IP: *.net / *.net 17.12.04, 12:01
Mam ostatnio nowy problem, który zaprzata mi mysli :/ Co oznacza wyraz CIOTA??
qmple ostatnio tak na mnie wołaja - staje sie to powoli niemile a przecież
laski okreslaja okres jako "Ciote" wiec co to jest?? kto mi pomoze, prosze
pomozcie mi sie jakos wybronic przed tymi wstretnymi nasmiewankami pod moim
adresem bo pzreciez nie jestem Ciota !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Brzoskwinka Re: Ciota :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:09
      Kochanie określenie "ciota" jest b. pozytywne. Koledzy dlatego tak na Ciebie
      wołają, ponieważ podobasz im się!!! a co za tym idzie są na pewn gejami!!! wiec
      jesli rowniez nim jestes wiesz co masz robic i gdzie co wlozyc!!! :)
      powodzenia
      • Gość: Gonzuś Re: Ciota :( IP: *.net / *.net 17.12.04, 12:14
        Wcale nie jesatem pedałem !! Lubuje sie w kobietach , ale mysle ze pzrezywaja
        mnie ze wsgladu na wyglad jestem raczej chudy i moze inaczej sie ubieram, ale
        pzreciez to tez nie jest powod dla ktorego moga mnie tak nazywac ;(
        • Gość: Brzoskwinka Re: Ciota :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:20
          Może po prostu maja kompleksy i zazdroszczą Ci Twojej oryginalności i inneg od
          nich stylu bycia!! naprawde nie przejmu sie tymi durniami!! pomyśl, że jesteś
          inny, ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu!! ja Cię pociesze, że badzo lubie
          chudych, są najlepsi w łóżku, tacy zwinni mmmm
          pozdawiam
        • Gość: lonewolf Re: Ciota :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:13
          Czyli wygladasz dla nich jak ciota, pewnie dlatego, ze masz wiecej smaku od
          nich...Jak nie boisz sie stracic takich "przyjaciol", to sie do nich
          poprzymilaj- jesli sa "prawdziwymi facetami" to uciekna i bedziesz mial spokoj.
          Gorzej, jak trafisz na prawdziwe parowy :(
    • Gość: PANI PODPORA Re: Ciota :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 10:00
      J ci mówie, ze ciota to taki ktos kto jest pedalem, idiota w negatywnym tego
      slowa znaczeniu :] i daje soba pomiatac na wszystkie strony swiata. Jak by mnie
      nazywali ciota to dawno bym sie powiesil. Wez to sobie do serca :p ... Albo
      wyjedz do innego kraju. PANI PODPORA POZDRAWIA. <PEACE>
      • Gość: Piotr Cienka prowokacja dajecie sie manipulowac. IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:00
    • Gość: Meshchoo-Artysta Re: Ciota :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 11:54
      Ciota z Ciebie i tyle
      • Gość: alfabet Re: Ciota :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:09
        powiedział M, czyli ciota
        • Gość: Meshchoo Re: Ciota :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:13
          Reprezentujesz niski poziom chłopczyku widać masz chcice ale żaden
          przedstawiciel twojej orintacji sexualnej nie jest Tobą zainteresowany, to
          bardzo przykre lepiej jest być hetero :))) wracaj do odrabiania lekcji, pani z
          plastyki pewnie zadała jakieś zadanie domowe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka