. TAKIE RZECZY POTRAFI WYPRAWIAĆ JEDYNIE ŁECHTACZKA. :D terefere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik19 czy ktos pomoze tej dziewczynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:49 ona naprawde potrzebuje pomocy. jejku jejku ale sie nasmialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechtaczka Re: czy ktos pomoze tej dziewczynie? IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 16.11.04, 16:04 ktos o mnie pytal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninja Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.wmc.net.pl 16.11.04, 16:56 wy sie smiejecie...ale ja pytałam powaznie,bo nie wiemw ktorym doklanie miejscu ona sie znajduje i jak wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 16.11.04, 18:01 hmmm naprawde nie wiesz...well...brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipssa Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 16.11.04, 19:45 współczuję, ale kiedyś ktoś na pewno Ci pokaże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.pai.net.pl 17.11.04, 01:12 Ty to pewnie od urodzenia wiedzialas? Pardon le mot, odkad zostalas poczeta, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ghalib Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 17.11.04, 00:12 Czytałem, że można ją spotkać w gęstym lesie, w borze nawet. Najczęściej jest skryta za gąszczem i dlatego łatwo ją przeoczyć. Podobno żywi się orzeszkami i liśćmi i jest bardzo płochliwa dlatego tak na prawdę nikt jej nie widział a wszelkie dane to przypuszczenia. A może ona nie istnieje? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 17.11.04, 08:28 rozchyl wargi miedzy nogami a napewno ja zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CezaR Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: 217.153.179.* 17.11.04, 13:11 :-)))))))))) Dobre!! <LOL> Odpowiedz Link Zgłoś
erotooman Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 17.11.04, 11:55 muszę Cię rozczarować nie ma czegoś takiego jak łechtaczka to tylko dekadencki wymysł, urojenia chorej wyobraźni narkotyczna wizja, która przybrała nie wiedzieć czemu realny kształt na kartach książek i podręczników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:33 LOL jestem pod wrazeniem a bylem pewien ze mam racje :)) heheh terefere :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:41 chyba jesteś zacofany jakiś koleś.. to w takim razie co "to" niby jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale wy poje..i [...] IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 17.11.04, 17:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reeee Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:02 hej ninja ile ty masz lat ze tak przeklinasz? nie przejmój sie jestem pewna ze 1/3 z tych co odpisali sama nie wie gdzie jest lechtaczka a nastepna1/3 nigdy jej nie widziala.Łechtaczka nie jest częścią pochwy więc nie musisz wkladac palca do środka żeby ją odnalezc wystarcczy ze rozszerzysz nogi palcami rozchyl wargi sromowe najlepiej będzie jak ustawisz sobie lusterko w odpowiedniej pozycji będziesz mogła lepiej się przyjżec łechtaczka to ten mały guziczek u sklepienia warg sromowych mniejszych porażnij go delikatnie palcem na pewno będzie to mile uczucie zacznij sie pieścic może czeka cie pierwszy w życiu orgazm jak sadze. Na pewno dojdziesz do wprawy zapewniam Cie to nieziemskie uczucie i nie potrzebujesz do tego faceta.Życze miłej podróży do krainy rozkoszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinkaa Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 18.11.04, 00:23 heheh...a jednak nic sie tu nie zmieniło buhahahaha ale faza Ps.pozdro dla łechtaczki Odpowiedz Link Zgłoś