Dodaj do ulubionych

Chłopacy i depilacja

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:31
Co myślicie o chłopakach którzy golą włosy pod pachami i podcinają włosy na
penisie?? Czekam na opinie ...
Obserwuj wątek
    • Gość: ona taka jedna Re: Chłopacy i depilacja IP: *.238.65.206.adsl.inetia.pl 02.01.05, 21:39
      a to chlopcy maja wlosy na penisie???
      a co do pach to tragedia :( blee depilacja nie jest dla facetów
      • Gość: Sandra Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:41
        Jak widzę włosy pod pachami u facetó to robi mi się niedobrze. Jest to
        nieestetyczne i zarazm niemodne! Popatrzcie na reklamy dezodorantów, perfum ,
        antyperspirantów dla mężczyzn ... aż miło popatrzeć na pachy bez włosów.
        I wcale nie jest to nie męskie itd...to nasze społeczeństwo jest
        nietolerancyjne i trochę zacofane w porównaniu z innym krajami Europy(ponoć
        wspólnej heh).

Pozdrawiam,
        Sandra
    • Gość: ~~~~~~~~ Re: Chłopacy i depilacja IP: *.netpark.pl / 83.16.127.* 02.01.05, 22:51
      mój chłopak to robi i kocham go za to... fajna spawa.. i bardziej higieniczne
      • Gość: ...::AnGelCiA::... Re: Chłopacy i depilacja IP: 195.117.171.* 20.01.05, 16:07
        To dobrze że mężczyźni dbają o siebie :) Lepiej jest jak chłopak się goli niż
        żeby miał siano pod pachami
    • Gość: mada Re: Chłopacy i depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 23:34
      Facet to ma byc facet. A nie ogolona panienka. A tak odbieram facetów, którzy
      sie cali golą, łącznie z pośladkami. Błeeeeeeeeeee
      • Gość: Ania JESTEM ZA =) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 00:16
        ale on sie nie pytal posladki, mysle ze jak robisz laske facetowi to lepiej
        abyś nie miala potem pelno klakow w mordzie więc uszanój facetow ktorzy to
        robią..JESTEM ZA
    • Gość: zywa legenda sexu Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 00:49
      wygolone jadra sa roolezzz!!!a pod pachami tez,bo mniej sie pocisz:)

pozdro
      • Gość: Rafał Re: Chłopacy i depilacja IP: *.magma / *.magma-net.pl 08.01.05, 15:57
        hahahaha przeczytaj swoją wypowiedz i zobacz co jest bez sensu:) bo piszesz
        straszne głupoty...

...podpowiem Ci:) od kiedy to golenie sie pod pachami powoduje zmniejszenie
        pocenia sie???masz bardzo ciekawe teorie:) hahahahaahahahaah
        • Gość: dune Re: Chłopacy i depilacja IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:53
          to ty piszesz bzdety; pot nie wsiąka we włosy (a w twoje pewnie już ze 20 lat
          wsiąkał) i mniej cuchniesz
          • Gość: Rafał Re: Chłopacy i depilacja IP: *.magma / *.magma-net.pl 12.01.05, 22:57
            nastepna inteligentna... zanim cos napiszesz przeczytaj tamtą wypowiedz... co
            mają włosy pod pachami do pocenia się??? to że ktos wygoli sie pod pachami nie
            przyczyni sie do tego ze nie bedzie sie tam pocił... Naucz sie czytać ze
            zrozumieniem... o ile jesteś w stanie to zrobić... bo cos czuje ze twoja
            mózgownica nie jest na tyle rozwinięta!!!
            • Gość: dune [...] IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:37
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: dune Re: Chłopacy i depilacja IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 18:19
              pot nie wsiąka we włosy a nie że mniej się pocisz matołku
              • Gość: Rafał Re: dune IP: *.magma / *.magma-net.pl 02.02.05, 22:28
                zywa legenda seksu napisał/a "wygolone jadra sa roolezzz!!!a pod pachami tez,bo
                mniej sie pocisz:)" więc naucz sie czytać ze zrozumieniem analfabetko
          • Gość: brakslow Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 20:24
            a ja mam 25 lat i od urodzenia klaki pod pachami i jakos potem nie wala, choc
            jak to napisales jelopie wsiaka juz w nie od ponad 20 lat - BO SIE KURW... MYJE
            POD PACHAMI JAK TRZEBA TO I 2 RAZY DZIENNIE oj oj oj rece i penisy opadaja....
    • karola1984 Re: Chłopacy i depilacja 03.01.05, 09:50
      Podobaja mi się tacy chłopacy, wole ich niz jakis obrosnietych wszedzie
      wlosami, sama mam chlopaka ktory goli sie pod pachami i miedzy posladkami i to
      wg mnie wyglada naprawde duzo lepiej i na pewno jest bardziej higieniczne od
      faceta ktoremu wszedzie wychodza wlosy.
    • Gość: slawek Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 13:34
      Ja osobiście gole się pod pachami, ze względów higienicznych.
      Niestety w naszym kraju jest to uznawane za dziwactwo - żal mi tych zacofanych ludzi.
      • Gość: zenek Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:32
        dlaczego jest to bardziej higieniczne?? mniej się pocisz??
        • Gość: pix Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 16:00
          jest to bardziej higieniczne;
          pot jest bez zapachowy, a w polaczeniu z bakteriami, brudem-smierdz,
          wiec nie poci sie mniej tylko nie pachnie przykro
          (zaraz ktos napisze :antyperspirant, rozne sa organizmy, ja sie nei poce,
          kolega z klasy przejdzie 10 metrow i jest mokry- nie, nie jest przy tuszy..

wyobraz sobie; jest lato 25-30 stopni, jedziesz busem i ktos trzyma sie rurki
          wysoko umieszczonej... a nie daleko twoja twarz... nie zaciekawie ble
          ja gole sie pod pachami od 15 roku zycia... od kad zaczely kielkowac (hihi)
          teraz mam 21, i przez ten okres wiele osob sie nasmiewalo.... a teraz sami tak
          robia..!!!!
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Chłopacy i depilacja IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 07.01.05, 20:49
      Mezczyzna goli twarz. Koniec.
    • Gość: Ktoś Re: Chłopacy i depilacja IP: 195.205.190.* 07.01.05, 21:13
      Stary to ty masz włosy na penisie, współczuje Ci szczerze! ja mam wokoło ale
      nie narzekam...a pod pachami, zgodnie z tym co napisał niejaki Artur...facet
      sie goli na twarzy i to wystarczy! KONIEC! :)
    • Gość: ;)))))) Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 11:48
      Facet goli twarz..Artur ma racje a poza tym czy "zarosniety" mezczyzna od razu
      musi byc odbierany jak jakas fleja????
      • serta chlopACY ? ... 08.01.05, 13:23
        Ty sie najpierw naucz poprawnej polszczyzny,a potem udzielaj na forum,bo mnie
        mdli jak czytam takie slowa,jak "chlop-ACY"
        • Gość: Artur Przezywacz Sama sie naucz, madralo IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 20.01.05, 17:48
          Mnie tez mdli, jak sie kto wymadrza, a do slownika nie raczy zajrzec:

chłopak m III, DB. -a, N. ~kiem; lm M. ci ~acy, te -i, DB. -ów

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=7067
          Hehehe.
    • Gość: oonnaa Re: Chłopacy i depilacja IP: *.stanislawow.sdi.tpnet.pl 08.01.05, 14:05
      Depilacja u mężczyzn...w oczach innych niektórzy uważaja takiego za jakiegoś
      pedała. Ja nie mam nic przeciwko, ogolony , ale bez przesady. Twarz owszem, pod
      pachami również. Lepiej i higieniczniej. Ale nic więcej wygolone, bezprzesady.
      Nie lubie zarośniętych i takich nie chcę, wolę normalnych. Powtrzam pachy,
      twarz tak nic więcej!!!!!!!W sumie to zależy od dziewczyny jakich woli, hehe.
      pozdrofki
    • Gość: ogolony Re: Chłopacy i depilacja IP: *.euron.pl / *.euron.pl 08.01.05, 15:42
      A ja gole sie pod pachami i jajka tez mam ogolone. Moja dziewczyna ubostwia
      mnie takiego, zreszta ja tez uwielbiam jak ona jest wygolona. I wisi mi co moga
      sobie pomyslec inni.
      • Gość: chaim Re: Chłopacy i depilacja IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:43
        czy depilacja to jest to samo co OBRZEZANIE??!!!!
      • Gość: chaim Re: Chłopacy i depilacja IP: *.lambert.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:43
        czy depilacja to jest to samo co OBRZEZANIE??!!!!
    • Gość: Dr. Strangelove Re: Chłopacy i depilacja IP: *.e / *.e-wroc.com 09.01.05, 11:46
      Depilacja jest dobra dla pedałów.
      • Gość: mc Re: Chłopacy i depilacja IP: *.lodz.mm.pl 09.01.05, 23:42
        kiedys tez tak myslalem ale sluchajac wypowiedzi kolegi sprobowalem i... gole
        sie pod pachami do dzis, ekstra sprawa - mniej sie pocisz a nawet jak sie
        spocisz to nie wali od Ciebie na 100 metrow i to jest ekstra.
        • Gość: ranyy Re: Chłopacy i depilacja IP: *.238.74.50.adsl.inetia.pl 11.01.05, 20:15
          i znów dochodzimy do wniosku, że golenie zmniejsza pocenie, otóż nie drodzy
          państwo to jedynie ułatwia działanie dezodorantu, ale jeżeli chłopak nie ma
          włosów długości 20 cm to sądzę, że dezodorant(dobry) i tak działa. gdybym
          zobaczyla, ze mój chlopak sie ogolil, to nie wiem czy bym się powstrzymała od
          śmiechu...
          • Gość: rybcia Re: Chłopacy i depilacja IP: *.p / 80.51.235.* 13.01.05, 14:14
            Kiedyś wydawało mi sie to dziwne, ale odkąd spotykam się z gościem, który tak
            właśnie robi, bardzo mi to odpowiada. To, że facet się depiluje, to nic
            dziwnego, na pewno nie ujmuje to jego męskości.
        • Gość: lula Re: Chłopacy i depilacja IP: 80.240.166.* 02.02.05, 19:48
          coś wam wyjaśnie:
          włosy pod pachami nie mają żadnego związku z ilością wydzielanego
          potu,natomiast mają ogromne znaczenie jeśli zależy ci na tym,żeby osoby z
          twojego otoczenia z powodu zapach tegoż potu nie konały.
          niezależnie od tego czy masz włosy czy nie-pocisz się tak samo,natomiast to czy
          one tam są decyduje o tym,czy twój pot cuchnie czy nie.pot osiada na włoskach
          (czasami kudłach-w zależności od ich dlugości;-) i w wyniku kontaktu z tlenem
          zaczyna zwyczajnie śmierdzieć,walić,czy dudnić jak kto woli...
          zaś jeśli osobnik ma ogolone paszki to i pot nie osiada na kudełkach i zapach
          nie będzie taki nieznośny.
          mnie osobiście odrzuca gdy widzę osobę(niezależnie od płci)nieogoloną pod
          skrzydłami.sama golę się gdzie się tylko da;-)
          pozdrawiam
          p.s.jeszcze jedno:
          to czy ktoś goli się czy nie nie ma żadnego związku z tym jaką ma on orientację
          seksualną,równie dobrze można spotkać geja zarośniętego jak mamut,co heteryka
          łysego jak niemowle
          • Gość: lula Re: Chłopacy i depilacja IP: 80.240.166.* 02.02.05, 20:16
            ewentualnie zawsze można chociaż przyciąć na krótko,żeby się dredy nie robiły
            heh;-)
    • avventura oby sobie nie podcinali penisow...:)))) 12.01.05, 22:29
      • Gość: grooby [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 00:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mgieleczka Re: Chłopacy i depilacja 15.01.05, 00:39
      rewelacja ... już mi się nie podaobają zarośnięte jajeczka :))
    • Gość: lynna Re: Chłopacy i depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:34
      a ja mojemu facetowi delikatnie zasugerowałam, żeby golił się pod pachami...
      nieogolone pachy mnie odstraszają... obrzydliwe :/
    • Gość: :) Re: Chłopacy i depilacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:41
      jestem za
    • Gość: female Re: Chłopacy i depilacja IP: *.ceti.pl / *.ceti.pl 19.01.05, 19:31
      To ze kobieta jest wygolona to normalne. Ale facet??!! Facet to ma byc facet.
      Nie wyobrazam sobie zeby moj oprocz twarzy golil sie gdzie indziej. Aha, i nie
      jestem zacofana. Po prostu mnie pociagaja MEZCZYZNI!!!
      • Gość: Miki Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 20:26
        A jak by cie poprosil o to abys sie nie golila na cipce tylko miala futro
        pelnej dlugosci, to bys na to przystala? Zerwalabys z nim gdyby nalegal?

Co to za stereotypy? Kobieta moze, facet nie?

Czy to znaczy ze kobieta powinna siedziec w domu, prac, gotowac i zajmowac sie
        dziecmi? Wara od kariery zawodowej?

A facet ma pracowac i przynosic forse do domu i siediec przed telewizorem,
        spotykac sie z kumplami?

Jestesmy w 21 wieku.

• Gość: she-rumburak Re: Chłopacy i depilacja IP: *.netp0wer.net 22.01.05, 00:30
        Proponuję wszystkim panom, którzy 'ubóstwiają swoje dziewczyny wygolone', a
        sami golą tylko twarz, bo precież nagie jądra ani dżezi ani edżi i w
        ogóle 'pedalskie' (rozumiem, że panowie, którzy tak je określają mieli wiele
        okazji aby zajrzeć całemu tłumowi homoseksualistów w majtki) jednorazową wizytę
        w salonie kosmetycznym. Depilacja całego ciała gorącym woskiem. Jeśli coś się
        oderwie przy okazji - trudno, w końcu dziewczyny ubóstwiają wydepilowanych
        gorącym woskiem.
    • Gość: Artur Przezywacz Sama sie naucz, madralo IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 20.01.05, 17:49
      Mnie tez mdli, jak sie kto wymadrza, a do slownika nie raczy zajrzec:

chłopak m III, DB. -a, N. ~kiem; lm M. ci ~acy, te -i, DB. -ów

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=7067
      Hehehe.
    • Gość: alka Re: Chłopacy i depilacja IP: *.magma-net.pl 21.01.05, 00:36
      a moj nie chce i to jest problem.niby antyperspirant mu nie obcy,ale czasami
      przez to futro ciezko mu sie przebic do skory.buuuuuuuuuuuu.a jak mu zwroce
      uwage to mowi ze on jest facet i to normalne.pomocy!!!!!co ja mam z nim zrobic?
      • Gość: Miki Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:14
        Nic mu nie mow, po prostu dopoki jest zima i nie idziesz na plaze w bikini,
        zapusc wlosy na cipce. jak juz urosna porzadnie i zacznie sie krzywic to
        zaproponuj mu wspolne strzyzenie. jest to niezla gra wstepna. polecam
    • tynka-123 Re: Chłopacy i depilacja 21.01.05, 11:32
      Facet bez włosów to nie facet, jak to ktoś juz napisał, facet może galic tylko
      twarz, a i to nie za często.
      • Gość: Miki Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:23
        Jesli tak to nie siedz za dlugo na internecie tylko wracaj do sprzatania i
        gotowania.
        • teba18 Re: Chłopacy i depilacja 21.01.05, 23:14
          a ja Wam powiem ze to wszystko zalezy od faceta, ogolnie wole jak facecie sie
          gola pod pachami (bo twarz to norma) ale nigdzie indziej facet z wygolonymi
          jajkami wyglada jak pedal- niech zachowa to co pociaga wiele dziewczyn! Choc moj
          obecny chlopak najbardziej mi sie podoba z dwu trzy dniowym zarostem na twarzy i
          nigdzie indziej golic sie nie musi :D

P.S coraz wieksza czesc facetow goli sobie pachy i nie tylko- dla wielu jest to
          czas zeby sie do tego przyzwyczaic i to zaakceptowac :D
        • Gość: female Re: Chłopacy i depilacja IP: *.ceti.pl / *.ceti.pl 22.01.05, 17:38
          Nieeee, to jest po prostu smieszne!!! Dlaczego sadzisz ze kobiety, ktorym
          podobaja sie nieogoleni faceci to kury domowe??!! Jest to dla mnie absolutnie
          sprzeczne poniewaz pracuje w duzej firmie, calkiem niezle zarabiam i jestem
          wyzwolona kobieta w pelnym tego slowa znaczeniu! A moj misio (nie golony,
          zapewniam) przynosi mi rano sniadanie do lozka.
          Zreszta taki caly golusienki facet kojarzy mi sie z dzieciakiem. Facet to ma
          byc facet! Pozdro tynka-123
          • Gość: Miki Re: Chłopacy i depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:30
            Alez ja nie mialem na mysli calego golego, to jest zreszta kwestia gustu. Moze
            byc tam serce, strzala, gwiazda ale i trojkat, kwadrat, kolo, rownoleglobok
            itp :)
            Chodzilo mi o to ze lekkie przyciecie nie jest zle i nie powinno od razu
            kojarzyc sie z homoseksualizmem.
            Zreszta jest to tez bardziej higieniczne (niektorzy zaraz zaoponuja)

• Gość: anja Re: Chłopacy i depilacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.05, 19:44
      mi sie to podoba.wyglada estetycznie i jest bardziej higieniczne
    • Gość: OPOPOPOPOPOPOPOPOP > Ja sobie wygolę pachy, ale nie narządy rozrodcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 22:01
      Uważam że wygolone pachy to nie nowość w innych krajach...
      Wyobraźcie sobie że facet zarośnięty pod pachami wymienia żarówkę, a wy musicie
      mu pomódz.
      Smród na 5 metrów!!! jak nie wiecej... ;)

Wygolone narządy rozrodcze zabierają męskość, ale jest to dobre gdy się uprawia
      sex, wtedy sperma w czasie wytrysku nie spadnie na nie, oraz gdy się uprawia sex
      oralny, zarost łonowy nie przeszkadza kobietą podczas czynności.

Chyba żadna laska by nie chciała w ustach (pomiędzy zębami) zarostu ;)...

Ja ogolę pachy oraz podszczyrzę zarost pomiędzy nogami (tak do około 7-9 mm).

Radzę wam też koledzy... działa na laski... a mi kumpel podpowiadał abym to
      zrobił, ale go wyśmiałem... teraz sam mam to zamiar zrobić ;) i mieć wygolone
      pachy. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka