aka79 31.05.05, 11:20 Jaki polecacie telefon komórkowy na kartę? Jakiego wybrać operatora? Macie doświadczenia. Z góry dzięki za info :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Telefon komórkowy 31.05.05, 12:57 aka79 napisała: > Jaki polecacie telefon komórkowy na kartę? Jakiego wybrać operatora? > Macie doświadczenia. > Z góry dzięki za info :) Ja mam Ideę ale chce zmienic na Sim Plus-a. Podobne opcje. Rozmowy na stacjonarny to 24 gr brutto. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola1984 Re: Telefon komórkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:17 jeżeli czesto smsujesz to polecam heyah bo tu sa smsy tylko po 3 grosze, masz naliczanie sekundowe i wydaje mi sie ze jest dosc tanio, nie odliczaja ci jakiegos watu( mialam kiedys karte z ery i tam bylo cos takiego ze jak kupilam karte za 30 zl,to po zaladowaniu konta zostawalo mi cos kolo 25, bo wlasnie odliczali sobie wat czy cos takiego) a w heyah jak kupuje karte za 20 zl to mam 20 zl,jak czesto wysylasz smsy to polecam, ale najlepiej wez tez pod uwage to w jakich sieciach maja telefony osoby z ktorymi sie najczesciej kontaktujesz, bo wtedy najlepiej miec taka sama siec,bo rozmowy w sieci sa na ogol tansze niz poza nia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impress2 Re: Telefon komórkowy IP: *.daminet.pl 31.05.05, 16:13 polecam zdecydowanie Simplusa...Sa nowe taryfy ,ktore naprawde sie oplacaja.Ja mam taryfe Team7 gdzie smsy do SWOJAKOW mam za 1 grosz :))))) wysylam po dziennie 70 -80 smsow a pieniadze na karcie ciagle sa :))) karta za 30 zl leciutko starcza mi na miesiac...Polecam naprawde Simplusa ,a stanowczo odradzam Idee .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: Telefon komórkowy IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 31.05.05, 16:15 H*jah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Telefon komórkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:34 Ja zdecydowanie polecam IDEĘ, jestem w niej juz 2 latka. Kupuje kartę za 24zł, która zasila na 25zł. Smski w obrębie IDEI są za 1 grosz!, a do pozostałych za 20gr, naliczanie sekundowe - 80gr za minutę, ale oczywiście można ustawiać zniżki, nawet do 30gr za minutę:) idea jest git polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: Telefon komórkowy 13.06.05, 14:42 Ja od zawsze jestem w IDEI i cenię ja sobie. Sekundowe to już standard, ja akurat jestem w POPie i mam 80gr/min i 20gr sms ale można wziąść "Masz gadane" i do idei i na numerystacjonarne dzwonić za 30gr/min no i "Mistrzowie klawiatury" - smski po 6 gr. Poza tym juz od dawna ciągnie sie promocja z darmowymi weekendami. Doładowujesz i masz weekend za free :). Np teraz promocja bedzie 18,19 czerwca ale ona powtarza sie bardzo czesto mniej więcej od grudnia. Od zawsze Idea była najtańsza choc miała mały zasięg. Teraz zasięg jest ok ale promocje wprowadziły tez inne sieci i są równie konkurencyjne. Ja tam zostaje w idei bo zła nie jest a od wcześniej była duuuużo tańsza i miała lepsze promocje. I do teraz jest bardzo konkurencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś