Gość: KAROLCIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:48 Hello ;-) ciekawa jestem czy duzo jest osob masturbujących sie i jak to robicie zarówno mężczyźni jak i kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orion Re: Masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:51 Kiedyś robiłem to często ale przy moim ostatnim związku żadna masturbacja nie odda mi tego co robi ze mną ta kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Masturbacja IP: *.wroclaw.mm.pl 02.12.04, 15:33 a co ona z Toba robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orion Re: Masturbacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.04, 15:50 Korzystamy ze wszystkiego co daje sex :) Oralny, analny, hiszpański, wytryski na różne części ciała, poza tym jest piękna, ma cudowne ciało, idealnie dopasowaną do mojego penisa pochwę. Jest kreatywna, ma różne pomysły (jak mi kiedyś zrobiła striptease to umarłem :)) No i ją kocham bardzo. Mi to wystarczy żeby się nie masturbować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Masturbacja IP: *.toya.net.pl 02.12.04, 16:19 > Korzystamy ze wszystkiego co daje sex :) Oralny, analny, hiszpański, wytryski > na różne części ciała, poza tym jest piękna, ma cudowne ciało, idealnie > dopasowaną do mojego penisa pochwę. Jest kreatywna, ma różne pomysły (jak mi > kiedyś zrobiła striptease to umarłem :)) No i ją kocham bardzo. Mi to wystarczy > > żeby się nie masturbować :) Skoro umarłeś to co tu jeszcze robisz? ;) A tak w ogóle nawet najpiękniejsze ciało w końcu spowszednieje i nie będzie tak podniecać jak na początku. Najważniejsze jest aby być w związku z osobą z którą można nie tylko uprawiać seks, ale również można spędzić całe życie i nie nudzić się mając np 50 lat. (kiedy już nie staje i nie da się uprawiać seksu :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Masturbacja IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 02.12.04, 18:57 > jak to robicie zarówno mężczyźni W przypadku mezczyzn sprawa jest jasna, w tej materii za wiele wymyslic sie nie da (co innego kobiety, ktore moga uzywac roznych przedmiotow). Chociaz swojego czasu czytalem w Cosmo artykul w stylu "jak zrobic mu dobrze reka" w ktorym stalo napisane, iz "Uzyj oliwki. On zawsze jej uzywa". Ubawilem sie po pachy, nie tylko ja zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając_polny Re: Masturbacja IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 02.12.04, 21:00 chcesz coś zrobić dobrze, zrób to sam Odpowiedz Link Zgłoś
falowod Re: Masturbacja 23.02.18, 15:56 a czym jest kobieca wydzielina w pochwie ,jak nie " oliwka" ,w przenosci i doslownie ? Odpowiedz Link Zgłoś