Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 15:25 zazywam tabl. antykoncepcyjne jjzu od 7 miesiecy od paru dni boli mnie watroba mam spuchniety brzuch czuje sie starsznie co mam zrobic? inny srodek antykon. czy co? :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: incasento de gas Re: jest źle IP: *.magma-net.pl 04.03.05, 11:17 jedz mniej to Ci ta opuchlizna głodowa spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jest źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:30 Idź koniecznie do lekarza,zrób testy wątrobowe.Jeśli wyjda źle odstaw tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaja Re: jest źle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.05, 11:48 Myślisz, że tu sami specjaliści?? jeśli naprawdę sie źle czujesz, to biegiem do lekarza, a nie na forum pisać. Nikt Ci od lekarza lepiej nie doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: jest źle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 17:47 Przed zażyciem tabletki powinnaś byłą zrobić próbe wątrobową! Tabletki hormonalnie są bardzo szkodliwe między innymi na wątrobe- nie leczona może dojść do marskości!Przerwij te tabletki!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś