IP: *.proxy.astra-net.com 22.02.05, 17:54
Mam 21 lat i do tej pory nie uprawiałem sexu. Znajomi mają już to za sobą a
ja jakoś nie mogę trafić na dziewczynę z którą mógłbym to zrobić ... Jestem
nieśmiały i może dlatego, tylko coraz ciężej mi z tym żyć. Jak sobie z tym
poradzić ? Bo na dziwki przecież nie pójdę, a ulga samemu to przecież nie to
samo co sex :( ( aż taki dziwny jestem ??, a muszę napisać ,że nie jestem
brzydki,wszyscy mówią że przystojny jestem ), ale co z tego jak ciągle
prawiczek :((((
Obserwuj wątek
    • Gość: he Re: Prawiczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:34
      nei patrz na innych, po prostu, a z reszta ja bym nie wierzyła tak znajomym bo
      mogą to być zwykłe przechwałki, dużo osób ma teraz takie problemy ale nie chcą
      dać tego po sobie poznać, musisz cierpliwie czekac, to sie po prostu zdarzy i
      już, :)
      • Gość: prawiczek22-23 Re: Prawiczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:49
        JA w tym roku koncze 23 lata i też jestem prawiczkiem. Zresztą czym dla chłopaka
        jest bycie prawiczkiem, tylko to ze nie byłeś z dziewczyną, bo orgazm już
        napewno miałeś i to nie raz. Juz kilka razy uprawiałem sex oralny, a bedąc z
        dziewczyną nigdy nie myslałem by sie "rozdziewiczać". Naprawde nie masz sie o co
        martwić, to nie ma zadnego znaczenia. U mnie tez nie zapowiada się, że strace
        cnote w najbliższym czasie i wcale mnie to nie martwi. Jeśli trafisz na
        odpowidnią dziewczynę to wtedy możesz się nad tym zastanawiać, to ma być
        zwieńczenie miłości, a nie szybki numerek bez głębszego uczucia.

Z drugiej strony Ja na taką trafiłem ale teraz się pochrzaniło, a i tak nie
        miałem zamiaru tego robić...czy to takie ważne???

Pozdrowionka od starego prawiczka.
    • Gość: Lenka_17 Re: Prawiczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:47
      Misiek spoko jest wielu facetów w twoim wieku cio sa prawiczkami wiem to z
      własnego doswiadczenia ja miałam faceta co miał 22 lata i byłam jego pierwsza
      laka na ciebie tez przyjdzie czas !buziaczki
      • wiki24 Re: Prawiczek 23.02.05, 14:10
        wśród moich znajomych jest pełno 24-letnich chłopaków kt.órzy jeszcze
        dziewczyny na poważnie nie mieli,rzecz jasna seksu też nie mieli.Najstarszy
        prawiczek jakiego znam będzie miał w tym roku 26 lat,ale akurat wtym ptzypadku
        uważam że coś jest nie tak,bo ten chłoapk to nawet się nigdy nie całował
        • Gość: doti_20 Re: Prawiczek IP: *.tpi.pl 23.02.05, 14:28
          popieram powyzsze wypowiedzi..zobaczysz i poczujesz kiedy przyjdzie pora..na
          wszystko przyjdzie czas i pora..nie ma co sie martwic..a swoja droga
          podziwiam..nie ma to jak poznawanie siebie (tzn. miedzy kobieta a
          mezczyzna)..zycze powodzonka i trzymaj sie..przyjdzie pora na amora ;)
    • Gość: ania Re: Prawiczek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 16:19
      Spokojnie, na wszystko przyjdzie czas:) Nie mysl o tym, nie panikuj:) Ja bylam
      pierwsza kobieta mojego meza - mial wtedy 25 lat. Takze roznie bywa, a to kiedy
      to nastapi nie ma zadnego wplywu na jakosc seksu:) A znajomi... nie patrz na
      nich, bo nikt nie wie ile jest prawdy w ich opowiesciach:)
    • Gość: kathleen3 Re: Prawiczek IP: 195.136.186.* 23.02.05, 17:46
      znam swietnego 26letniego prawiczka. w dodatku nasza znajomosc przerozila sie w
      cos powazniejszego i niedlugo przestanie byc niewinny.i wiesz co? to jest
      niesamowite :-) czuje sie wyjatkowa, skoro czekal tyle lat wlasnie na mnie :-)
    • osiolek113 Re: Prawiczek 23.02.05, 19:39
      Ech...no skoro wszyscy juz tak pocieszają to i ja się dopiszę - 22 lata i nic
      nie wskazuje na to żebym w najbliższym czasie przestał być prawiczkiem, czy
      choćby w ogóle znalazł sobie dziewczynę. I jeśli chodzi o seks, absolutnie się
      nie martwię.

A ostatnio mam pracy w cholerę i szczerze mówiąc jestem tak zmęczony, że nawet
      nie mam ochoty na seks:P
    • Gość: andzia Re: Prawiczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:42
      Gdyby mi trafil sie facet prawiczek bylabym zachwycona:)Najwazniejsze nie
      ulegac presji.w koncu pierwszy raz zdarza sie tylko raz.i dlatego jest
      wyjatkowy;)warto czekac na kogos kogo sie naprawde kocha.bez tego nie ma
      frajdy.juz onanizm lepszy niz seks bez milosci;)
    • Gość: Aneta Re: Prawiczek IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:12
      Drogi,kochany nieśmiałku:))ależ z Tobą jest wszystko w porządku!!Przestań
      kierować się tymi okropnymi znajomymi!Ja jestem z facetem 4 lata,on ma 21 ja 20
      i nadal tego nie zrobiliśmy chociaż mamy z kim!!A to miło,że czekasz na tą
      jedyną:))Zobaczysz,że Twoje czekanie się opłaci!!Kurcze..chyba musisz być
      fajny!! jak masz GG to napisz...plisss
      • Gość: Marek_21 Re: Prawiczek IP: *.proxy.astra-net.com 24.02.05, 20:43
        hm, dziekuje bardzo za mile slowa, troche lzej mi na duchu, jednak czytajac
        jakim fantastycznym uczuciem jest sex, wiadomo ,ze nie jest latwo...
        Na razie nawet nie mam okazji (tak od prawie dwuch lat ) na szanse sprobowania
        owocu milosci, bowiem nie mam partnerki ( nie szukam milosci , tylko na nia
        czekam ;) ), ale mam nadzieje ze to stan jak najbardziej przejsciowy, i to na
        ukonczeniu

@Aneta , z checia podal bym ci GyGy ,i porozmawial - ale jak wiadomo nie tylko
        ty czytasz to forum, od razu rzucilo by sie pare nierzyczliwych osob, i nie
        mialbym spokoju.. eh taki swiat

jeszcze raz dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka