Dodaj do ulubionych

Podryw-pomozcie:)

IP: *.unis.pl 30.11.04, 20:12
Sluchajcie...mama taka sprawe.jestem w zasadzie dosc neismiala i postanowilam
to zmienic.mam pytanie,ktore byc moe zaineresuje sporo kobiet; jak poderwac
faceta? uscislam-nie chodzi mi o seks,lozko itd. choidzi mi o ten pierwszy
etapp.jak sprawic by oszala,by zaczelo mu zaelzec? wiem,ze niektore
dziewczyny to potrafia.wiem tez,ze nie ma na to kilku prostuych zasad,ale
chyba jest cos,co da sie uajc w lsowach. Tak jak np z wiekszoscia kobiet-jak
ise o nei zadba,da kiwatki bez okazji,powie,ze sa wyjatkowo,jedyne w swoim
rodzaje i nei mzona bez nich zyc,da sie im swoj sweter,zeby nei
zmarzly,bedzie delikatnymi subtelnym-ma ise 90% szan (tzn faceci;)),ze
dziewczyna ise zakicha. Ja mam 18 lat i chcialabym poderwac jakiegosfaceta.
Np na skzolnym kalendarzu,bo xcholernei mi sie taki jeden spodobal:)
blagam,pomozcie! co mam zerobic? spojrzenie? jakie??? co poiwiedzic,jak
zagadac,jak sprawic zeby sam sie zainteresowal. Zalozmy,ze jzu ise patrzy w
moja strone i usmiecha. i co dalej???? Prosze;) bede dozgonnie
wdzieczna....;))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 30.11.04, 22:46
      Usmiechaj sie do niego. Jesli jest kretynem i nie zalapie w czym rzecz, obawiam
      sie, ze bedziesz musiala mu zaproponowac seks oralny, na pewno na to pojdzie.
    • Gość: megi Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:55
      Byl taki program telewizyjny "Dla ciebie wszystko" o ile dobrze pamietam
      • Gość: Artur Przezywacz Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 30.11.04, 23:57
        Gość portalu: megi napisał(a):

> Byl taki program telewizyjny "Dla ciebie wszystko" o ile dobrze pamietam

No wlasnie, BYL. Wiec co to ma do rzeczy teraz?
        • Gość: megi Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 00:15
          oj duzo:)))))
          • Gość: Artur Przezywacz Re: Podryw-pomozcie:) IP: 212.191.66.* 01.12.04, 08:52
            > oj duzo:)))))

No comments
          • Gość: Artur Przezywacz A tak w ogole... IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 01.12.04, 13:24
            > oj duzo:)))))

Nie pytalem "ile" tylko "co"
            • Gość: megi Re: A tak w ogole... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 20:51
              lepiej w ogole nie pytaj!!!!!!!bynajmniej mnie!!!
    • Gość: jeden pies Re: Podryw-pomozcie:) IP: 217.153.156.* 01.12.04, 04:20
      badz soba. to wystarczy. jesli nie to nie zawracaj sobie glowy. powodzenia!
    • Gość: grzyboleum Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 04:48
      > Np na skzolnym kalendarzu,bo xcholernei mi sie taki jeden spodobal:)

Uważam, że przekonanie nieznajomego, żeby stanął z Tobą na kalendarzu jest
      trudniejszym wyzwaniem, niż tylko pokazanie mu, że jesteś nim zainteresowana.
      Nie wiem jak wygląda "szkolny kalendarz" ale chyba jest formatu nie większego
      niż A4 (żeby się mieścił do teczki), więc jak już będziecie blisko siebie to
      wykorzystaj to.
      To będzie taka "ponadczasowa" sytuacja ....
      • Gość: Nadia Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.unis.pl 01.12.04, 16:02
        O rany:) co za blad! mialo byc korytarzu,nie wiem,o czytm myslalam....;)
        ej,powaznie,prosze Was...to dla mnei wazne.czasem ma och0te udowodnic tym moim
        pieprzoinym zarozumialym pseudokolezankom,ze nei tylko one moga sobie taj po
        prostu poderwac faceta. uscmiech to etap pierwszy:) a co dalej?jakie sa sposoby
        na flirty? przeciez musi cos byc,blaaaagaaam!:))))
        • Gość: Men Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 01.12.04, 16:29
          najlepiej patrz sie na niego ale nie nachalnie. jak się na cibie popatrzy to
          się delikatnie uśmiechnij. jak będziesz koło niego przechodzić to pqatrz się mu
          prosto w oczy. po tych zabiegach o ile nie jest nieśmiały i sie mu podobasz
          powinien zagadać sam. i najlepiej staraj sie stać sama chociaz przez chile bo
          jak będziesz w grupie to raczej nie odwarzy sie podejść.a sam na sam się lepiej
          rozmawia. zycze powodzenia.
          • Gość: Nadia Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.unis.pl 01.12.04, 20:28
            Aha...men,dzieki za rade:) a jak juz ise odwazy?co mezczyzni chca uslyszec,zeby
            zwariowac na punkcie jakiejs dziewczyny? tak jak np dziewczyny ,lubia
            kwiatki,romantyzm i czule sloa oraz troskliwosc:) a co lubia slyszec faceci??
            zawsze mnei to zastanawialo....:)
    • Gość: Galliano Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 22:41
      Zwróć jego uwagę. Patrz na niego, uśmiechaj się, jak masz taką możliwość to
      możesz go niby przez przybadek dotknąc ale nie w sposób erotyczny.
    • czajek76 Re: Podryw-pomozcie:) 01.12.04, 23:08
      Dobrze by bylo gdybys ladnie wygladala...
      Wtedy szanse rosna :)
    • kasiek84 Re: Podryw-pomozcie:) 02.12.04, 00:08
      Hmmm... jak poderwac chłopaka? jeśli go znasz bedzie łatwiej. Przez znajomych,
      na szkolenej imprezce itd.. jeśli nie to np. w szkole.. o coś pytając?
      Faceci uwielbiaja być propokowani... mój chłopak to uwielbia! kiedy go słodko
      zaczepiam. On poderwał mnie.. ale z tego co wiem to na jego i nie tylko
      przykładzie można stwierdzić że facetów pociągają np. duże dekoldy,
      spódniczki... takie typowe rzeczy. No i rozmowa... musi byc wyrafinowanie
      zaczepliwa i prowokująca, zachecająca (ale na rzeczne temaciki)
      Pozdrawiam
    • Gość: Luka Re: Podryw-pomozcie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 14:35
      Jeśli masz zamiar go podrywać aby pokazać coś woim koleżankom to może lepiej
      sobie daruj... T było primo.
      Secundo: poderwanie to nie jest ot tak, 15 minutowa przerwa i załatwione. W
      szkole będzie ciężko bo raczej atmodfera średnio sprzyja flirtom, lepiej na
      jakiejś imprezie: atmosfera inna i czasu więcej. W szkole po prostu okaż ma
      zainteresownie, porozmawiaj pouśmiechaj się i w ogóle. A do szturmu przejdź na
      jakiejś imprezce :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka