Dodaj do ulubionych

dekoloryzacja włosów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:03
ile trzeba placic za takie cudo(w Poznaniu np.-bardzo dlugie wlosy) , czy
mocno niszczy wlosy???robiła któras z was?
Obserwuj wątek
    • studentka_krakow Re: dekoloryzacja włosów 26.03.05, 20:38
      spadłas mi z nieba z tym pytaniem. własnie tez chce poddac moje włosy
      dekoloryzaji! tylko nie wiem na czym to tak własciwie do konca polega! mój
      naturalny odcien to średni brąz- latem jasniejsze refleksy..nie wiem co mi
      strzeliło do głowy zeby zacząć je farbowac..teraz farbowalam na ciemnozłoty brąz
      PALETTE i strasznie ciemne wyszły! czy jesli poddam sie dekoloryzacji to moge
      liczyc na powrót do naturalnego koloru? poradzcie dobrego fryzjera w krakowie,
      mile widziane znizki studenckie
      • Gość: ona_gdansk Re: dekoloryzacja włosów IP: *.osk.pl / *.osk.pl 06.04.05, 18:16
        W Gdańsku taka "przyjemność" kosztuje 190 zł, zdecydowałam sie na nia, bo juz
        nie moge patrzec na ten sztucznie czarny kolor moich włosów, chce wrócić do
        naturalnego- ciemnego brązu.Będzie on "sciagany" poprzez wykonanie pasemek,
        Natomiast w innym zakładzie Dowiedzialam sie ze najgorzej "schodza" farby
        Palette, ponoc zabieg dekoloryzacji trzeba powtórzyc ok 4 razy ;/ - jeden
        zabieg kosztuje 100 zł na długie wlosy + farbowanie 140
      • 8werka Re: dekoloryzacja włosów 19.01.14, 21:21
        Spróbuj w Black Pearl, ja byłam zadowolona. Jeśli chodzi o zniżki to nie wiem czy jakieś w tej chwili mają, ale ceny u nich nie było bardzo wygórowane.
    • Gość: zdekoloryzowana:) Re: dekoloryzacja włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 00:19
      Hej! ja włąsnie 3 dni temu zrobiłam sobie dekoloryzacje i jestem stasznie
      zadowolona:) moje naturalne włosy to jasny braz ale od kilku lat farbowałam na
      czarno:) (wiem poroniomy pomysł) zabieg kosztował mnie 100zł, mam geste włozy
      za ramiona:) ale naprawde swietnie wyszło, fryzjerka nie sciagała całego kolory
      tylko zrobiła ciniutkie pasemka, włosy mam teraz o ton jasniejsze od
      naturalnych i naprawde wyglada to super,polecam:) dobry fryzjer nie zniszczy
      włosów:)pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka