Dodaj do ulubionych

buzia vs figura

IP: 82.177.80.* 12.04.05, 10:55
Jak to się dzieję, że za dziewczyną o figurze z pewnościa nie modelki, ale o
ślicznej, dziewczęcej buzi ogląda się, nawet na ulicy, mnóstwo facetów.
Dziewczyna nie jest szczupła, ale proporcjonalna i ma buzie laleczki. A może
oglądają się za nią nie dlatego, że jest ładna, tylko, że jest gruba i sobie
myślą głupie rzeczy? Co myślicie?
Obserwuj wątek
    • bajka228 Re: buzia vs figura 12.04.05, 11:01
      ogladaja sie , bo jest ladna. wiekszosci facetow, nie podobaja sie dziewczyny o
      figurze modelki tylko poprostu proporcjonalne. chyba...
      • Gość: -kamilka- Re: buzia vs figura IP: 82.177.80.* 12.04.05, 11:15
        Tak tez mi sie wydawalo... Najwazniejsze proporcje... Ma talie, biust (może za
        mały:), pupe (tylko, nie wiem, czy nie za dużą;) Ale oglenie taka w deszkę jest
        hehe
        • Gość: blebleble Jeśli Ty tak o sobie............... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 18:50
          to nie chcę Cię znać

:(:(:(:(

albo podobają Ci się takie panny..

• Gość: czekoladka Re: buzia vs figura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 08:12
      widze że koleżanka prubuje znaleźć potwierdzenie że ktoś jej powie że nie jest
      gruba, hehe
      • Gość: -kamilka- Re: buzia vs figura IP: 82.177.80.* 13.04.05, 09:37
        Jedyne co mogę napisać, to "mylisz się"! W ogóle bez sensu szukać takiego
        potwierdzenia na forum. Po pierwsze: nigdy się nie zobaczymy, bo drugie: forum
        to nie wyrocznia! A tak poważnie, to pytam panów, na co szczególnie zwracają
        uwage :P
        • k_r_m Re: buzia vs figura 13.04.05, 10:30
          twarz jest bardzo ważna, na nic się dziewczynie nie przyda ładna figura jeśli
          będzie miała brzydką twarz, no może poza dyskotekami, tam faceci myslą fiutem
          więc dziewczyna o ładnej figurze ma większą szansę na jednorazowy numerek, tym
          bardziej ze jest ciemno :)

a dziewczyny o ładnej twarzy ale trochę okrąglejszej figurze nie powinny mieć
          żadnych kompleksów z tego powodu gdyż większości facetom właśnie takie się
          podobają :)
        • Gość: krem_poziomkowy Aż się wierzyć nie chce w takie dyrdymały...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:33
          "Najwazniejsze proporcje... Ma talie, biust (może za
          mały:), pupe (tylko, nie wiem, czy nie za dużą;) Ale oglenie taka w deszkę jest
          hehe"

KTO ma?
          Sąsiadka?
          "tylko NIE WIEM CZY NIE ZA DURZĄ"...Już się nie wygłupiaj, nadęty balonie.

Wiesz, nie ośmieszaj się już, bo to żałosne. Twoje tłumaczenie "że i tak się
          nigdy nie spotkamy" mnie załamało:(:(:(:(

żegnam
          • Gość: krem_poziomkowy "dużą" miało być>:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:34
            • Gość: -kamilka- Re: "dużą" miało być>:( IP: 82.177.80.* 13.04.05, 22:04
              Ja nie mogę! A problem "jak długo mam go pieścić" to jest ok?! Jak Ci nie
              odpowiada ten wątek, to go nie czytaj. Pytanie - odpowiedź! Ale oczywiście
              zainteresowanej osoby, proste jak drut! Dlaczego tu jest tak dużo złośliwości?
              Ale tej paskudej, absolutnie nie zabawnej. Fajnie jest być takim złośliwcem?
              Pomaga Ci to w czymś, dowartościowuje? A co do tematu: to są takie moje
              dywagacje na temat moich obserwacji. I tyle! Pozdrawiam serdecznie
              PS Oczywiście nie zwrócę uwagi na "dużą", bo ortów czepia się ten, który już
              nie ma innych argumentów.
              • Gość: blebleble... tak, tamten problem jest ok, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 22:51
                jeśli wiesz o co w nim chodzi, nie powinnas kwestionowac faktu jego zaistnienia

jednak Twój zajeżdża nadmiernym zainteresowaniem sobą;
                wrzuc to na bloga "jestem niedowartościowanym hipopotamem ale buzię mam piękną
                jak laleczka.."

a Ty nie musisz się czepiać ortów, faktycznie

choć może by Ci sie to przydało w dyskusji, bowiem jednoznacznie stwierdzam, że
                argumentów nie masz żadnych

blebleble...

no i na odchodnym: sama sie rzucasz, to raz.
                Dwa: pokaż mi lovelasa, który wyjdzie z pasztetem o "buzi jak laleczka" na
                imprę, jeśli ów pasztet poza czubkiem własnego nosa nie widzi dosłownie nic..
                Jest to zestaw cech, niestety, nie do ścierpienia:(:(:(
                • Gość: -kamilka- Re: tak, tamten problem jest ok, IP: 82.177.80.* 13.04.05, 23:03
                  Już mi się odechciewa... Skoro założyliście coś, co nie jest prawdą, to dalsza
                  dyskusja jest faktycznie bezpodstawna... Jeśli ma się błędną tezę, to
                  udowadnianie jej jest całkiem bez sensu... I skoro sprawa tak właśnie wygląda,
                  to lepiej zakończmy ten wątek, bo już mi się naprawdę nie chce.
                  • Gość: Marta:) Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.citynet.pl 13.04.05, 23:14
                    A ja go jeszcze pociągne. po pierwsze to szlag mnie trafia jak faceci mowia o
                    lekko puszystych dziewczynach pasztety, normalnie noz mi sie w kieszeni
                    otwiera, dziewczyny nie ma sie po to zeby ją pokazywac przed kolegami, tylko
                    po to zeby ją kochac taką jaka jest, pozatym sama znam kilka kobiet ktore nie
                    mają figury jak modelki, gdzie niegdzie mają zaokrąglone kształty, ale gdy się
                    usmiechają so 100 razy piękniejsze od wszystkich modelek razem wziętych.

Droga Kamilko, nie przejmuj sie odpowiedziami poprzednikow, nie sa tego warte,
                    a pozatym prawdziwy facet to taki ktory dostrzega piekno W kobiecie a nie na
                    zewnątrz, a dla nich laski sa po to zeby sobie pociupciac, pokazac kolegom itp,
                    to juz taka mentalnosc tego wieku, pozdrawiam cie cieplutko :)
                    • Gość: blebleble... Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:31
                      Pomyśl Marto, czy kamilka choc przez sekundę wspomniała o jakiejs inteligencji?
                      O cieple kobiecym?

Otóż...NIE!

Dla kamilki sprawą najbardziej interesująca są zdaje się nie kwestie metafizyki
                      uczuć, ale to kto sie za kim obejrzy

dla mnie to nie jest priorytet

dlatego też, nie będę sączyła autorce komplementów

elo!

• Gość: Marta:) Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.citynet.pl 13.04.05, 23:46
                        wiesz, moje Ty blebleble... cokolwiek to znaczy, sadze ze facet jak sie oglada
                        za kobieta nie widzi jej inteligencji, wiec po co niby mialaby wspominac o niej
                        w takim watku o jakim tutaj mowa, pomysl, zanim zaczniesz przezywac ludzi i byc
                        nie mila
                        • Gość: blebleble Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:49
                          zaczynasz sama sobie zaprzeczać...

"Droga Kamilko, nie przejmuj sie odpowiedziami poprzednikow, nie sa tego warte,
                          a pozatym prawdziwy facet to taki ktory dostrzega piekno W kobiecie a nie na
                          zewnątrz, a dla nich laski sa po to zeby sobie pociupciac, pokazac kolegom itp, "

gdzie tu sens, gdzie logika?
                    • Gość: -kamilka- Re: tak, tamten problem jest ok, IP: 82.177.80.* 13.04.05, 23:33
                      Bardzo dziękuję za tą wypowiedź. Czyli są tu także mili ludzie! To prawda,
                      kobieta jest do kochania, ale masz rację - do tego trzeba dojrzeć! I na
                      przyszłość do wszystkich złoścliwców - jestem autorką a nie główną bohaterką
                      wątku. A tak z humorem a propos pasztetu:
                      Przepis na pasztet zajęczy:
                      Wyrwać na imprezie największy pasztet, położyć na stole i pieprzyć tak długo aą
                      pasztet zajęczy ;)

To tak na rozluźnienie (niekoniecznie zwieracza odbytnicy przy analu;), chociaż
                      to może mało feministyczny żart, ale podoba mi się. I szczupła i najpiękniejsza
                      dziewczyna też może być pasztetem, jak ma pusto w głowie :P
                      Pozdrawiam Ciebie Marto!
                      • Gość: blebleble Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:34
                        HIPOKRYTKA!!!!!!!!!!!!!

NO I NIE SZUKAJ TU FUNCLUBU!!!!!!!!!

heh....
                        • Gość: -kamilka- Re: tak, tamten problem jest ok, IP: 82.177.80.* 13.04.05, 23:39
                          O co Ci właściwie chodzi. Nie rozumiem... Raz powiedziałam: masz błęddną tezę i
                          tyle! Daj już spokój, bo dla mnie to już koniec dyskusji z Tobą...
                          • Gość: blebleble Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:47
                            bo widzisz..poczuwam sie do obywatelskiego obowiązku i uswiadamiam takie troche
                            zblazowane pannice

ale mimo wszystko razi mnie to, jaką jestes hipokrytką:(

no i oczywiście PS: mniej zadufania, więcej samokrytycyzmu
                            • misscraft Re: tak, tamten problem jest ok, 14.04.05, 01:07
                              Nie znasz dziewczyny, a już ją wyzywasz od hipokrytek, zadufanych w sobie,
                              zarzucasz brak samokrytycyzmu. Sorry, ale jak dla mnie kilka wypowiedzi
                              monotematycznych to za mało, żeby ocenić człowieka.

A co to tego czy facet powienien docenić piękno wewnętrzne czy zewnętrzne, to
                              wszyscy wiedzą, że jak się obluka kogoś to nie wystarczy, żeby coś o nim
                              powiedzieć, ale dla facetów wystarczy,żeby ewentualnie się zainteresować. A
                              potem to zależy, czy facet szuka trofeum,żeby się pochwalić kolegom, czy
                              dziewczyny z którą mógłby stworzyć związek.
                              • Gość: blebleble Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 01:14
                                stwierdzm, że jest hipokrytka ponieważ zarówno sam wątek jak i jej początkowe
                                wypowiedzi wskazuja na to, jak wielką wage przywiązuje do kwestii wyglądu (kogo
                                tam opisuje to już mniejsza o to).

Natomiast zaraz jak jej sie to wytknie, to zmienia front i staje murem za
                                wypowiedziami Marty, że (ogólnie mówiąc) absolutnie wygląd jest niewazny. Tylko
                                to co w serduszku etc..

jest tu chyba brak logiki..

Ocenic człowieka można po jednej wypowiedzi

W ostatniej kwestii się zgadzamy

• Gość: misscraft Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.lodz.mm.pl 14.04.05, 23:15
                                  Ja uważam, że wygląd jest ważny na początku znajomości, ale większą wage
                                  przywiązuje do charakteru i inteligencji, bo to z nimi będę musiała się męczyć
                                  do końca życia. Mimo to martwi mnie mój wygląd, ale nie uważam się za
                                  hipokrytke. To, że ja przywiązuje większa wage to tego co wewnątrz nie znaczy,
                                  że faceci tez i dlatego staram się coś poprawic i męczą mnie myśli o licznych
                                  niedostatkach, lub nadstatkach;-)Świat jest powierzchowny i czasem lubimy się
                                  torturować pytając co ktoś naprawdę myśli. Może to próżność, ale nie hipokryzja.
                • Gość: goldi Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:38
                  kretynka
                  i tyle jestes
                  • Gość: goldi Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:40
                    to do blebleble bleeeeee bylo.
                    • Gość: goldi Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 14:47
                      Blebleble, jak ona miala to INACZEJ ujac na forum dot.analu,pierdzenia w
                      trakcie oralu i czy wolicie blondynki?JAKIE pytanie miala zadac zeby sie
                      dowiedziec?Czy odrazu w tym pyt.miala zadeklarowac ze i tak bardziej sie liczy
                      inteligencja?Ku..!To jest forum takie a nie inne, moze sobie tak pisac, a jak
                      chcesz porozmawiac o imperatywie kategorycznym Kanta to spie..j.
                      • Gość: -kamilka- Re: tak, tamten problem jest ok, IP: 82.177.80.* 15.04.05, 21:38
                        Dziękuję Wam bardzo dziewczyny. Bo już myślałam, że nie będę tu w ogóle
                        wchodziła, że nie ma tu miłych i normalnych dziewcząt. Dziękuję ślicznie i
                        pozdrawiam serdecznie!
                        • Gość: antybiotyk_pl Re: tak, tamten problem jest ok, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:41
                          mili bo nawrzucali komuś innemu, co?

czytałam te komenty, niepotrzebnie sie podniecasz dziecino

a i dziękować za poszczucie kogoś to rówmież nic chwalebnego

jak Kalemu ukraść krowa to źle, jak Kali ukraść krowa to dobrze
    • Gość: pitupitu zdecydowanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:31
      zdecydowanie myślą sobie głupie rzeczy

myślą"jak tu zajęczyć taki pasztet"
      myślą"ryj ok, ale dupsko za duże"
      myślą"czemu się ona debilnie uśmiecha????"

mało?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka