Gość: sandraa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:52 jacy wam sie bardziej podobaja faceci tacy romantycy czy raczej "niegrzeczny chłopak" bo mnie osobiscię pociągają ci drudzy a was kobietki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniolek Re: romantyk czy niegrzeczny chłopczyk?? IP: *.lodz.mm.pl 29.11.04, 15:04 Niegrzeczny romantyk :) Takiego wlasnie udalo mi sie znalezc i choc bywaja dobre i zle chwile jestem najszczesliwsza dziewczyna na swiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frankee bad boy ;] IP: *.pl / 62.233.173.* 29.11.04, 17:09 jasne że niegrzeczny ;] no chyba że uda się znaleźć takiego niegrzeczno- romantycznego jak znalazła moja przedmówczyni :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: romantyk czy niegrzeczny chłopczyk?? 29.11.04, 17:22 a mnie pociagaja" romantyczni niegrzeczni chlopcy "i z takim własnie jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashanti Re: romantyk czy niegrzeczny chłopczyk?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:21 ja lubię romantyków, którzy od czasu do czasu zmieniają sie w niegrzecznych chłopców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: romantyk czy niegrzeczny chłopczyk?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 18:45 Ja uwielbiam nieśmialych ';) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wYOlka Re: romantyk czy niegrzeczny chłopczyk?? IP: *.net.pl 29.11.04, 19:09 A mi się podobają romantycy, a nie grzeczni chłopcy tylko w łóżku =) Odpowiedz Link Zgłoś
caprice83 niegrzeczny chłopczyk 29.11.04, 19:51 ale jak od święta stanie sie romantykiem to nie będę mieć nic przeciwko:) Odpowiedz Link Zgłoś