Dodaj do ulubionych

FOTOMODELKA?!?!?!?

27.11.04, 14:39
Cześć Wam :)
Chciałabym pójść na fotomodelkę. Pytanie jest takie :
- jakie są wymagania?? Wysyła się zdjęcia czy osobiście mam się zgłosić???
nigdy nie miałam sesji , nie mam w tym doświadczenia.
Mam 163 cm, 45 kg. Już parę razy namawiali mnie znajomi , żebym spóbowała.
Znacie jakies adresy , gdzie się mogę spróbować?? Jestem z Wrocławia, ale
odległośc nie ma znaczenia .
Z góry dziękuję . pozdrowionka :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafał Re: FOTOMODELKA?!?!?!? IP: *.magma / *.magma-net.pl 27.11.04, 17:47
      To proste... musisz sie zgłosić do jakiejs agencji modelek (a takich we
      wrocławiu jest kilka-o ile dobrze pamietam to są jakies na pl.teatralnym) i
      powiedz ze chciałabyś spróbować swoich sił... to nic strasznego... a myśle że
      oni obsłużą Cie fachowo... wtedy sie dowiesz czy masz predyspozycje do bycia
      fotomodelką czy też nie... Życze powodzenia :)
      • serta FOTOMODELKA?!?!?!? 27.11.04, 17:56
        taaa,albo naciagna ja na profesjonalna sesje zdjeciowa - taki niby wymog:
        kazda fotomodelka powinna miec profesjonalny "albumik" z wlasnymi fotkami - i
        powiedza,ze sie odezwa ... Niestety sporo moich kolezanek,naprawde bardzo
        ladnych dziewczyn,tak zakonczylo swoja przygode z "byciem" fotomodelka.Ale nie
        chce odstraszac,tez zycze powodzenia.
        • Gość: DAGUŚ Re: FOTOMODELKA?!?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:00
          jak masz sie zaczepiać to modeling to tylko najlepiej tam najwyżej,polecam
          agencjie w wawie te sprawdzone z renomą,czyli orange,d'vision,w hook jest
          straszccznie wredna baba:P,poszukaj w necie te które wymieniłam,na stronkach są
          ankiety,ja też chciałbym być modelką,jestem wysoka 180,ale niestetty mam 96 w
          biodrach i chyba bym musiał sobie kość odrąbać żeby mieć 92...:( POWODZENIA
          • Gość: satine Re: FOTOMODELKA?!?!?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:19
            albo pojsc do lozka z tymi ktorzy cie wypromuja..dlatego zrezygnowalam..
            • Gość: daguś Re: FOTOMODELKA?!?!?!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 17:25
              tylko tak robią w wieśniackich agencjach nie słuchaj ich,to nie prawada!!
      • pumaaa Re: FOTOMODELKA?!?!?!? 28.11.04, 18:51
        Gość portalu: Rafał napisał(a):

> To proste... musisz sie zgłosić do jakiejs agencji modelek (a takich we
        > wrocławiu jest kilka-o ile dobrze pamietam to są jakies na pl.teatralnym) i
        > powiedz ze chciałabyś spróbować swoich sił... to nic strasznego... a myśle że
        > oni obsłużą Cie fachowo... wtedy sie dowiesz czy masz predyspozycje do bycia
        > fotomodelką czy też nie... Życze powodzenia :)

prosze! jaki obeznany wrocławianin :P
        • Gość: Rafał Re: FOTOMODELKA?!?!?!? IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.11.04, 19:31
          oooo kogo ja tu widze;) prosze prosze :)
    • Gość: Alanoe Re: FOTOMODELKA?!?!?!? IP: *.ps.pl / *.tuniv.szczecin.pl 29.11.04, 11:10
      fotoranking.pl - zrob kilka dobrych zdjec( np u fotografa "feliz.weblife.pl" -
      tani i dobry - a jak mu sie bardzo spodobasz to Ci nawet za darmo zrobi
      zdjatka) i wrzuc na fotoranking wlasnie.
      Na unu.prv.pl tez mozesz sprobowac.

Agencje niewirtualne naciagaja tylko na kase - nic dobrego z tego nie wychodzi.
      Chyba ze masz szczescie i trafisz na ktoras z uczciwszych.

pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka