dziewczyna101 08.05.05, 16:19 Mam poważny problem. Otóż, są nim okropne rozstępy i nie umiem sobie z nimi poradzić. Może ktoś z Was zna jakiś sprawdzony sposób na to, żeby się ich pozbyć. Dziękuję wszystkim za udzielenie porad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adka Re: rozstępy IP: *.spray.net.pl 08.05.05, 16:44 rozstępy czy cellulistis? Odpowiedz Link Zgłoś
house_maniac Re: rozstępy 08.05.05, 16:58 umiesz czytać?? temat brzmi rozstępy. dziewczyna mówi o rozstępach. wniosek: chyba raczek chodzi i rozstępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: rozstępy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 17:12 Mam ten sam problem, będę wdzięczna za odpowiedż. Schudłam i na biodrach, udach, biuscie porobily mi sie rozstępy. Jak sie ich pozbyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna10 Re: rozstępy IP: *.gorzow.mm.pl 08.05.05, 17:14 To jesteśmy we dwie Aniu. Mam nadzieję, że inni nam pomogą, pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
apsik87 Re: rozstępy 08.05.05, 17:38 oleje je...z wlasnej wutopsji wiem z efaceci zauwazaja je dopiero gdy sama zwrucis zna nie uwage... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leli Re: rozstępy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.05, 17:46 Tak całkiem to się ich nie pozbedziesz, ale i tak jedyna osoba która zwraca na nie uwage jest posiadaczka! Zeby je zmniejszyc - masaże, ćwiczenia (na uda, brzuch, pupe,piersi-zaleznie od tego gdzie są), koniecznie natryski z zimnej i ciepłej wody naprzemian, i balsamy ujędrniające przeciw rozstępom lub cellulitowi. Czasem mozna je delikatnie opalic (przed latem na solarium) i wtedy sa mniej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada Re: rozstępy IP: *.abcdata.pl 09.05.05, 10:34 niestety nie ma skutecznej metody w walce z rozstepami a raczej w usuwaniu ich.mozna je rozjasnic,zastosowac gleboki peeling,zluszczyc naskorek a wiec jakby zmniejszyc,ale dotychczs nie znaleziono zadnego ostatcznego zabiegu ktory je usuwnie.cwicz,wyrabiaj miesnie i natluszczaj,nawilzaj skore.tak profilaktycznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamelka Re: rozstępy IP: *.eia.pl 10.05.05, 09:23 Mi lekarz polecila krem na rozstepy Penaten (okolo 20 zl) w bialej tubce i musze przyznac ze pomogl mi. Oczywiscie rozstępy nie zniknęły całkowicie, ale stały się mniej widoczne no i skóra na posladkach jest bardzo jedrna :) polecam ten krem!!! Odpowiedz Link Zgłoś