Dodaj do ulubionych

Idealny partner(ka)??????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:16
Jakie powinien mieć cechy, jak powinien wyglądać, czym powinien się
wyróżniac???
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomson Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 07.02.05, 22:53
      zeby tylko to miala.....
      naprawde nie jestem wybredny
      jestem w potrzebie
      wiec wzialbym byle jaka
      nawet dziurawa
      • Gość: bez_nicka Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:54
        nie wiem czy będę odkrywcza, ale dla mnie najwazniejsze jest okazywane mi
        zainteresowanie. Myślę też że co innego będzie się liczyło dla osoby 20-letniej
        niż dla 30latki..na postrzegsnie jako idealnego partnera mają też wpływ
        poprzednie(jeśli były) związki, bo każdy z nich rozwija i pozwala się lepiej
        poznać..
        rzecz jasne nie chodzi tylko o zainteresowanie, jest to też ciągła chęć bycia
        blisko, czuość, tolerancja z nastawieniem na partnera(zachowanie,
        przyzwyczajenia)...
        • amelk_a Re: Idealny partner(ka)?????? 08.02.05, 11:02
          najwazniejsze abysmy dazyli sie uczuciem... aby potrafil kochac i mial dobre serce. :)
          • Gość: kate Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 11:06
            idealna partnerka jestem ja:) nie no zartuje... to jest trudne pytanie...
            Aniołow nie ma..

• Gość: Luka Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 16:36
      Jak to aniołów nie ma? A ja to co? :P
    • Gość: Marta Re: Idealny partner(ka)?????? IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 08.02.05, 17:48
      a według ciebie jakie powienien miec cechy??????????tylko szczerze
      • Gość: Meshchoo-Artysta TAK JAK TY :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:01
        Partnerka powinna być taka jak Ty aniołku: cierpliwa, wyrozumiała, powinna
        umieć wybaczać (ale nie wszystko oczywiście), powinna ceszyć się na mój
        widok :)), by akceptowała moje upodobania (wiesz o co chodzi) kochać mnie!!
        (WIem ze mnie kocha :))) By wierzyła, że jak mówie Kocham to Kocham!! By się
        nie poddawała w najgorszych chwilach (dziękuje CI za to i przepraszam za
        mnie)...

Taka powinna być i taka jest moja Ania.CAŁUSKI DLA NIEJ :*:*:*
        • Gość: Twoj aniołek Re: DZIĘKUJĘ IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 09.02.05, 08:03
          dzięki, ale jesteś pewien że taka jestem ;))) Buziaki i pozdrawiam :*:*:*
          • Gość: Artysta Re: Proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:20
            Coś ukrywasz??? ;)

"magnum in parvo"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka