Gość: Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:05 Jakiego serialu najchętniej pozbylibyście się z wizji i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: korek Re: Seriale IP: *.aster.pl 27.12.04, 19:16 Graczykowie, Swiat wg Kiepskich. Nie znosze ich, serial dla bydla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna 20 Re: Seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:33 Masz racje. A ja bym jeszcze dodała Daleko od noszy i reszte tych kiepskich polsatowskich seriali....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Seriale IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 27.12.04, 19:37 Wiekszosci: - telenowel (woda z mozgu + strata czasu) - polskich seriali komediowych (ktos kto smial nazwac je "sitcom" powinien zostac pobity) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bawaria Re: Seriale IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.04, 19:40 raczej wszystkich.. z seriali podobaja mi sie tylko "Przyjaciele" i kiedys puszczany na 2ce "Co ludzie powiedza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:55 ooo mi tez się podobał serial "Co ludzie powiedza"...ta babcia była boska ;) ja nie znosze tych wszystkich Klanów,Plebani i innych...jedynie Złotopolscy ujdą-uwielbiam p.Kleczkowską-prawdziwa Cosmokobieta :p a tak poważnie,to ja bardzo mało tv ostatnio oglądam,mimo że kiedyś namiętnie,a teraz jakoś od pół roku,wzięłam bezbolesny "rozwód" z telewizorem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Satan Re: Seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:20 wszystkich POSLKICH I południowo amerykansich szmatławców typu co leca an TVP1, tvp2, POLSHICIE, i TVNie.... kiepscy??? byli fajni... a ci co krytykuja to PRAWDA W OCZKI KOLE. pokazuje polaków... jedyny serial to ALTERNATYWY 4 i rewelacyjny gospodzarz DOMU (tzw CIEĆ) STASIO ANIOŁ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Seriale IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 27.12.04, 20:26 > kiepscy??? byli fajni... Wrecz przeciwnie. Serial byl zalosny. > PRAWDA W OCZKI KOLE. pokazuje polaków... Mnie nie, bo nie jestem na cale szczescie Polakiem. Moze i pokazuje, ale czyni to w sposob pozbawiony smaku i srednio zabawny. Tragiczna imitacja "Swiata wedlug Bundych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satan Re: Seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 20:32 mi sie podoba i juz... a ze masz inny gust to juz nie moj problem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaasia Re: Seriale IP: *.compower.pl 28.12.04, 00:13 Ja z seriali ogladam tylko "M jak miłość"i "Klan",reszta nie warta zachodu,szczególnie "Moda na Sukces" na jedynce to już totalna katastrofa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Seriale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 08:36 a ja bym sie chciała pozbyć Klanu bo jak ogladan to pod koniec odcika stwierdzam ze straciłam 20 minut. Co innego z M jak miłość-dla mnie mogłoby być od poniedziałku do piątku Odpowiedz Link Zgłoś
sandmaan Re: Seriale 28.12.04, 23:06 nie to ladne co ladne lecz to co sie komu podoba.... wiec, jesli chodzi o mnie kiedys byl klan oczywiscie... ale za wczesnei go nadaja poza tym szedl na psy moim zdaniem.. teraz jes MjakM.... matko ile w nim jest scen z mojego zycia.... chyba mnie scenarzysci obserwuja i popelniaja plagiat..;) pzdr sand Odpowiedz Link Zgłoś