IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:11
Mam problem. Kazdy facet gdy robi mi minetke dziwnie sie zachowuje. Kiedyś
sprubowałam wydzieliny z mojej cipki i była słona. Jakie moge być tego
przyczyny . Proszę o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: olsen Re: minetka IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.01.05, 20:54
      mniej słonych frytek z Mc Donalds do pochwowo wtedy będzie cacy jak sobie
      umyjesz, tylko nie używaj keczapu bo i tak oddajesz honorowo co jakieś 28 dni
      krew. Jak nie wali śledziem to i tak jest spoko, a ci.. jest słona jak z niej
      sperama wycieka. "pamietajcie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny, kiedy
      pot z waszej cipki na czyimś ryju się ślini"
      • Gość: przemoc_w_rodzinie Re: minetka IP: *.toya.net.pl 21.01.05, 20:56
        bo zupa była za słona.
        • teba18 Re: minetka 21.01.05, 21:10
          jak to dziwnie sie zachowuje?!
          • Gość: przemoc_w_rodzinie Re: minetka IP: *.toya.net.pl 21.01.05, 21:16
            no normalnie pewnie bierze pałę w łapę i...
          • Gość: olsen Re: minetka IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.01.05, 21:25
            może nie lubi soli gdy on ją pi...oli ? (tylko jodowana sól z Inowrocławia)
            • Gość: imięnieważne PROF.DR hab INZ. NAJWYOKIENKOWYWATNIEJSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:36
              Abstrakując od wczeeśniejszych wywodliwych wypowiedzi przedmówców, a w zasadzie
              dokładniej przedpiszących, muszę z całą przekonywalnością stwierdzić....kurka
              ale teksta puściłem :))) DO AUTORKI Problem może leżeć w tym kiedy to robicie
              może własnie chodzi o okres przed okresem (hehe :)) a może następnym razem
              poprostu spytaj tego kola co jest nie tak. WIem ze ta wydzielina ma dziwny smak
              ale zeby było jakoś się dziwnie czuć to nie. Zawsze lubie to robić :))) Może Ja
              spróbuje i Powiem CO nie tak ???????? Podaj namiary :)))) PS.nie żartuje
    • Gość: doktór Re: minetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 02:09
      Cipkę trzeba raz na jakiś czas myć.
      • Gość: zabus Re: minetka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 02:28
        ale ludzie maja problemy,fajno
        • erotooman Re: minetka 22.01.05, 09:28
          To jest bardzo poważny problem, ale nadal czekamy na wyjaśnienie, w czym
          przejawia się dziwne zachowanie wylizujących autorkę chłopców?
          • Gość: majki Re: minetka IP: *.238.101.8.adsl.inetia.pl 22.01.05, 16:02
            kuciapke trzeba umyć nabalsamować i wtedy można jezyczkiem wymiatać czy to
            takie trudne dziewczyny aaaaaaaaa!!!!!!!!!i jeszcze obowiązkowo depilacja
            brazylijska lub na lolitke:)
            • Gość: nelso Re: minetka IP: *.tel167.petrotel.pl 25.01.05, 23:40
              czym się różnią te depilacje ?
              • Gość: majki Re: minetka IP: *.238.102.83.adsl.inetia.pl 27.01.05, 16:15
                na lolitke to jest całkowita depilacja zero włoska nic czyściutka a brazylijska
                jest zostawienie tylko cieniutkiego paseczka włosów:)pozdrawiam!
          • Gość: Monika 24 Re: minetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:25
            Dziwnie tzn, wydac po ich twarzach ze to im nie smakuje:(
            • Gość: 4U Re: minetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:21
              A ja uwielbiam lizac cipki i nigdy nie mam miny niezadowolonego:)Mnie zawsze
              smakuje:P
              • Gość: dwudziestolatek Re: minetka IP: *.an4.ind20.da.uu.net 25.01.05, 02:32
                Sprobuj z Monika, jej chyba z ryja jedzie.
                • Gość: KaSiAaa;) Re: minetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:49
                  nom:) to jaK im nie smaKuje to niech tego nie robią -<to ich
                  problem's PozdRO:*:* KaSiAaa;)
                • Gość: monika 24 Re: minetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:38
                  wcale nie jedzie mi z ryja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka