Gość: halt-mich IP: *.martel.pl 08.03.05, 19:58 no własnie... o czym? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solaretka Re: o czym marzą kobiety 08.03.05, 20:22 o czym ?! Napewno o facecie ,który będzie je kochał do garnic mozliwości ,bedzie czuły kochany ,bedzie dbał o nie i zawsze pamiętał,bedzie wierny i tp. ( na szczęście to moje najwarzniejsze marzenie si.e spęniło :))) Pozatym chyba o tym by miec fuuullll pieniędzy na zakupy . No powiedzcie szczerze ,która z kobiet nie lubi chodzić po zakupy ,przymierać ciuchy i zapełniać szfę nowymi ubraniami i kosmetykami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnic@ Re: o czym marzą kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:41 hmmmm...a ja chciałabym być tak do końca szczęśliwa, nie mieć żadnych zmartwień.<no a w tym zawiera się i facet i kasa na zakupy, dobra praca po studiach itp.:)> Odpowiedz Link Zgłoś
aglagla1 Re: o czym marzą kobiety 08.03.05, 22:53 O kochającym facecie,który poza swoja kobietą świata nie widzi... O dwójce dzieci,jednak nie wczesniej niz minimum dwa lata po ślubie... O domu z ogródkiem... O wygranej w totka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: o czym marzą kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 23:04 o odrobinie miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polka Re: o czym marzą kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:32 ...Żeby mieć świety spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: o czym marzą kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 10:35 o fantastycznym facecie i zadowoleniu z życia do końca swych dni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missy Q Re: o czym marzą kobiety IP: *.tkchopin.pl 09.03.05, 10:41 nie musze byc bogata.nie musze byc wyksztalcona.. chcialabym sie spelnic jako artysta <ucze siew liceum plastycznym /projektnat> chcialabym byc kochana i kochac, by kazdy dzien dawal mi powod bym mogla obudzis sie nastepnego dnia.Kochajacego mezczyny wyrozumialego na moje schizy <moj za takiego si euwaza, i odziwo mnie wytrzymuje...ciekawe do kiedy> chcialabym wsyztsko rozumiec i zeby mnie rozumiano.. milosci, milosci , milosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiek84 Re: o czym marzą kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 17:42 o ty, żeby być pewną siebie i mieć poczucie własnej wartości. O tym, żeby byc szczęśliwą i kochaną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamka Re: o czym marzą kobiety IP: *.crowley.pl 09.03.05, 10:54 chcialabym zassać cały świat i wyrzucić go z siebie z nową mocą. Żeby miał więcej sił i drgał i żył i dał nam szczęście:) i chcialabym tez pobić postową sabinke w odpowiedziach:D Odpowiedz Link Zgłoś