Gość: kamil22 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:52 Czy kochajac sie z kobieta w ten sposob jest szansa na zajscie w ciaze//? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zając Re: stosunek przerywany IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 17.12.04, 13:52 Ty na pewno nie zajdziesz na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra8 Re: stosunek przerywany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:56 Chyba chciałeś zapytać czy jest ryzyko zajścia w ciążę. Ale mniejsza o to. Odpowiedź : Jasne że jest. Z członka jeszcze przed wytryskiem wydostaje się wydzielina zawierająca pewną ilość plemników oczywiście zdolną do zapłodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jszafranski Re: stosunek przerywany 17.12.04, 13:57 Gość portalu: kamil22 napisał(a): > Czy kochajac sie z kobieta w ten sposob jest szansa na zajscie w ciaze//? jesli to kobieta robi z kobieta to niema szans :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrusia84 Re: stosunek przerywany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:26 OCZYWISCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ja.i.ja Re: stosunek przerywany 19.12.04, 10:48 jest szansa(mala) ze kobieta nie bedzie w ciazy...to glupota ze ludzie uciekaja sie do takich metod... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: stosunek przerywany IP: *.kgpsp.lan / 62.111.173.* 19.12.04, 21:14 jesli masz supersperme i jestes spermoaktywny to tak, jesli jestes normalnym facetem i znasz swoj organizm to mala szansa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meggi Re: stosunek przerywany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:00 Nie jest łatwo zajść w ciążę, ale jeśli chcesz tego uniknąć to uważaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_1986 Re: stosunek przerywany 20.12.04, 18:40 to nie jest zadna metoda antykoncepcyjna, to mit. dla ciebie i partnerki to tylko dodatkowy stres, w koncu zero przyjemnosci i wogole klopoty z seksem z erekcja, a w ciaze ona zajdzie... po prostu jest bardzo duze prawdopodobienstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E@kiss Re: stosunek przerywany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:41 Istnieje duże prawdopodobieństo...zajścia w ciąże w taki sposób.Bynjmiej ja tak uważam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: stosunek przerywany IP: *.238.116.133.adsl.inetia.pl 09.01.05, 21:26 mowi sie 'przynajmniej', kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: stosunek przerywany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 00:25 Ja właśnie w taki sposób zaszłam. Pradopodobieństwo jest więc duże, ...ale teraz tego nie żałuje, bo mieszkamy razm z nasza dzidzią i jesteśmy najszczęśliwszymi rodzicami na świecie i jest super!!!!P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandi.ole Re: stosunek przerywany IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.01.05, 16:17 jest tak zaszła w ciążę moja znajoma-to był jej pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: stosunek przerywany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:38 oczywiście:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: stosunek przerywany IP: 212.160.172.* 10.01.05, 16:51 u nas można powiedzieć do trzech razy sztuka. dwa razy się udało, za trzecim już nie. w sierpniu będziemy mieli drugie dziecko. Kacperek był zaplanowany, drugie Maleństwo nie, ale już jest kochane... ale na głupotę nie ma rady. jak zadajesz takie pytania to może nie próbuj? Odpowiedz Link Zgłoś