Gość: anna Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:40 Jak masz na to ochote to czemu nie:-) tylko pamietaj nigdy nie mów o ty swojemu facetowi.pozdrawiam zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:11 No i kolejna przestroga- POKIS MLODA BAW SIE ILE WLEZIE A NIE OD RAZU W WIEKU 16 LAT CHLOPAK NA STALE, JEDEN JEDYNY, bo teraz bedziesz non stop myslsla jakby to bylo z innym, i to normalne bo nigdy tego nie mialas a przeciez jestes mloda i zycie przed Toba :)ehhh :) pozdrawiam ps- NIE ZDRADZAJ ZA CHOLERE!!!! to bedzie koniec wszystkiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiuchnas Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:49 Jesteś jeszcze młoda, więc zastanów się poważnie czy chcesz być z nim na zawsze, skoro już teraz masz takie myśli o innych facetach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 00:50 hmm jak przeczytalam wasze odpowiedzi to szczerze mowiac rece mi opadly:/ nie wierze ze wy nie zastanawialiscie sie majac jednego partnera od poczatku jak by to bylo z innym, ze fajnie byloby przezyc znow uczucie dreszczu na plecach;) powiem tak: kiedys nasz zwiazek byl idealny i pelen namietnosci a teraz jest to jedna monotonia, studia i gonitwa w pracy. za dziwke sie nie uwazam bo daleko mi do takiej. fantazje fantazjami a kiedy jestem ze swoim mezczyzna w lozku nie mysle o innym bo podnieca mnie mysl ze kocham sie wlasnie z nim. a to ze sie zastanawiam czy napewno chce do konca zycia miec jednego partnera i nie zobaczyc jak to jest z innym to inna sprawa. i szczerze mowiac to watpie zebym to zrobila poniewaz chyba jednak mnie na to nie stac. ja nie fantazjuje o innych. poprostu nie wiem czego chce. wiem natomiast ze nikt na tym forum nie doradzi mi poniewaz sa rzeczy na ktore nie ma rady ani dobrego rozwiazania;) jak zdradze to bedzie zle bo mu to powiem z poczucia winy i mnie rzuci. jak nie zdradze nigdy sie nie dowiem jak to jest z innym i pewnie nieraz bede sobie zadawala to pytanie bo taki jest rozum ludzki ze lubi gdybac;)( i nie mowie ze polecialabym do kazdego jak to ktos tu napisal bo mowilam o jednej osobie ktora znam lata a nie o pierwszej lepszej znajomosci..)jedna z tych wypowiedzi waszych jest prawdziwa z tym co czuje.. nie wiem czy to jest milosc czy przywiazanie.bo moze faktycznie jakbym mocno kochala to takie mysli by mnie nie naszly? to chyba wszystko;) i prosze o troche wiecej taktu a nie osadzanie w taki sposob z gory osoby ktorej nie znacie ;)niektorzy myla pojecia albo nie znaja znaczenie niektorych slow:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 07:44 moim skromnym zdaniem jeśli naprawde chcesz poznać jak to jest z innym, to nie rób tego z własnym przyjacielem!!! lepiej idź na dyskotege i tam poznaj obcego faceta i z nim spędź noc. nie bierz potem od niego numeru telefonu i sama mu nie dawaj. Po prostu zabaw się i potem więcej do tego nie wracaj!!! albo idź do burdelu i tam zrób sobie dobrze. I nigdy tego nie mów swojemu facetowi!!! jeśli moja by mnie zdradziła, ale nadal by mnie szczerze kochała, żałowała tego, i nigdy już by tego nie chciała zrobić to nie chciałbym by mi o tym mówiła, bo wtedy to byłby koniec!!! zrób jak chesz dziewczyno, to twoje życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: zdradzic go? IP: 62.111.173.* 28.12.04, 13:25 a ja zeby odeprzec Twoj argument o przekonaniu sie pwoem tak: przez takei proby z innymi rozleciala sie milosc mojego zycia... po ex ktora byla moja pierwsza mialem stado dziewczyn a czujac to co teraz czuje do siebie oddalbym wszystko by nigdy nie sprobowac jak to jest z kims innym! powiem Ci jak jest: JEST INACZEJ, po prostu inaczej ale nie znaczy to ze lepiej czy gorzej po prostu inaczej ale nie jest to warte zdrady, ryzykowania tego co sie osiagnelo, zranienia innej osoby czy zmarnowania sobei zycia! sprawdz czemu wpadliscie w rutyne i walcz o wasz zwiazek ale NIGDY nei rob tego! Ci ktorzy to zrobili zaluja do dzis! wiem ze jest to trudne wytlumaczyuc sobie cos czego sie tak bardoz podswiadomiw pragnie ale wierz mi NIE WARTO! niech to bedzie jedyny zakazany owoc w Twoim zyciu i neich taki pozostanie dzieki niemu bedziez moglas chodzic dumna jak pawica ze jestes wierna kobieta i masz zdrowy (w tym poje..ym swiecie) zwiazek! zycze Ci tego z calego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: zdradzic go? IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.12.04, 13:27 Kce?? Carpe diem?? coś mi się nie łączy to wszystko.... spróbować to dżemu agrestowego możesz chyba że nie zależy Ci na Twoim facecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: zdradzic go? IP: *.acn.waw.pl 28.12.04, 18:34 skorzystaj z "męskiej dziwki" czyli po prostu udaj się do agentury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zdradzic go? IP: *.dsl.pipex.com 10.01.05, 17:54 Polecam film "my life without me" Isabel Coixet, chociaz moze troche nie temat .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaaaa Re: zdradzic go? Tak, a sie przekonasz IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.01.05, 18:10 Zanim on to zrobi tez pojdz na calość, po co żałowac czegos czego sie nie zrobiło. Wiesz kogo kochasz i to jest wazne, a przyjemnosc fizyczna przy okazjii sexu to i to zupełnie inna kwestia. jestem i tak zdania ze w kazdym zwiazku w pewnym monencie jest skok w bok , bez wyjaztku. A nawet podczas sexu z innym partnerem możesz odczuc jak bardzo kochasz swoja "połówke" i jak bardzo ci jej brakuje. to moze umocnic twoj zwiazek, albo pokazac ze jednek to nie jest to............. wiem z wlasnego doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: zdradzic go? Tak, a sie przekonasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 18:12 just do it Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: zdradzic go? IP: 80.51.57.* 10.01.05, 20:48 NIE!!ja zdradzilam i zaluje do tej pory chcoc wybaczyl mi to co zrobilam ale dlugo bardzo dlygo musialam odbudowywac to co miedzy nami bylo.choc to co ssie stalo uswiadomilo nam jak bardzo sie kochamy.stara nie rob tego bo twoj facet moze nie byc taki poblazliwy jak moj.kochasz go wiec niech on ci wystarczy..serio serio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: zdradzic go? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.05, 00:17 ciezko przekazac na necie to co sie czuje ,jaka sie jest osoba i jakie targaja nami mysli wiec nie umiem napisac tego co bym naprawde chciala a czego nie. z reszta i tak nie da sie zrozumiec osoby ktorej sie nie zna wiec nie liczylam zbytnio na doradzenie mi w tej sprawie poniewaz takie sprawy powinno sie oceniac i rozwiazywac samemu. w zasadzie nie jestem zla osoba i kocham swojego mezczyzne. ale jestem tylko czlowiekiem i rozne rzeczy przychodza mi do glowy a po kilku latach bycia tylko z nim czasami brakuje mi tego co bylo na poczatku(a kazdy wie ze wtedy jest niesamowicie i niepowtarzalnie) no ale coz nie mozna miec wszystkiego i sie nie da. bo co bym nie zrobila to byloby mi w pewien sposob zle:) ale takie jest zycie pelne zakretow i pulapek. zobaczymy jak sie los potoczy i co mi jest pisane. nawiasem mowiac niezle zostalam zmieszana z blotem przez niektorych tutaj:/ jestem tylko ciekawa czy owe osoby byly zawsze takie swiete i nie mialy zadnych pokus. ja jeszcze tego nie zrobilam, od 4 lat jestem z jednym i tym samym, byl moim jedynym, a zostalam okreslona nie przytocze nawet jak bo nie posiadam takiego slownictwa..hyh.. pochopne wnioski troche:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: zdradzic go? IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 00:37 Jednym (pięcioma) słowem: I tak dasz dupy innemu. Koniec, kropka. Powodzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: zdradzic go? IP: *.dsl.pipex.com 11.01.05, 01:34 trzymaj sie zzz ! szczerze mowiac mam podobne dylematy od jakiegos czasu ( kilku miesiecy !?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaaaa Re: zdradzic go? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.01.05, 13:17 Słlusznie, to tylko i wyłacznie Twoja decyzja. ty poniesiesz konsekwencje kazdej decyzji, czy zrobisz to czy nie. Ocena słuszności tez bedzie należec tylko do Ciebie. Głowa do góry, bedze dobrze. Jednak na twoim miejscu buym zaryzykowala, bo kto tego nie robi traci. A taki skok w bok naprawde moze poglebic milość albo za wczasu powie ci ze nie warto w nim trwać. Pozdrawiam i odwagi życze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 09:13 mysle ze to forum jest jak najbardziej odpowiednim miejscem na znalezienie odpowiedzi na to pytanie :/. Jak idziesz do sklepu to tez sie tu pytasz co masz kupic??? Beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złośnica Re: zdradzic go? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:56 Zrób to na co masz ochotę! Dlaczego nie spróbować sexu z innym facetem. Ciesz się póki masz okazję. Kto wie co będzie za kilka lat. Przecież prawie każdy facet jest przeświadczony że jego laska zdradza go na boku. A prędzej czy pózniej i tak każdy facet zrobi z Ciebie k.... nawet gdybyś nie puszczała się z kimś innym.Więc jak widzisz nie masz nic do stracenia bo nawet jak tego nie zrobisz to facet za kilka lat i tak Ci powie że mu się puszczałaś.Oni są poprostu tak skonstruowani.Łeb bierze górę na głową!!! Więc korzystaj z życia bo zapewne nie masz nic do stracenia!!! Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś