Dodaj do ulubionych

czy Doda to Cosmo Girl?

21.02.05, 17:39
czy Doda to Cosmo Girl?
Obserwuj wątek
    • Gość: Orion Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:52
      Doda to porażka...
      • Gość: Kat Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.ec.pl 21.02.05, 19:39
        I COSMO idiotka
    • daria00 Re: czy Doda to Cosmo Girl? 23.02.05, 16:19
      Doda to pusta idiotka!
      Zero subtelnosci!!!

porażka a nie cosmo Girl!
      • Gość: venefika Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.chello.pl 23.02.05, 16:29
        doda elektroda to nie wypal jakich malo moze i cialo ma ale z inteligencja to
        nie stalo w parze ja bym sie wstydzila stac z nia w jednej oklejce porazka
        • Gość: anka Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 18:02
          > moze i cialo ma

Ma i to w nadmiarze :)))
    • Gość: dżaga Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:15
      a kim jest właściwie dla was Cosmogirl? bo dopóki nikt nie poda właściwej
      definicji, to każdy może interpretować to po swojemu.
      mi osobiście podoba się doda jako kobieta. można pozazdrościć jej tego
      apetycznego ciałka ;-P jeśli chodzi o inteligencję, czy wszyscy, którzy uważają
      ją za pustą itp rozmawiali z nią przynajmniej 5 min? :-/ zresztą wystarczy
      posłuchać jej piosenek, jakie ma głębokie teksty z przesłaniem. kto ich nie
      rozumie, to może niech najpierw sam zastanowi się nad swoja inteligencją? doda
      to indywidualistka, prowokatorka, skandalistka, i cóż... taka po prostu jest.
      tu, w polsce, gdzie każdego boli odmienność, nie ma tolerancji i panują głupie
      zasady, naprawdę ciężko żyć. co to kogo obchodzi, jaki ktoś jest lub jak
      wygląda? zasada jest prosta: "nie podoba się, to się nie patrz" i tyle... więc
      jeśli doda jest taka beznadziejna, to po co w ogóle zaprzątacie sobie głowę
      myśleniem na jej temat?! a ja ją lubię, bo ma wszystko w dupie i zawsze robi,
      to, na co ma ochotę. nie każdy miałby tyle odwagi, by w tak ekstrawagancki
      sposób promować swą osobę w takim zahukanym, nietolerancyjnym społeczeństwie!
      no i nie każdy musi się ze mną zgadzać. kwestia gustu i poglądów.
      "nie musimy się lubić, ale musimy się tolerować"
      pzdr
      • natalya20 Re: czy Doda to Cosmo Girl? 23.02.05, 17:26
        moge tylko powiedzec ze brakuje jej gustu i smaku, na wiecej nie ,moge sie
        wypowiedziec bo jej nie znam osobiscie a w telewizji to kazdy mowi to co sobie
        zaplanowal i by zrobilo jakies wrazenie zwrocilo uwage
      • Gość: qrka Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: 195.136.118.* 24.02.05, 11:48
        "...Mówią mi- olej go, możesz mieć każdego bo, fajna dżaga z ciebie jest..."
        Ta piosenka jest naprawde twórcza! Głęboki tekst- jak Ty byś to nazwał <lol2>
      • Gość: goscinka Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 24.02.05, 13:54
        jeśli chodzi o inteligencję, czy wszyscy, którzy uważają
        >
        > ją za pustą itp rozmawiali z nią przynajmniej 5 min? :-/

a Ty rozmawialas z nia choc przez 5 min zeby stiwerdzic ze nie jest pusta??

"jakie ma głębokie teksty z przesłaniem. kto ich nie
        > rozumie, to może niech najpierw sam zastanowi się nad swoja inteligencją?"
        hahaha glebokie teksty to ma Erykah Badu...nie wiem czy rozumiem teksty Dody bo
        jej nie slucham , a nie slucham bo uwazam ze sa ciekawsze osoby do sluchania i
        inteligetniejsze.

"zasada jest prosta: "nie podoba się, to się nie patrz" i tyle" jak mam nie
        patrzec skoro Doda uwielbia skandale i wszedzie jej pelno?? zastanow sie co
        piszesz

"bo ma wszystko w dupie i zawsze robi,
        > to, na co ma ochotę" takich fanow jak Ty tez ma pewnie w dupie;]
    • Gość: sweetness Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 23.02.05, 20:09
      hahahahaha...sorki ale nie moge..az z ciekawosci sciagnelam jej plyte
      i....chcialam sie doszukac tych glebokich textow..i jakos nie znalazlam....ta
      jej muzyka SLABA JEST....a jesli chodzi o urode to zwykla dziewczyna odmalowana
      i juz!!bysmy mialy tyle kasy tez bysmy byly wszytskie piekne;))
    • Gość: Cliche Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.05, 11:36
      a widzialyście okładkę CKM może mi sie tylko wydaję ale chyba jest tak
      poprawiona że zniknęły jej sutki
    • Gość: Artur Przezywacz Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: 195.69.82.* 24.02.05, 12:23
      Czy Doda to ta sama ktora rzekomo ma IQ 148?
      • Gość: qrka Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: 195.136.118.* 24.02.05, 12:45
        Artur ona napewno nie ma takiego IQ, to zwykłe plotki! Jak był test na TVN-ie to
        o niej nic nie wspomnieli. Spośród vip-ów wyróżnili Piotra Najsztuba i jeszcze
        kogoś, ale nie pamiętam kogo. Skąd to wyszło?
        • Gość: Artur Przezywacz Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 24.02.05, 18:28
          Pamietam, ze kiedys czytalem jakis artykul na wp czy onecie o jakiejs Dodzie,
          ktora dostala sie do MENSA. Cytowala tam sama siebie jak to krzyczala do swojej
          mamy, ze "Teraz jestem Doda Mensoda", co rowniez wzbudzilo moje watpliwosci co
          do jej rzekomego IQ w wysokosci 148. Pocieszam sie, ze moze nie zauwazyla
          separatora dziesietnego (kropki, przecinka) po cyfrze 4
    • szept_ciszy Re: czy Doda to Cosmo Girl? 24.02.05, 13:09
      piosenki dody i jej zachowanie jest do kitu. Zachowuje się agresywnie i jest
      niewychowana. Nie ma w niej kobiecej delikatności. Teksty jej piosenek wcale nie
      są głębokie, ani nie niosą zadnego przesłania, jest to kicz do potęgi, a
      zwłaszcza "dżaga". Brzmi to jak disco-polo. Poza tym jest ładna, chodź widziałam
      ładniejsze kobiety.
    • Gość: dżaga Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:39
      no proszę! :-) i o to właśnie chodziło! to niezaprzeczalny fakt, że doda budzi
      kontrowersje! gdyby była grzeczna i poukładana, nikt by na nią nie zwrócił
      uwagi! a przecież o to chyba chodzi w szołbiznesie, prawda?
      i nie bądźcie płytcy, bo wiadomo, że są piosenki sentymentalne i do
      imprezowania. trzeba umieć je tylko rozróżnić i odpowiednio sklasyfikować.
      a to, kto ma jakie cycki, to indywidualna sprawa każdego. jak kogoś to boli, to
      niech się nie patrzy. prawdopodobnie mieszkamy w wolnym kraju (tak przynajmniej
      się mówi:-/ ) - więc nie rozumiem? to chyba znaczy, że panuje wolność? zresztą
      nikt nigdy wszystkim nie dogodzi. kwestia gustu i tyle. a o gustach przecież
      się nie dyskutuje :-)
      pzdr :-D
      • Gość: goscinka Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.daminet.pl / *.daminet.pl 24.02.05, 13:58
        kontrowersje wieksze budzi tez Wisniewski...Doda I Wisniewski to taki typ
        ludzi,ktorzy duzo zrobia dla show choc niestety nie sa szanowani."dzaga"
        powiedz co tak Ci imponuje w Dodzie? To ze zrobi wszystko byleby o niej
        mowiono??
        Ta kobieta przeciez nic soba nie prezentuje.Nic.Jest fajna,rozrywkowa...ale
        kiedys to minie:) Kariera jej przyszla szybko tak samo szybko pojdzie...;)
        • Gość: qrka Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: 195.136.118.* 24.02.05, 15:34
          nie mam nic do jej wyglądu czy zachowania. Dla mnie liczy się to jaką muzyke
          tworzy. A tworzy kicz! Przy tej muzyce nawet nie da się pobujać, nie mówiąc o
          tańczeniu.
        • Gość: dżaga Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:52
          jasne, zgadzam się, ale popatrzmy właśnie na wiśniewskiego - osobiście nie
          podoba mi się jego muzyka, imidż itp, śpiewać chyba też zbyt dobrze nie umie,
          ale pojechał na eurowizję, owszem, narobił trochę szumu, zrobił szoł, i co? z
          tego co pamiętam znalazł się w tej pierwszej "10"!!
          myślę, że zachowanie dody to normalka na zachodzie, tylko, u nas, tak się
          wszyscy czepiają. mi się np. wiśniewski nie podoba, nie słucham go, ale skoro
          inni go słuchają, to ok. nie bluzgam mu, wisi mi i powiewa, co i jak robi. a
          doda nie jest jakąś moją wielką idolką, ale 3mam jej stronę, bo ma prawo być
          sobą, a to, że już sie to komuś nie podoba, to sorry, ale jest to jego problem.
          nie popieram jej wszystkich ekscesów, ale to jej sposób na karierę i tyle. a
          podoba mi się to, że nie przejmuje się krytyką, robi swoje i wszystko
          jej "lotto" ;-)
          ja mam coś podobnego, bo mieszkam w małym mieście i zajmuję się projektowaniem
          mody. sama też nie ubieram się na czarno, więc jestem postrzegana jako,
          delikatnie mówiąc, "dziwna" osoba. i co? mam się zmienić, bo ludziom się nie
          podobam? no sorry!! więcej tolerancji nikomu by nie zaszkodziło, a niektórym
          może by wręcz pomogło!
          pzdr :-)
          (szczerze mówiąc, spodziewałam się ostrzejszej krytyki, ale cieszę się, że
          jednak z niektórymi można sie dogadać, mając nawet odmienne poglądy ;-) )
    • Gość: MEN Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.ksiezyc.pl 24.02.05, 17:31
      jesli o IQ mowa to ma156 wiec ciezko jej zarzucic brak inteligencji
    • Gość: henio Re: czy Doda to Cosmo Girl? IP: *.wsm.gdynia.pl 24.02.05, 18:10
      Dajcie jakis link z fotkami Dody,niech ocenie !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka