mamuna5 01.05.05, 18:57 słuchajcie jestem z chlopakiem 3 lata co mu kupić na urodziny ? chyba juz pomysły mi się wyczerpały! prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kirka Re: PreZent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:28 Moze moj staly prezent czyli bokserki, albo nic tylko go gdzies zabierz. Wiem jednak ze najlepszym prezentem bedziesz Ty sama!!!Uwierz to najlepszy prezent. Polecam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malibu21 Re: PreZent 01.05.05, 19:29 oto moje propozycje: perfum, sweterek, koszulke, srebrny/zloty lancuszek lub bransoleta, cos do komorki, np podstawka, ladna ramke na zdjecie, spinki do mankietow koszuli. PS.moj ucieszyl sie najbardziej ze srebrnego lancuszka-nigdy sie z nim nie rozstaje! :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lastpoint2 Re: PreZent 01.05.05, 19:41 z tego co tu czytam to po 3latach związku najczęsciej daje się w prezencie zdrade :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójek dobra rada Re: PreZent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:09 ...zdrada:)?-to już lepsze ot tych poprzednich pomysłów. Zaplanuj jakiś romans-wieczór, jakieś wyjście gdzies razem. Na sam koniec możesz mu coś podarować (cokolwiek)-bez przesady nie musi to byc od razu jakiś wieśniacki łańcuszek(ktory pewnie ponosi troche, a potem mu sie znudzi albo stwierdzi ze za mały). Daj mu coś od serca. (...kurde ..ale sie wczułem...) pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
farella [...] 01.05.05, 23:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: PreZent 01.05.05, 23:53 zaproś go do domu zostaw otwarte drzwi.obwiaz sie kokardka i czekja na niego...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: PreZent IP: *.aster.pl 02.05.05, 01:34 puzzle 3000-5000 kawałków.Będzie miał zajęcie.choć może nie , bo on powinien zajmować się tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: PreZent IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 20:49 kup mu pidżamę..śmiesznie będzie..ale jakąś fajną!!Praktyczne i nie banalne..chyba wypróbuje to na moim:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś