Gość: Mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 15:49 Nigdy się nie bzykałam, nigdy też nie uprawiałam z nikim seksu...Ja w całym swoim 22-letnim życiu tylko się kochałam. I mam nadzieję, że tak już pozostanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stella_maris Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:05 Odezwij się na forum za następne 22 lata i napisz, czy Twój romantyzm wytrzymał próbę czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:10 zdaje sobie sprawe ze moze to byc trudne . Dlatego napisalam ze mam nadzieje ze tak pozostanie pozdrawiam i zycze tylko kochania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.chello.pl 18.12.04, 16:19 i bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.kgpsp.lan / 62.111.173.* 19.12.04, 16:00 ojej, jaki romantyczny wpis... prawie sie poplakalem PS ja bym jednak rekomendowal dlugie, ostre fantasmagoryczne i wyuzdane RŻNIĘCIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:01 wierzę ci na słowo ale zauważ, że o coś takiego bardzo łatwo(no chyba ze to fantas-cośtam jest aż tak rzadko spotykane:) ) ale o prawdziwe kochanie bardzo w dzisiejszych czasach trudno. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.kgpsp.lan / 62.111.173.* 19.12.04, 21:04 mialem na mysli ze nei da sie kochac z kims kogo sie nie kocha, z kims takim mozna tylko uprawiac sex, rznac sie, bzykak, etc., etc. a co do kochania no coz.. tylko pozazdroscic:) nie KOCHALEM sie od 2 lat;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:15 Wspólczuję zatem i z okazji zbliżających się Świąt życzę tylko samego KOCHANIA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:21 zwał jak zwał.............booyakasha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś