Dodaj do ulubionych

minetka i faceci

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:17
Chłopacy czy podoba sie wam robienie minetki i palcówki dziewczynie?jak tak
to co?
Obserwuj wątek
    • Gość: meshchoo Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 17:29
      Palcówke robiłem rzadko ale minetę uwielbiam w zasadzie czuje chęć robienia
      tego dziewczynie i jeśli tylko chce to jasne!!!!!!!!!!!!!!
    • ghostdogg [...] 25.01.05, 17:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: morfeusz Re: minetka i faceci IP: *.eia.pl 25.01.05, 17:56
      ja lubie robic minetke uwielbiam słuchac jak moja kobieta jęczy i słodko sie
      porusza a nie wiem palcówa tak nie zabardzo wole sam w nia wejść:)pozdro
      • Gość: nieświadoma Re: minetka i faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:19
        A co to jest minetka?
        • Gość: salamandra Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:21
          minetka:pieszczoty oralne kobiety wykonywane przez partnera/partnerke.
          Czasem nazywane lizankiem
    • Gość: daga Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:34
      Karolinko05 nie mówi się chłopacy tylko chłopaki, bądz chłopcy!!!
      • Gość: daga-real [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 18:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: taka Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:54
      no właśnie! dobre pytanie! bo ja ostatnio pierwszy raz w życiu spotkałam się z
      takim przypadkiem, że on nie preferuje minetki. Ale co za ironia, uwielbia oral
      ze strony kobiety. Zawsze ta minetka była, lepsza czy gorsza, więc teraz, gdy
      jej nie ma...qrde no..brakuje mi jej...i co teraz? :-/
      • Gość: sarina Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:57
        kiepsko...
        Jak chce seksu oralnego, to niech sam tez to robi. Dla mnie jest to janse.
        A powiedzial dlaczego??
        • Gość: znajomyNIEZNAJOMY Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:05
          Ja Ci moge pomóc bo lubie robic a nie konicznie kobieta mi musi :P
          • Gość: taka Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:45
            oj ty ty! :-) widzę, że żywy chłopak z Ciebie! ciekawe, czy tak samo w
            praktyce, jak w teorii? ;-P i jeszcze mi gula robisz, oj nieładnie :-D
        • Gość: taka Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:43
          nie, nie powiedział. a ja za to nie pytałam, bo jak nie chce, to przecież nie
          będę go zmuszać :-/
          • Gość: sarina Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 00:44
            nic na sile.Ale moze warto by sie dowiedziec?
            • Gość: dwudziestolatek Re: minetka i faceci IP: *.an3.ind20.da.uu.net 26.01.05, 03:26
              facet ktory lubi loda a nie robi minety, pedalem jest na pewno.
    • Gość: słodziutka Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:23
      moj facet tesh taki- chce bym mu robiła loda a on..minetki nie lub robic- musze
      mu powiedziec ze chce,a wtedy łaskawie sie zabiera do tego...na dodatek
      nieudolnie..chyba specjalnie...
      probowałam mu powiedzice nawet jak ma to robic..ale nic nie poskutkowało....
      wogole mnie nie kreci jak mi minete robi-jest beznadziejny w tej kwestii
      • Gość: Kasia13 Re: minetka i faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:11
        A mój robi to cudownie!!! właściwie to ja praktycznie mu nic nie robie a mimo
        to on chce mi to robic cały cas... i ciągle mi powtarza jaka to jestem tam
        ładna i słodziutka... :')
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka