Dodaj do ulubionych

Nigdy się nie bzykałam...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 15:49
Nigdy się nie bzykałam, nigdy też nie uprawiałam z nikim seksu...Ja w całym
swoim 22-letnim życiu tylko się kochałam. I mam nadzieję, że tak już pozostanie...
Obserwuj wątek
    • Gość: stella_maris Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:05
      Odezwij się na forum za następne 22 lata i napisz, czy Twój romantyzm wytrzymał
      próbę czasu.
      • Gość: Mała Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:10
        zdaje sobie sprawe ze moze to byc trudne . Dlatego napisalam ze mam nadzieje ze
        tak pozostanie
        pozdrawiam i zycze tylko kochania
    • Gość: Juanita Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.chello.pl 18.12.04, 16:19
      i bardzo dobrze:)
    • Gość: zyczliwy Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.kgpsp.lan / 62.111.173.* 19.12.04, 16:00
      ojej, jaki romantyczny wpis... prawie sie poplakalem
      PS ja bym jednak rekomendowal dlugie, ostre fantasmagoryczne i wyuzdane
      RŻNIĘCIE!
      • Gość: Mała Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:01
        wierzę ci na słowo ale zauważ, że o coś takiego bardzo łatwo(no chyba ze to
        fantas-cośtam jest aż tak rzadko spotykane:) ) ale o prawdziwe kochanie bardzo w
        dzisiejszych czasach trudno.
        Pozdrawiam
        • Gość: zyczliwy Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.kgpsp.lan / 62.111.173.* 19.12.04, 21:04
          mialem na mysli ze nei da sie kochac z kims kogo sie nie kocha, z kims takim
          mozna tylko uprawiac sex, rznac sie, bzykak, etc., etc. a co do kochania no
          coz.. tylko pozazdroscic:) nie KOCHALEM sie od 2 lat;(
          • Gość: Mała Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:15
            Wspólczuję zatem i z okazji zbliżających się Świąt życzę tylko samego KOCHANIA
            :)
            • Gość: daga Re: Nigdy się nie bzykałam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 16:21
              zwał jak zwał.............booyakasha!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka