Dodaj do ulubionych

DZIEŃ KOBIET

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:49
Jak myśliście czy faceci będą pamiętac o jutrzejszym święcie?? jestem tego
bardzo ciekawa. A jezeli wasz facet zapomni to co zrobicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: Dżoanka Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:02
      Myślę że będzie, a nawet jak nie, to nic się nie stanie. Bo wystarczy mi tylko
      to, że on jest:) Nie potrzebne są mi są mi do szczęścia ani kwiaty, ani
      prezenty:)
      • Gość: Missy Q Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.tkchopin.pl 07.03.05, 17:03
        mi to swieto nie jest potrzebne.
        zreszta i tak moj mezczyzna nieraz zapomnial :)
        ale coz to takiego?przeciez to ni epowod zeby sie gniewac.
        co innegio urodziny... :)
        • Gość: traca Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.ds.amg.gda.pl 09.03.05, 01:17
          a co jesli facet zapomnial o twoich urozinach , czy warto z nim buc?
    • halt-mich Re: DZIEŃ KOBIET 07.03.05, 18:58
      nie będzie pamietał... o walentynkach tesh zapomniał... i nawet go jush chyba
      nie ma :-(
      • Gość: :) Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.opa-carbo.com.pl 07.03.05, 19:43
        Ja to bym chciala sie jutro z moim Mezczyzna przejechac do Krakowa... (jestesmy
        z Katowic) na romantyczna kolacje i spacer po rynku i okolicach.... hmmmmm :)
        Miło by było... :)
      • Gość: złośnic@ Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:33
        to smutne:(nie martw sie!
        wszystko się kiedys jakos poukłada.
    • Gość: złośnic@ Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:36
      hahaha-moj jest kompletnie spłukany:))))))))))mieszka na stancji(studiujemy
      razem)jeszcze dzias tak sobie gadalismy:)
      ale mi wystarczy,zeby mnie mocno pocałował i po prostu ze mna
      był!!!!!!!!!!!!!!!!!a dzis mnie wkurzał cały dzien:))))i na poprawe humoru
      jednoczesnie rozsmieszał:)))))))))))))
      pozdrawiam wszystkie kobietki!!!!!!
      • Gość: yu Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:30
        pamiętać i może każdy pamięta, ale sytuacja nie daje szans na świętowanie...
        • Gość: bóg Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:37
          Pamiętają.
    • Gość: revelka Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:20
      Moj na odchodne powiedział dzisiaj: do zobaczenia w środę. Chyba mówi samo za
      siebie, że nie pamięta. :( A w środę dam mu popalić :) W końcu jestem jego
      kobietą czy nie? No właśnie! Niech się stara!
    • Gość: Artur Przezywacz Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 07.03.05, 23:07
      > Jak myśliście czy faceci będą pamiętac o jutrzejszym święcie??

Nie
    • Gość: olkaaa [...] IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.03.05, 23:17
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • gryzaq Re: DZIEŃ KOBIET 08.03.05, 00:16
        niewazne czy komunistyczne czy nie. i taka chwila prawdy czy dziewczyny
        pamietaja o dniu chlopaka? ( no i co ze jest mneij znane ale jest) zreszta
        bezsensu oceniac czy facet Cie kocha itp na podstawie swieta zreszta kazdemu
        moze sie zdarzyc ze zapomni...
    • Gość: ines Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.net.pl 08.03.05, 08:46
      Witam!Uważam, ze to nie jest kwestia komunizmu. Kobiety są podporą świata, a
      przede wszystkim każdego domu. Dom bez kobiety to nie dom. Ponadto ja dziś mam
      urodziny i mąż chce czy nie pamięta o tym. Ponieważ jak zapomni o Dniu Kobiet
      będzie pamiętał o urodzinach i odwrotnie. Zawsze jakośc wybrnie ze sklerozy, a
      ja będę udała, że nie widze jego zakłopotania. Pozdrawiam.
      • Gość: aska Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:45
        Moi wspaniali mezczyzni pamietali,maz przed praca pojechal po
        kwiaty .Zadzwonil do drzwi ,obudzil mnie tym ale jak milo!Syn 9-letni zrobil
        sniadanko dla mnie .Jestem szczerze wzruszona i bardzo im wdzieczna za kazdy
        mily gest kazdego dnia!Strasznie ich kocham!
    • Gość: ja Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.ghnet.pl 08.03.05, 15:04
      Moj nigdy nie zapomina bo 8 marca mam tez urodziny:)))
    • Gość: laluni_a Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:28
      Mój też nie zapomniał,oczywiście,ze nie licza sie jakies prezenty czy cos
      takiego,ale myślę,ze wazna jest sama pamięć o takim święcie. W końcu co oni by
      bez nas zrobili:D pozdrawiam wszystkie kobietki
      • Gość: bóg Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:50
        jakby nie to żebro to ...
    • Gość: Maleńka Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:11
      WRRRRRrrr ale zła jestem.Najbardzije beznadziejne świeto;/ Jesazcze nie mialam tak popsutego dnia.
      • Gość: zrozpaczona Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:10
        ja już nie wiem co mam z nim zrobić! pomocy! walentynek nie uznaje, a dziś
        przeszedł samego siebie...wysłał mi smsa z życzeniami! jak mu nie odpisałam to
        zadzwonił i jeszcze raz złożył mi życzenia! ciekawa jestem co wymyśli w moje
        urodziny...?!! pomóżcie bo nie wiem jak dotrzeć do tego człowieka!
      • Gość: Artur Przezywacz Re: DZIEŃ KOBIET IP: 195.69.82.* 09.03.05, 00:43
        > WRRRRRrrr ale zła jestem.Najbardzije beznadziejne świeto;/ Jesazcze nie
        mialam tak popsutego dnia.

Dlaczego?
    • Gość: Artur Przezywacz Re: DZIEŃ KOBIET IP: 195.69.82.* 09.03.05, 00:57
      Mnie to swieto z lekka poirytowalo w tym roku - w zeszlym roku obdarowalem
      kilka swoich znajomych takimi samymi rozami. No i coz, kilka dni temu (czyli
      rok pozniej prawie) jedna z tychze znajomych, kobieta "A", zglosila postulat,
      ze w tym roku to ona chce dostac inna roze czy cokolwiek innego niz dostanie
      ode mnie kobieta "B" (wynika to z faktu, ze kobieta "A" kobiety "B" nie lubi,
      co osobiscie mam w glebokim powazaniu). Szlag mnie autentycznie trafil na takie
      kaprysy - w zwiazku z tym postanowilem zaoszczedzilec w tym roku na rozach i
      Krotkich Wiadomosciach Tekstowych. Kobietom to jednak brakuje wyczucia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka