Gość: zuz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 20:03 ile trzeba placic za takie cudo(w Poznaniu np.-bardzo dlugie wlosy) , czy mocno niszczy wlosy???robiła któras z was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studentka_krakow Re: dekoloryzacja włosów 26.03.05, 20:38 spadłas mi z nieba z tym pytaniem. własnie tez chce poddac moje włosy dekoloryzaji! tylko nie wiem na czym to tak własciwie do konca polega! mój naturalny odcien to średni brąz- latem jasniejsze refleksy..nie wiem co mi strzeliło do głowy zeby zacząć je farbowac..teraz farbowalam na ciemnozłoty brąz PALETTE i strasznie ciemne wyszły! czy jesli poddam sie dekoloryzacji to moge liczyc na powrót do naturalnego koloru? poradzcie dobrego fryzjera w krakowie, mile widziane znizki studenckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona_gdansk Re: dekoloryzacja włosów IP: *.osk.pl / *.osk.pl 06.04.05, 18:16 W Gdańsku taka "przyjemność" kosztuje 190 zł, zdecydowałam sie na nia, bo juz nie moge patrzec na ten sztucznie czarny kolor moich włosów, chce wrócić do naturalnego- ciemnego brązu.Będzie on "sciagany" poprzez wykonanie pasemek, Natomiast w innym zakładzie Dowiedzialam sie ze najgorzej "schodza" farby Palette, ponoc zabieg dekoloryzacji trzeba powtórzyc ok 4 razy ;/ - jeden zabieg kosztuje 100 zł na długie wlosy + farbowanie 140 Odpowiedz Link Zgłoś
8werka Re: dekoloryzacja włosów 19.01.14, 21:21 Spróbuj w Black Pearl, ja byłam zadowolona. Jeśli chodzi o zniżki to nie wiem czy jakieś w tej chwili mają, ale ceny u nich nie było bardzo wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdekoloryzowana:) Re: dekoloryzacja włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 00:19 Hej! ja włąsnie 3 dni temu zrobiłam sobie dekoloryzacje i jestem stasznie zadowolona:) moje naturalne włosy to jasny braz ale od kilku lat farbowałam na czarno:) (wiem poroniomy pomysł) zabieg kosztował mnie 100zł, mam geste włozy za ramiona:) ale naprawde swietnie wyszło, fryzjerka nie sciagała całego kolory tylko zrobiła ciniutkie pasemka, włosy mam teraz o ton jasniejsze od naturalnych i naprawde wyglada to super,polecam:) dobry fryzjer nie zniszczy włosów:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś