Gość: Martyna 19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 12:33 Bardzo mi zależy na znalezieniu tytułów piosenek z filmu "Romeo i Julia". Z góry dziękuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdzie Re: Romeo i Julia 17.11.04, 12:35 fajnie, ze Ci zalezy. nie ma za co. mi zalezy na tym aby sie...np. wyspac... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Romeo i Julia IP: *.hospital.com.pl / *.hospital.com.pl 17.11.04, 13:52 1. #1 Crush - Garbage 2. Local God - Everclear 3. Angel - Gavin Friday 4. Pretty Piece Of Flesh - One Inch Punch 5. Kissing You (Love Theme From Romeo & Juliet) - Des'ree 6. Whatever (I Had A Dream) - Butthole Surfers 7. Lovefool - The Cardigans 8. Young Hearts Run Free - Kim Myzelle 9. Everybody's Free (To Feel Good) - Quindon 10. To You I Bestow - Mundy 11. Talk Show Host - Radiohead 12. Little Star - Stina Nordenstam 13. You And Me Song - The Wannadies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narkotyki Re: Romeo i Julia IP: *.rybnet.pl 17.11.04, 17:11 a najprostszym sposobem jest pójscie do sklepu i zakupienie orginalnej płyty... Odpowiedz Link Zgłoś