Dodaj do ulubionych

nieświeży oddech :( POMOCY

16.05.05, 21:13
mam powazny problem.chodze regularnie do dentysty, myje zeby po kazdym
posilku, uzywam nici dentystycznych a mimo to mam nieswiezy oddech - gumy to
uczucie swiezosci na krotko :( (zaczynam podejrzewac ze mam problemy z
ukladem trawiennym).Czy moze ktos z was mial podobny problem i udało mu sie
rozwiazac?jesli tak to PLISS o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: dayyyyi Re: nieświeży oddech :( POMOCY IP: *.spray.net.pl 16.05.05, 23:31
      a migdały? nie masz kaszowatego białego nalotu albo żółtawych grudek?
      • Gość: autorka Re: nieświeży oddech :( POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:26
        wlasnie grudki mi sie zwracaja biało-zolte jak myje jezyk :(
        • Gość: dfgrshrt ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:36
          O co chodzi z tymi grudkami? Co to jest??
    • Gość: dc Re: nieświeży oddech :( POMOCY IP: *.spray.net.pl 10.09.05, 23:54
      usuń migdały
      idź do laryngologa po skierowanie do szpitala.
      • stookkrootkaa Re: nieświeży oddech :( POMOCY 11.09.05, 01:27
        to przez migdalki tez moze byc nieswierzy oddech?
        poza tym wydawalo mi sie, ze jesli jest jakis nalot na migdlakach to oznacza to
        angoine i trzeba leczyc (a nie chodzic i straszyc nieswierzym oddechem).
    • waldek1610 Diagnoza; Masz kamienie w jelicie...oczysc je! 11.09.05, 08:52
      Czytalem ostatnia ksiazke "Jak zyc zdrowo i dlugo" Michala Tombaka-lekarza bio-
      energoterapelte i chemiobiologa.
      Twoje obiawy wskazuja na jedna prosta przyczyne; masz kamienie w zolodku lub
      jelitach grubych, co spowodowane jest nieprawidlawa dieta, stad zarazki ktore
      wedruja wgore az do twoich ust.
      Zapytaj w ksiegarni, naprawde swietna ksiazka. Mozesz lekko zmienic twoje
      nawyki zywieniowe, pijac koktajle z pewnych warzyw owocow pozbedziesz sie
      problemu.
      Powodzenia!
      • Gość: autorka Re: Diagnoza; Masz kamienie w jelicie...oczysc je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 18:21
        dzieki Walduś :) jutro ide do bilblioteki wypozyczyc:)
        • waldek1610 Re: Diagnoza; Masz kamienie w jelicie...oczysc je 12.09.05, 06:45
          Prosze bardzo!
          Jeszcze chcialem dodac ze te koktajle owocowo- wazywne doskonale rozpuszczaja
          kamienie.... ktore sa niczymi innym jak nieprzetrawionym pozywieniem, ktore
          zalega zolodek i jelita grube powodujac ogolne zatrucie organizmu. Niezbyt
          przyjemne rzeczy, ale lepiej sie tym zajac zanim doprowadzi to do roznych
          chorob. Znam ludzi ktorym taka kuracja pomogla.
      • Gość: juta50 Re: Diagnoza; Masz kamienie w jelicie...oczysc je IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:11
        Walduś- przemówiłes ludzkim głosem. jestem pod Twoim wielkim wrażeniem.tak
        trzymac. twoj pierwszy post bez cipki. ach ten Walduśssssssssssssssss
        • waldek1610 Re: Diagnoza; Masz kamienie w jelicie...oczysc je 12.09.05, 06:39
          Juta, nic co ludzkie nie jest mi obce. Czy gdy ktos mowi o cipce nie przemawia
          ludzkim glosem tylko zwierzecym?
          Czy nie zauwazylas z wlasnych obserwacji ze osoby uwazane przez wiekszosc
          jako "perwersyjne" lub "zbytnio useksualnione" sa rowniez bardzo tolerancyjne i
          prekursorskie w swoich pogladach?
          John Lennon, Bruce Lee, Jim Morrison z The Doors wszyscy byli myslicielami z
          bardzo kontrowersyjnymi pogladami na Swiat. Nie chce sie chwalic ale mam dusze
          artysty, bo wlasciwie jestem artysta malarzem, stad wziela sie jakby to nazwac;
          lekkosc moralna mojego charakteru.
          Dziekuje za komplement!
    • Gość: jalowy_gotowy Re: nieświeży oddech :( POMOCY IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.05, 07:32
      czesc, sprobój pogryzac sobie owoce jalowca
    • Gość: pewna_kobieta Re: nieświeży oddech :( POMOCY IP: *.lodz.msk.pl 12.09.05, 21:52
      Zupełnie sprawdzona informacja, bo też mam ten problem. Nieświeży oddech jest
      zupełnie naturalną sprawą podczas ograniczania ilości spożywanych pokarmów w
      celu odchudzania. A że większość kobiet się w jakimś tam stopniu odchudza to ma
      nieświeży oddech. To normalny fizjologiczny mechanizm.

Na nieświeży oddech dobry jest cynk organiczny - do nabycia w aptekach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka