Dodaj do ulubionych

zdradzic go?

• Gość: anna Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:40
      Jak masz na to ochote to czemu nie:-) tylko pamietaj nigdy nie mów o ty swojemu facetowi.pozdrawiam zycze powodzenia
    • Gość: :) Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:11
      No i kolejna przestroga- POKIS MLODA BAW SIE ILE WLEZIE A NIE OD RAZU W WIEKU
      16 LAT CHLOPAK NA STALE, JEDEN JEDYNY, bo teraz bedziesz non stop myslsla jakby
      to bylo z innym, i to normalne bo nigdy tego nie mialas a przeciez jestes mloda
      i zycie przed Toba :)ehhh :) pozdrawiam ps- NIE ZDRADZAJ ZA CHOLERE!!!! to
      bedzie koniec wszystkiego....
    • re.d Re: zdradzic go? 26.12.04, 22:15
      Nie!!!
    • Gość: asiuchnas Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:49
      Jesteś jeszcze młoda, więc zastanów się poważnie czy chcesz być z nim na
      zawsze, skoro już teraz masz takie myśli o innych facetach?
    • Gość: zzz Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:50
      hmm jak przeczytalam wasze odpowiedzi to szczerze mowiac rece mi opadly:/ nie
      wierze ze wy nie zastanawialiscie sie majac jednego partnera od poczatku jak by
      to bylo z innym, ze fajnie byloby przezyc znow uczucie dreszczu na plecach;)
      powiem tak: kiedys nasz zwiazek byl idealny i pelen namietnosci a teraz jest to
      jedna monotonia, studia i gonitwa w pracy. za dziwke sie nie uwazam bo daleko
      mi do takiej. fantazje fantazjami a kiedy jestem ze swoim mezczyzna w lozku nie
      mysle o innym bo podnieca mnie mysl ze kocham sie wlasnie z nim. a to ze sie
      zastanawiam czy napewno chce do konca zycia miec jednego partnera i nie
      zobaczyc jak to jest z innym to inna sprawa. i szczerze mowiac to watpie zebym
      to zrobila poniewaz chyba jednak mnie na to nie stac. ja nie fantazjuje o
      innych. poprostu nie wiem czego chce. wiem natomiast ze nikt na tym forum nie
      doradzi mi poniewaz sa rzeczy na ktore nie ma rady ani dobrego rozwiazania;)
      jak zdradze to bedzie zle bo mu to powiem z poczucia winy i mnie rzuci. jak nie
      zdradze nigdy sie nie dowiem jak to jest z innym i pewnie nieraz bede sobie
      zadawala to pytanie bo taki jest rozum ludzki ze lubi gdybac;)( i nie mowie ze
      polecialabym do kazdego jak to ktos tu napisal bo mowilam o jednej osobie ktora
      znam lata a nie o pierwszej lepszej znajomosci..)jedna z tych wypowiedzi
      waszych jest prawdziwa z tym co czuje.. nie wiem czy to jest milosc czy
      przywiazanie.bo moze faktycznie jakbym mocno kochala to takie mysli by mnie nie
      naszly? to chyba wszystko;) i prosze o troche wiecej taktu a nie osadzanie w
      taki sposob z gory osoby ktorej nie znacie ;)niektorzy myla pojecia albo nie
      znaja znaczenie niektorych slow:/
      • Gość: łukasz Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 07:44
        moim skromnym zdaniem jeśli naprawde chcesz poznać jak to jest z innym, to nie
        rób tego z własnym przyjacielem!!! lepiej idź na dyskotege i tam poznaj obcego
        faceta i z nim spędź noc. nie bierz potem od niego numeru telefonu i sama mu
        nie dawaj. Po prostu zabaw się i potem więcej do tego nie wracaj!!! albo idź do
        burdelu i tam zrób sobie dobrze. I nigdy tego nie mów swojemu facetowi!!! jeśli
        moja by mnie zdradziła, ale nadal by mnie szczerze kochała, żałowała tego, i
        nigdy już by tego nie chciała zrobić to nie chciałbym by mi o tym mówiła, bo
        wtedy to byłby koniec!!! zrób jak chesz dziewczyno, to twoje życie
      • Gość: zyczliwy Re: zdradzic go? IP: 62.111.173.* 28.12.04, 13:25
        a ja zeby odeprzec Twoj argument o przekonaniu sie pwoem tak: przez takei proby
        z innymi rozleciala sie milosc mojego zycia... po ex ktora byla moja pierwsza
        mialem stado dziewczyn a czujac to co teraz czuje do siebie oddalbym wszystko
        by nigdy nie sprobowac jak to jest z kims innym! powiem Ci jak jest: JEST
        INACZEJ, po prostu inaczej ale nie znaczy to ze lepiej czy gorzej po prostu
        inaczej ale nie jest to warte zdrady, ryzykowania tego co sie osiagnelo,
        zranienia innej osoby czy zmarnowania sobei zycia!
        sprawdz czemu wpadliscie w rutyne i walcz o wasz zwiazek ale NIGDY nei rob
        tego! Ci ktorzy to zrobili zaluja do dzis! wiem ze jest to trudne wytlumaczyuc
        sobie cos czego sie tak bardoz podswiadomiw pragnie ale wierz mi NIE WARTO!
        niech to bedzie jedyny zakazany owoc w Twoim zyciu i neich taki pozostanie
        dzieki niemu bedziez moglas chodzic dumna jak pawica ze jestes wierna kobieta i
        masz zdrowy (w tym poje..ym swiecie) zwiazek! zycze Ci tego z calego serca!
    • Gość: :)) Re: zdradzic go? IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.12.04, 13:27
      Kce?? Carpe diem?? coś mi się nie łączy to wszystko....
      spróbować to dżemu agrestowego możesz
      chyba że nie zależy Ci na Twoim facecie
    • Gość: Mari Re: zdradzic go? IP: *.acn.waw.pl 28.12.04, 18:34
      skorzystaj z "męskiej dziwki" czyli po prostu udaj się do agentury
    • Gość: m. Re: zdradzic go? IP: *.dsl.pipex.com 10.01.05, 17:54
      Polecam film "my life without me" Isabel Coixet, chociaz moze troche nie temat ....
    • Gość: misiaaaa Re: zdradzic go? Tak, a sie przekonasz IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.01.05, 18:10
      Zanim on to zrobi tez pojdz na calość, po co żałowac czegos czego sie nie
      zrobiło. Wiesz kogo kochasz i to jest wazne, a przyjemnosc fizyczna przy
      okazjii sexu to i to zupełnie inna kwestia. jestem i tak zdania ze w kazdym
      zwiazku w pewnym monencie jest skok w bok , bez wyjaztku. A nawet podczas sexu
      z innym partnerem możesz odczuc jak bardzo kochasz swoja "połówke" i jak bardzo
      ci jej brakuje. to moze umocnic twoj zwiazek, albo pokazac ze jednek to nie
      jest to............. wiem z wlasnego doswiadczenia
      • Gość: daga Re: zdradzic go? Tak, a sie przekonasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:12
        just do it
    • Gość: agat Re: zdradzic go? IP: 80.51.57.* 10.01.05, 20:48
      NIE!!ja zdradzilam i zaluje do tej pory chcoc wybaczyl mi to co zrobilam ale
      dlugo bardzo dlygo musialam odbudowywac to co miedzy nami bylo.choc to co ssie
      stalo uswiadomilo nam jak bardzo sie kochamy.stara nie rob tego bo twoj facet
      moze nie byc taki poblazliwy jak moj.kochasz go wiec niech on ci
      wystarczy..serio serio
    • Gość: zzz Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:17
      ciezko przekazac na necie to co sie czuje ,jaka sie jest osoba i jakie targaja
      nami mysli wiec nie umiem napisac tego co bym naprawde chciala a czego nie. z
      reszta i tak nie da sie zrozumiec osoby ktorej sie nie zna wiec nie liczylam
      zbytnio na doradzenie mi w tej sprawie poniewaz takie sprawy powinno sie
      oceniac i rozwiazywac samemu. w zasadzie nie jestem zla osoba i kocham swojego
      mezczyzne. ale jestem tylko czlowiekiem i rozne rzeczy przychodza mi do glowy a
      po kilku latach bycia tylko z nim czasami brakuje mi tego co bylo na poczatku(a
      kazdy wie ze wtedy jest niesamowicie i niepowtarzalnie) no ale coz nie mozna
      miec wszystkiego i sie nie da. bo co bym nie zrobila to byloby mi w pewien
      sposob zle:) ale takie jest zycie pelne zakretow i pulapek. zobaczymy jak sie
      los potoczy i co mi jest pisane. nawiasem mowiac niezle zostalam zmieszana z
      blotem przez niektorych tutaj:/ jestem tylko ciekawa czy owe osoby byly zawsze
      takie swiete i nie mialy zadnych pokus. ja jeszcze tego nie zrobilam, od 4 lat
      jestem z jednym i tym samym, byl moim jedynym, a zostalam okreslona nie
      przytocze nawet jak bo nie posiadam takiego slownictwa..hyh.. pochopne wnioski
      troche:/
      • Gość: JohnMalkovitch Re: zdradzic go? IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 00:37
        Jednym (pięcioma) słowem:
        I tak dasz dupy innemu.
        Koniec, kropka.
        Powodzonka.
      • Gość: m. Re: zdradzic go? IP: *.dsl.pipex.com 11.01.05, 01:34
        trzymaj sie zzz ! szczerze mowiac mam podobne dylematy od jakiegos czasu ( kilku
        miesiecy !?)
      • Gość: misiaaaa Re: zdradzic go? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.01.05, 13:17
        Słlusznie, to tylko i wyłacznie Twoja decyzja. ty poniesiesz konsekwencje
        kazdej decyzji, czy zrobisz to czy nie. Ocena słuszności tez bedzie należec
        tylko do Ciebie. Głowa do góry, bedze dobrze. Jednak na twoim miejscu buym
        zaryzykowala, bo kto tego nie robi traci. A taki skok w bok naprawde moze
        poglebic milość albo za wczasu powie ci ze nie warto w nim trwać.
        Pozdrawiam i odwagi życze ;)
    • Gość: niki Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:13
      mysle ze to forum jest jak najbardziej odpowiednim miejscem na znalezienie
      odpowiedzi na to pytanie :/. Jak idziesz do sklepu to tez sie tu pytasz co masz
      kupic??? Beznadzieja
    • Gość: Złośnica Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:56
      Zrób to na co masz ochotę! Dlaczego nie spróbować sexu z innym facetem. Ciesz
      się póki masz okazję. Kto wie co będzie za kilka lat. Przecież prawie każdy
      facet jest przeświadczony że jego laska zdradza go na boku. A prędzej czy
      pózniej i tak każdy facet zrobi z Ciebie k.... nawet gdybyś nie puszczała się z
      kimś innym.Więc jak widzisz nie masz nic do stracenia bo nawet jak tego nie
      zrobisz to facet za kilka lat i tak Ci powie że mu się puszczałaś.Oni są
      poprostu tak skonstruowani.Łeb bierze górę na głową!!! Więc korzystaj z życia
      bo zapewne nie masz nic do stracenia!!! Powodzenia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka