Gość: laluni_a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 16:49 Jak myśliście czy faceci będą pamiętac o jutrzejszym święcie?? jestem tego bardzo ciekawa. A jezeli wasz facet zapomni to co zrobicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dżoanka Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 17:02 Myślę że będzie, a nawet jak nie, to nic się nie stanie. Bo wystarczy mi tylko to, że on jest:) Nie potrzebne są mi są mi do szczęścia ani kwiaty, ani prezenty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Q Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.tkchopin.pl 07.03.05, 17:03 mi to swieto nie jest potrzebne. zreszta i tak moj mezczyzna nieraz zapomnial :) ale coz to takiego?przeciez to ni epowod zeby sie gniewac. co innegio urodziny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traca Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.ds.amg.gda.pl 09.03.05, 01:17 a co jesli facet zapomnial o twoich urozinach , czy warto z nim buc? Odpowiedz Link Zgłoś
halt-mich Re: DZIEŃ KOBIET 07.03.05, 18:58 nie będzie pamietał... o walentynkach tesh zapomniał... i nawet go jush chyba nie ma :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.opa-carbo.com.pl 07.03.05, 19:43 Ja to bym chciala sie jutro z moim Mezczyzna przejechac do Krakowa... (jestesmy z Katowic) na romantyczna kolacje i spacer po rynku i okolicach.... hmmmmm :) Miło by było... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:33 to smutne:(nie martw sie! wszystko się kiedys jakos poukłada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:36 hahaha-moj jest kompletnie spłukany:))))))))))mieszka na stancji(studiujemy razem)jeszcze dzias tak sobie gadalismy:) ale mi wystarczy,zeby mnie mocno pocałował i po prostu ze mna był!!!!!!!!!!!!!!!!!a dzis mnie wkurzał cały dzien:))))i na poprawe humoru jednoczesnie rozsmieszał:))))))))))))) pozdrawiam wszystkie kobietki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yu Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:30 pamiętać i może każdy pamięta, ale sytuacja nie daje szans na świętowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóg Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:37 Pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revelka Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 22:20 Moj na odchodne powiedział dzisiaj: do zobaczenia w środę. Chyba mówi samo za siebie, że nie pamięta. :( A w środę dam mu popalić :) W końcu jestem jego kobietą czy nie? No właśnie! Niech się stara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 07.03.05, 23:07 > Jak myśliście czy faceci będą pamiętac o jutrzejszym święcie?? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olkaaa [...] IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.03.05, 23:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzaq Re: DZIEŃ KOBIET 08.03.05, 00:16 niewazne czy komunistyczne czy nie. i taka chwila prawdy czy dziewczyny pamietaja o dniu chlopaka? ( no i co ze jest mneij znane ale jest) zreszta bezsensu oceniac czy facet Cie kocha itp na podstawie swieta zreszta kazdemu moze sie zdarzyc ze zapomni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.net.pl 08.03.05, 08:46 Witam!Uważam, ze to nie jest kwestia komunizmu. Kobiety są podporą świata, a przede wszystkim każdego domu. Dom bez kobiety to nie dom. Ponadto ja dziś mam urodziny i mąż chce czy nie pamięta o tym. Ponieważ jak zapomni o Dniu Kobiet będzie pamiętał o urodzinach i odwrotnie. Zawsze jakośc wybrnie ze sklerozy, a ja będę udała, że nie widze jego zakłopotania. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:45 Moi wspaniali mezczyzni pamietali,maz przed praca pojechal po kwiaty .Zadzwonil do drzwi ,obudzil mnie tym ale jak milo!Syn 9-letni zrobil sniadanko dla mnie .Jestem szczerze wzruszona i bardzo im wdzieczna za kazdy mily gest kazdego dnia!Strasznie ich kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.ghnet.pl 08.03.05, 15:04 Moj nigdy nie zapomina bo 8 marca mam tez urodziny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laluni_a Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:28 Mój też nie zapomniał,oczywiście,ze nie licza sie jakies prezenty czy cos takiego,ale myślę,ze wazna jest sama pamięć o takim święcie. W końcu co oni by bez nas zrobili:D pozdrawiam wszystkie kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bóg Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:50 jakby nie to żebro to ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maleńka Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 22:11 WRRRRRrrr ale zła jestem.Najbardzije beznadziejne świeto;/ Jesazcze nie mialam tak popsutego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: DZIEŃ KOBIET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:10 ja już nie wiem co mam z nim zrobić! pomocy! walentynek nie uznaje, a dziś przeszedł samego siebie...wysłał mi smsa z życzeniami! jak mu nie odpisałam to zadzwonił i jeszcze raz złożył mi życzenia! ciekawa jestem co wymyśli w moje urodziny...?!! pomóżcie bo nie wiem jak dotrzeć do tego człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: DZIEŃ KOBIET IP: 195.69.82.* 09.03.05, 00:43 > WRRRRRrrr ale zła jestem.Najbardzije beznadziejne świeto;/ Jesazcze nie mialam tak popsutego dnia. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: DZIEŃ KOBIET IP: 195.69.82.* 09.03.05, 00:57 Mnie to swieto z lekka poirytowalo w tym roku - w zeszlym roku obdarowalem kilka swoich znajomych takimi samymi rozami. No i coz, kilka dni temu (czyli rok pozniej prawie) jedna z tychze znajomych, kobieta "A", zglosila postulat, ze w tym roku to ona chce dostac inna roze czy cokolwiek innego niz dostanie ode mnie kobieta "B" (wynika to z faktu, ze kobieta "A" kobiety "B" nie lubi, co osobiscie mam w glebokim powazaniu). Szlag mnie autentycznie trafil na takie kaprysy - w zwiazku z tym postanowilem zaoszczedzilec w tym roku na rozach i Krotkich Wiadomosciach Tekstowych. Kobietom to jednak brakuje wyczucia. Odpowiedz Link Zgłoś