Dodaj do ulubionych

Najlepszy błyszczyk

24.05.05, 16:25
Poszukuję błyszczyka do ust, który jest bardzo trwały i daje super połysk.
Macie jakies propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: 23 Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:59
      polecam firme "PUPA" ma swietne kosmetyki ale drogie
      • Gość: edty Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:54
        z tych tanich to paloma nawet spoko, 5pln tylko :P nie opłaca sie raczej kupowac
        tych od 8-15 zeta które wyglądają tylko na dobre
    • atomowka19 Re: Najlepszy błyszczyk 24.05.05, 21:22
      Noo ja dodam tylko tyle, nie kupuj tylko błyszczyków "rimmel" kolorki ma
      zabójcze ktore przyciagaja... ale jest zbyt gęsty(niby temu ma się dłużej
      trzymać) ale usta są po tym cięzkie i takie bleee
      Polecam błyszczyki m.astor one są lekkie i fajne :)
      • downtown_train Re: Najlepszy błyszczyk 24.05.05, 21:29
        z tanszych ofert to chyba firma manhattan ma najwieksza wybrow blyszczykow. nie
        oszukujmy sie jednak, zazwyczaj wysoka cena= jakosc
      • cenobite Re: Najlepszy błyszczyk 02.06.05, 14:33
        a ja wrecz przeciwnie, uwazam ze nowy podwojny rimmel jest swietny, szminki
        wystarczy nałozyc bardzo malo, na to blyszczyk, trzyma sie caly dzien, nawet po
        jedzeniu
    • Gość: Femina18 Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 25.05.05, 22:15
      j apreferuje paloma lyszczyki smakowe,i golden rose ale te lepsze.nie czuc ich
      sa lekkie i na bazie pudru,sa trwale.
      • Gość: SnowPanter Re: Najlepszy błyszczyk IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 03.06.05, 20:10
        Polecam glam shine chyba L'Oreal z tego co pamietam miałam kiedys wybór
        kolorków niejest moze wielki ale usta są pełne ekstra sie błyszcza bo sa takie
        fajne błyszczace drobinki
    • Gość: JaMaJkA Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:32
      bez watpienia glass wear - AVONU
      wydajne, swiecace i super wygładzajace usta...
    • Gość: motylek Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 11:08
      dobre sa manhatta o różnych smakach, są pyszniutkie, pozaym astor ma całkiem
      przyjemne wyroby oraz o stosunkowo niskich cenach
    • Gość: Czarnulka22* Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.ap.krakow.pl 28.05.05, 12:07
      Podobnie jak koleżanki polecam błyszczyki Paloma-wyglądaja naturalnie no i są
      niedrogie.Nie zawsze niska cena przekreśla produkt.Warto spróbować.
    • Gość: Asiaa Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 15:05
      hej,ja polecam błyszczyk firmy "milo",dostałam na urodziny,kosztuje ok 3-4 zl
      ale jest po prostu super!mozesz jesc,pić,a on i tak się utrzymuje-myślę,że w
      rossmanie takie znajdziesz,poza tym dobre są belli,rimmel,a także max
      factor,ale te są droższe
      • wiki24 Re: Najlepszy błyszczyk 01.06.05, 19:24
        ja polecam błyszczyk AA
        • anutka1 Re: Najlepszy błyszczyk 01.06.05, 23:55
          ja tez polecam AA
          grejfrut ma ladny naturalny kolor - super
    • Gość: Sylwia Re: Najlepszy błyszczyk IP: 83.168.75.* 02.06.05, 12:35
      Dołanczam się do dwóch wcześniejszych opini - błyszczyki AA wymiatają!!!
      Widziałam w drogerii, że są dwa nowe smaki : czekoladowy i ptasie mleczko -
      mniammm
    • Gość: slonko Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:17
      Glazewear clear AVON
    • Gość: awdotia Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:27
      Eveline "shine&care"_polecam
    • Gość: Renatka Re: Najlepszy błyszczyk IP: 62.233.169.* 03.06.05, 15:43
      Ja polecam błyszczyk Diora. Drogi (ok 100 zl) ale baaardzo trwały i nadaje
      bardzy zmysłowy blask.
      • Gość: mmm Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 01:27
        Dior albo HR
    • Gość: Artur Przezywacz [...] IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 03.06.05, 16:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: mercedes Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.bronowice.krakow.pl 23.06.05, 22:42
        Ależ Ty jesteś elokwentny...
    • Gość: lilarose Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.net-serwis.pl 23.06.05, 10:27
      Manhatann, Rimell i Miss Sporty
      • Gość: Cosmo=fanka Re: Najlepszy błyszczyk IP: *.lublin.mm.pl 25.06.05, 16:23
        Co do Artura Przezywacza- trochę taktu i szacunku do kobiety! Chamstwo nie
        równa się dowcipnosci. Pomyśl nad sobą, drogi kolego...
        A co do błyszczyków. Fajny jest Glam Shine L'oreal, Ruby Rose też są niezłe.
        Jednak najlepszym błyszczykiem jaki kiedykolwiek posiadałam był błyszczyk z
        Diora, REWELACJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka