Gość: Meshchoo-Artysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:16 Jakie powinien mieć cechy, jak powinien wyglądać, czym powinien się wyróżniac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomson Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 07.02.05, 22:53 zeby tylko to miala..... naprawde nie jestem wybredny jestem w potrzebie wiec wzialbym byle jaka nawet dziurawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_nicka Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:54 nie wiem czy będę odkrywcza, ale dla mnie najwazniejsze jest okazywane mi zainteresowanie. Myślę też że co innego będzie się liczyło dla osoby 20-letniej niż dla 30latki..na postrzegsnie jako idealnego partnera mają też wpływ poprzednie(jeśli były) związki, bo każdy z nich rozwija i pozwala się lepiej poznać.. rzecz jasne nie chodzi tylko o zainteresowanie, jest to też ciągła chęć bycia blisko, czuość, tolerancja z nastawieniem na partnera(zachowanie, przyzwyczajenia)... Odpowiedz Link Zgłoś
amelk_a Re: Idealny partner(ka)?????? 08.02.05, 11:02 najwazniejsze abysmy dazyli sie uczuciem... aby potrafil kochac i mial dobre serce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:06 idealna partnerka jestem ja:) nie no zartuje... to jest trudne pytanie... Aniołow nie ma.. _________________ My gg: 5474177 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luka Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:36 Jak to aniołów nie ma? A ja to co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 08.02.05, 17:48 a według ciebie jakie powienien miec cechy??????????tylko szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meshchoo-Artysta TAK JAK TY :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:01 Partnerka powinna być taka jak Ty aniołku: cierpliwa, wyrozumiała, powinna umieć wybaczać (ale nie wszystko oczywiście), powinna ceszyć się na mój widok :)), by akceptowała moje upodobania (wiesz o co chodzi) kochać mnie!! (WIem ze mnie kocha :))) By wierzyła, że jak mówie Kocham to Kocham!! By się nie poddawała w najgorszych chwilach (dziękuje CI za to i przepraszam za mnie)... Taka powinna być i taka jest moja Ania.CAŁUSKI DLA NIEJ :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twoj aniołek Re: DZIĘKUJĘ IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 09.02.05, 08:03 dzięki, ale jesteś pewien że taka jestem ;))) Buziaki i pozdrawiam :*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artysta Re: Proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:20 Coś ukrywasz??? ;) "magnum in parvo" Odpowiedz Link Zgłoś