Gość: Monika 24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 19:11 Mam problem. Kazdy facet gdy robi mi minetke dziwnie sie zachowuje. Kiedyś sprubowałam wydzieliny z mojej cipki i była słona. Jakie moge być tego przyczyny . Proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olsen Re: minetka IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.01.05, 20:54 mniej słonych frytek z Mc Donalds do pochwowo wtedy będzie cacy jak sobie umyjesz, tylko nie używaj keczapu bo i tak oddajesz honorowo co jakieś 28 dni krew. Jak nie wali śledziem to i tak jest spoko, a ci.. jest słona jak z niej sperama wycieka. "pamietajcie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny, kiedy pot z waszej cipki na czyimś ryju się ślini" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemoc_w_rodzinie Re: minetka IP: *.toya.net.pl 21.01.05, 20:56 bo zupa była za słona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemoc_w_rodzinie Re: minetka IP: *.toya.net.pl 21.01.05, 21:16 no normalnie pewnie bierze pałę w łapę i... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olsen Re: minetka IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.01.05, 21:25 może nie lubi soli gdy on ją pi...oli ? (tylko jodowana sól z Inowrocławia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imięnieważne PROF.DR hab INZ. NAJWYOKIENKOWYWATNIEJSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:36 Abstrakując od wczeeśniejszych wywodliwych wypowiedzi przedmówców, a w zasadzie dokładniej przedpiszących, muszę z całą przekonywalnością stwierdzić....kurka ale teksta puściłem :))) DO AUTORKI Problem może leżeć w tym kiedy to robicie może własnie chodzi o okres przed okresem (hehe :)) a może następnym razem poprostu spytaj tego kola co jest nie tak. WIem ze ta wydzielina ma dziwny smak ale zeby było jakoś się dziwnie czuć to nie. Zawsze lubie to robić :))) Może Ja spróbuje i Powiem CO nie tak ???????? Podaj namiary :)))) PS.nie żartuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktór Re: minetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 02:09 Cipkę trzeba raz na jakiś czas myć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabus Re: minetka IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.05, 02:28 ale ludzie maja problemy,fajno Odpowiedz Link Zgłoś
erotooman Re: minetka 22.01.05, 09:28 To jest bardzo poważny problem, ale nadal czekamy na wyjaśnienie, w czym przejawia się dziwne zachowanie wylizujących autorkę chłopców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: minetka IP: *.238.101.8.adsl.inetia.pl 22.01.05, 16:02 kuciapke trzeba umyć nabalsamować i wtedy można jezyczkiem wymiatać czy to takie trudne dziewczyny aaaaaaaaa!!!!!!!!!i jeszcze obowiązkowo depilacja brazylijska lub na lolitke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelso Re: minetka IP: *.tel167.petrotel.pl 25.01.05, 23:40 czym się różnią te depilacje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: minetka IP: *.238.102.83.adsl.inetia.pl 27.01.05, 16:15 na lolitke to jest całkowita depilacja zero włoska nic czyściutka a brazylijska jest zostawienie tylko cieniutkiego paseczka włosów:)pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika 24 Re: minetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:25 Dziwnie tzn, wydac po ich twarzach ze to im nie smakuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4U Re: minetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:21 A ja uwielbiam lizac cipki i nigdy nie mam miny niezadowolonego:)Mnie zawsze smakuje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwudziestolatek Re: minetka IP: *.an4.ind20.da.uu.net 25.01.05, 02:32 Sprobuj z Monika, jej chyba z ryja jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaSiAaa;) Re: minetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:49 nom:) to jaK im nie smaKuje to niech tego nie robią -<to ich problem's PozdRO:*:* KaSiAaa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika 24 Re: minetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:38 wcale nie jedzie mi z ryja Odpowiedz Link Zgłoś