Dodaj do ulubionych

GDZIE JEST ŁECHTACZKA???????

IP: *.wmc.net.pl 16.11.04, 14:16
W KTORYM MIEJSCU? jak ja rozpoznac?
Obserwuj wątek
    • Gość: terefere Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:24
      Zeby dokladnie sie dowiedziec musisz miec dwa lustra - jedno duze i jedno małe.
      Masz juz?
      Skoro masz dwa lustra to:
      ustaw sie przed jednym lustrem (tym większym) plecami do niego,
      następnie weź te mniejsze lustro do rąk i skieruj nad czubek głowy,
      odchyl głowę lekko do góry w płaszczyźnie pionowej
      manewruj mniejszym lustrem, tak abyś mogła zobaczyć czubek głowy,
      widzisz czubek głowy? To wlasnie od tego miejsca mężczyźni zaczynają łysieć
      A teraz weź palec wskazujący lewej ręki (bo prawą nadal trzymasz lustro),
      Teraz łechtaj sie po tym punkcie, który Ci juz opisałem
      łechtaj się aż osiągniesz rozkosz i z prawej ręki wyleci ci lustro.
      TAKIE RZECZY POTRAFI WYPRAWIAĆ JEDYNIE ŁECHTACZKA.
      :D

terefere
      • Gość: elfik19 czy ktos pomoze tej dziewczynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:49
        ona naprawde potrzebuje pomocy.
        jejku jejku ale sie nasmialam
        • Gość: lechtaczka Re: czy ktos pomoze tej dziewczynie? IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 16.11.04, 16:04
          ktos o mnie pytal?
          • Gość: Artur Przezywacz Nie IP: *.pai.net.pl 17.11.04, 01:11
    • Gość: ninja Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.wmc.net.pl 16.11.04, 16:56
      wy sie smiejecie...ale ja pytałam powaznie,bo nie wiemw ktorym doklanie miejscu
      ona sie znajduje i jak wyglada
      • stephanie_s Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 16.11.04, 18:01
        hmmm naprawde nie wiesz...well...brak mi słów
        • apokalipssa Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 16.11.04, 19:45
          współczuję, ale kiedyś ktoś na pewno Ci pokaże...
        • Gość: Artur Przezywacz Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.pai.net.pl 17.11.04, 01:12
          Ty to pewnie od urodzenia wiedzialas? Pardon le mot, odkad zostalas poczeta,
          nie?
    • ghalib Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 17.11.04, 00:12
      Czytałem, że można ją spotkać w gęstym lesie, w borze nawet. Najczęściej jest
      skryta za gąszczem i dlatego łatwo ją przeoczyć. Podobno żywi się orzeszkami i
      liśćmi i jest bardzo płochliwa dlatego tak na prawdę nikt jej nie widział a
      wszelkie dane to przypuszczenia. A może ona nie istnieje? :)))))))))))))
      • laurka-1 Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 17.11.04, 08:28
        rozchyl wargi miedzy nogami a napewno ja zobaczysz
      • Gość: CezaR Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: 217.153.179.* 17.11.04, 13:11
        :-)))))))))) Dobre!! <LOL>
    • erotooman Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 17.11.04, 11:55
      muszę Cię rozczarować
      nie ma czegoś takiego jak łechtaczka
      to tylko dekadencki wymysł, urojenia chorej wyobraźni
      narkotyczna wizja, która przybrała nie wiedzieć czemu realny kształt na kartach
      książek i podręczników
      • Gość: terefere Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 15:33
        LOL jestem pod wrazeniem

a bylem pewien ze mam racje :))

heheh

terefere :D
      • Gość: hehe Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 16:41
        chyba jesteś zacofany jakiś koleś.. to w takim razie co "to" niby jest???
        • Gość: ale wy poje..i [...] IP: *.slp.vectranet.pl / 195.136.35.* 17.11.04, 17:12
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: reeee Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:02
            hej ninja ile ty masz lat ze tak przeklinasz? nie przejmój sie jestem pewna ze
            1/3 z tych co odpisali sama nie wie gdzie jest lechtaczka a nastepna1/3 nigdy
            jej nie widziala.Łechtaczka nie jest częścią pochwy więc nie musisz wkladac
            palca do środka żeby ją odnalezc wystarcczy ze rozszerzysz nogi palcami rozchyl
            wargi sromowe najlepiej będzie jak ustawisz sobie lusterko w odpowiedniej
            pozycji będziesz mogła lepiej się przyjżec łechtaczka to ten mały guziczek u
            sklepienia warg sromowych mniejszych porażnij go delikatnie palcem na pewno
            będzie to mile uczucie zacznij sie pieścic może czeka cie pierwszy w życiu
            orgazm jak sadze. Na pewno dojdziesz do wprawy zapewniam Cie to nieziemskie
            uczucie i nie potrzebujesz do tego faceta.Życze miłej podróży do krainy
            rozkoszy. Pozdrawiam.
    • lolinkaa Re: GDZIE JEST ŁECHTACZKA??????? 18.11.04, 00:23
      heheh...a jednak nic sie tu nie zmieniło

buhahahaha ale faza
      Ps.pozdro dla łechtaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka