Dodaj do ulubionych

rozwód po dwóch m-cach

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 11:11
Dlaczego nie? przebudzenie było dosyć zaskakujące, poprostu obudziłam się
obok obcego mi faceta! Po przemyśleniu stwierdziłam, że wyszłam za mąż za
dawnego przyjaciela......jako zakochana kobieta zlekceważyłam, wszystkie
oczywiste sygnały, On jest w szoku, a ja wole teraz się rozstać niż ciągnąć
to w imię przysięgi??? wszyscy uważają, że mi odwaliło i to konkretnie...a ja
wreszcie wiem co robie i w którym ide kierunku....
Obserwuj wątek
    • loczek62 Re: rozwód po dwóch m-cach 30.12.04, 12:06
      Ja przeżyłem też rozwód dokładnie po 2 miesiącach pożycia. Tzn. po dwóch miesiącach żona sie wyprowadziła i wniosła pozew. Ona odeszła do innego ja byłem tylko narzedziem, żeby tamten wreszcie się zadeklarował że chce być z Nią. Było przez te dwa miesiące cudownie byłem zakochany bez pamieci, ale cóż lepiej niech jeden cierpi a dwoje ma szczęście. Zgodziłem sie na szybki rozwód bez orzekania o winie. Pozdrawiam...
      • Gość: sonia Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:12
        mój mąż jest za bardzo zraniony i czuje się oszukany, chciałabym się z Nim
        rozstać w pewnej kulturze, ale jest to narazie niemożliwe. Mnie też boli cała
        sytuacja, ale wiem, ze On też nie bedzie ze mną szczęśliwy...
        • loczek62 Re: rozwód po dwóch m-cach 30.12.04, 12:19
          My rozstaliśmy sie w pełnej kulturze, pierwsza rozprawa pojednawcza i druga i po sprawie. Nie mówie że nie bolało. Bolało straszniście, świat mi się zawalił ale trzeba było tak postąpić jak to zrobiłem. Jeszcze 4 lata po rozwodzie czekałem że może wróci że tam coś się nie ułoży, ale wszystko jest Ok.
          • Gość: sonia Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:23
            dzieki, życzę powodzenia i dużo wiary, jestem pewna, że będziesz jeszcze
            szczęśliwy...........
            • loczek62 Re: rozwód po dwóch m-cach 30.12.04, 12:27
              Dziękuje i Tobie też życzę powodzenia.... bądź dzielna w walce o swoje szczęście.
      • Gość: Kasiek84 Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:18
        Spoko... tylko trzeba było myśleć nie tylko o sobie!
        • Gość: sonia Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:24
          Dokładnie, przecież nie tylko mi wali się świat na łeb na szyje!
          • Gość: asia Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:30
            hehe oj kobieto,kasi chyba nie chodziło o Ciebie :(( trzeba było wcześniej
            mysleć o innych,a nie teraz po 2 miechach zmiana decyzji...nie znosze takich
            lekkomyślnych panienek jak ty!
            • Gość: sonia Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 12:53
              Wiem o co chodziło Kasi. Ja nie znosze osób, które pochopnie oceniają ludzi!!!!
              • Gość: Kleopatra Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 13:44
                rozwód...dobrze, ze nie zdazyliscie zrobic dziecka. Decyzja o slubie była
                lekkomyslna, ale to Twoja sprawa.Wszyscy sie teraz wszystkim bawią!
          • Gość: Kasiek84 Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:54
            Ejjj.. no sorry! po 2 miesiącach chcesz rozwodu to chyba byłaś pijana jak
            wychodziłaś za mąż!!! tobie się wali świat? przecież wiesz czego chcesz... to
            chyba jemu się wali... bo skoro o on nie chce, a ty chcesz!

Według mnie podjęłaś dziecinna i nie poważną decyzję o ślubie!taka jest prawda!
            nie mówię o tym, że źle robisz że chcesz rozwodu - bo byłoby bez sensu życie z
            przymusu! ale ślub to nie pojscie na imprezkę albo chwilowe emocje! to coś
            poważnieszego-dla mnie... widocznie dka ciebie nie!
    • winogroneczka ale z ciebie.... 30.12.04, 13:57
      ... sama nie wiem co. Moze trzeba bylo sie lepiej zastanowic przed slubem zanim
      zniszczylas komus zycie (bo zapewne tak sie czuje twoj maz)
    • Gość: JohnMalkovitch Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.toya.net.pl 30.12.04, 15:13
      Ciekawe jak długo będziesz taka zorientowana w tym kierunku...
      Jeśli kiedyś urodzisz dziecko, mam nadzieję, że też będziesz dumna
      z tego, że już wiesz, że nie chcesz dzieci, gdy juz przestanie
      piszczeć w piecu.

Ot, taki sobie mroczny post.
      ~pozdrawiam
      • Gość: lonewolf Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:33
        Mroczny, ale jaki prawdziwy i walacy w sedno... Rozwod bo nagle sobie
        uswiadomilas ze meza nie kochasz? Wszyscy juz powiedzieli to, co chcialem.
        jeszcze bym Cie zrozumial, jakby Twoj maz notorycznie Cie zdradzal...
        • Gość: dziubek Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:53
          oj dziewczyno nie rozumiem Cie wogóle. Czy Ty wychodziłaś za mąż z miłości czy
          tak dla zabawy, bo nie wierzę, że po dwóch miesiącach przestalaś go już kochać,
          chyba go nigdy nie kochałaś, tylko dlaczego mu schrzaniłaś życie???
    • Gość: szok Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 15:52
      rozwód po 2 miesiącach - pięknie a co po następnych 2 miesiącach i po kolejnych
      2 miesiącach. Czy Ty myślisz, że sama jesteś na świecie? Że tylko Ty masz
      uczucia a mężczyźni to zabawki? Zanim zwiążesz się z innym to sie 100 razy
      zastanów !!! Mam nadzieję, że zaspokajając swoje zachcianki już nikogo więcej
      nie skrzywdzisz. Ani się waż startować do żonatych i rozbijać małżeństwo bo Cię
      znajdę i w łeb przywalę!!
    • Gość: Emi Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.ld.euro-net.pl 30.12.04, 18:55
      pojdz do psychologa, ja slyszalam o czyms takim jak depresja po slubie i po
      urodzeniu dziecka... no chyba ze do slubu zostalas zmuszona.
      • 82misia Re: rozwód po dwóch m-cach 30.12.04, 23:44
        Mowisz ze nie lubisz osob ktore za szybko oceniaja ludzi... ale polubilas 1
        osobe ktora ci milo odpowiedziala i mysle ze jest to wlasnie osoba ktora za
        szybko cie ocenila. zmarnowalas zycie facetowi a mowisz ze tobie swiat wali sie
        na leb, lepiej sama walnij sie w ten pusty leb... obudzilas sie u boku obcego
        faceta po 2 miesiacach?zalosne
        pozdro dla meza mam nadzieje ze ty zmadzejesz i bedziesz chciala wrocic ale on
        nie da ci tej szansy
        • lenka.1 Re: rozwód po dwóch m-cach 31.12.04, 00:08
          Jak tak mozna??
          Niby to co piszesz jest rozsadne... ale...
          po dwoch miesiacach?
          Zrozumialabym, gdyby w malzenstwie pojawily sie pewne nowe problemy, ale
          wszystko wydarzylo sie jedynie w Twojej glowie.
          Raz jestes otumaniona a raz bystra.
          Moze to dobroczynny wplyw malzenstwa??
          Dziwne..
          Skoro tak szybko zmieniasz zdanie, moze sie okazac, ze miesiac po rozwodzie
          obudzisz sie i zdasz sobie sprawe, ze rozwiodlas sie i zlamalas serce facetowi
          Twojego zycia.
          Ta cecha - zmiennosc - jest zla.
          Nie rob nic pochopnie. Drugi czlowiek to nie zabawka.
          Jesli rzeczywiscie nie bedziesz w stanie z nim zyc dalej, oswoj go nieco,
          powoli, ze swoja decyzja.

Kurcze, a co byloby z dziecmi - ciaza trwa 9 miesiecy, ile razy zdazylabys
          zmienic zdanie??!!
    • asiunia.lux Re: rozwód po dwóch m-cach 31.12.04, 00:23
      no skoro wiesz co robisz to nie sugeruj sie innymi tylko rob.
      P.S popieram
    • Gość: blachara Re: rozwód po dwóch m-cach IP: *.c156.petrotel.pl 31.12.04, 12:17
      pewnie na kase poleciała i teraz udaje !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka