Dodaj do ulubionych

dni płodne i niepłodne ...a ciąża

03.06.05, 22:32
Wczoraj skończył mi się okres dziś kochałam się ze swoim facetem bez
zabezpieczenia:( to jest mój 6 dzień cyklu czyli niepłodny. Jakie jest
prawdopodobieństwo zapłodnienia???Prosze o szybką odpowiedz
Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Orion Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:48
      Duże
    • Gość: podpaska Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.toya.net.pl 04.06.05, 00:00
      Dziewczyno. Zamiast sie cieszyć z poczęcia Ty sie martwisz. mam nadzieję że
      twoje poczęte dziecię doceni to że zdecydowałas się urodzic pomimo
      niepewności co do prawidłowości ojca
      • Gość: ada Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.chello.pl 04.06.05, 02:15
        Gość portalu: podpaska napisał(a):

> Dziewczyno. Zamiast sie cieszyć z poczęcia Ty sie martwisz. mam nadzieję że
        > twoje poczęte dziecię doceni to że zdecydowałas się urodzic pomimo
        > niepewności co do prawidłowości ojca

yyyy...nie pomyliły ci sie czasem wątki? coś mocno nie na temat napisałas
        • Gość: moni Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.ztpnet.pl 04.06.05, 10:03
          Trzeba troszkę pomyśleć ada. Nie widzisz,że dziewczyna ironizuje.Nie odbieraj
          wszystkiego dosłownie.
    • Gość: Aga Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.crowley.pl 04.06.05, 15:07
      A na jakiej podstawie twierdzisz, że 6 dzień cyklu jest niepłodny? Jak długie
      masz zazwyczaj cykle?
      Plemniki w sprzyjającym środowisku mogą sobie poczekać na owulację nawet 5-7
      dni (są tacy rekordziści) więc...
      poczytaj sobie tutaj www.npr.prolife.pl/
    • babe1020 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża 04.06.05, 23:48
      hej kasienka ja również kochałam się z chłopakiem w 6 dniu cyklu bez
      zabezpieczenia, co gorsza skończył we mnie...dziś mam 29 dzień a okresu nie
      ma...dziwnie się czuję : jestem bardzo senna, mam skórcze w brzuchu,
      powiększone i bolące sutki, zawroty...Wiem, ze to sa jedne z objawów,ale nie
      chcę jeszcze panikować, może to też oznacza,ze zbliża się okres? nie wiem....A
      wy co o tym sądzicie?
    • Gość: Rychu Re: 99% szans na zaplodnienie IP: *.spray.net.pl 05.06.05, 01:54
    • babe1020 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża 05.06.05, 13:45
      A skąd Rysiu wziąłeś aż 99%??
      Proszę wypowiedzcie się dziewczyny na ten temat, dziś mija 30 dni i okresu nie
      ma (zawsze miałam krótkie cykle ok.25 dni).
      • Gość: lolii Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.ztpnet.pl 05.06.05, 13:54
        Jeśli nawet jesteś w ciąży,to tylko się ciesz.Bo ja z mężem walczę już 2 rok i
        nic.A moja kumpela zaszła od razu,chciała głupia usunąć a teraz się cieszy z
        macierzyństwa.Ma cudnego syna.
        • babe1020 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża 05.06.05, 14:43
          Przykro mi bardzo z Twojego powodu.Ale ja tylko proszę o wypowiedzenie się co
          myślicie o mojej sytuacji, a to czy będę się cieszyła czy też nie to już inna
          sprawa.
          Życzę powodzenia!!
          • Gość: ona Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.rene.com.pl 05.06.05, 16:57
            hmm sa szanse,ale wydaje mi sie,ze nikome..ja poraz pierwszy kochalam sie ze
            swoim facetem bez zabezpiecznia (pierwsyz i napewno ostatni) w czasie okresu (3
            dzien) oczywiscie wyjał na czas ale nigdy nic nie wiadomo i powiem Ci
            szczerze,ze tez sie troche martwie..ale damy rade:)
    • Gość: Artur Przezywacz Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 05.06.05, 18:12
      > Jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia???

Nie wiem
    • Gość: mujer Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.05, 20:43
      dziewczyny co nas powalilo... widze ze wszystkie tracimy glowy (no nie
      wszystkie ale duzo nas)... mam ten sam problem, dzien po miesiaczce nas napadlo
      i kochalismy sie bez zabezpieczenia, teraz jak glupia mysle tylko jake jest
      prawdopodobienstwo, przeraza mnie mysl czekania do nastepnej (mam nadzieje)
      miesiaczki zeby miec pewnosc... :( jedno jest pewne nigdy wiecej bez...
      trzmajcie sie dziewczyny!!!
      • Gość: anik223 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:00
        a moze tescik ciazowy?
    • Gość: anik223 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:04
      dodam ze "quick view" tescikiem mozna sprawdzic juz od 6 dni po zapladnieniu
      (ok 10zeta kosztuje)
    • Gość: Kasieńka1983 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.chello.pl 06.06.05, 18:27
      Hej dziewczyny i jak tam u was??Mi zdecydowanie lepiej. Przeanalizowaliśmy z
      moim facetem wszystko bardzo bardzo dokładnie i oboje twierdzimy ze szanse sa
      naprawde znikome tym bardziej, ze dzien najbardziej plodny to ok 14 dnia cyklu.
      nam to wszystko zdazylo sie 6 no i na szczescie w pore zdazylismy sie
      zaberzpieczyć. Jak podsumowal to moj Misiek "ja cieniasek jestem wiec moi
      koledzy nie przezyja az 8 dni"
      I oby tak było:)
      Pozdrawiam was serdecznie
    • Gość: Nasty007 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.05, 19:03
      Dlaczego sobie komplikujecie sprawe;-)??Wystarczy raz dziennie wziasc tabletke
      antykoncepcyjna i takich pytan juz nie musisz sobe zadawac;-)Bynajmniej juz nie
      w takim stresie co pewnie rowniez wplywa na opoznienie mesciaczki.Pozdrawiam i
      powodzenia.
      • kingakunowska Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża 06.06.05, 19:52
        Nie kazdy moze brac tabletki, madralo.
      • Gość: Kasieńka1983 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.chello.pl 06.06.05, 21:35
        Nie chciałam brać tabletek bo za miesiąc wyjeżdzam na 2 miesiące z kraju. Ale
        jutro ide do lekarza bo mam dość stresu:)
        Pozdrawiam
        • Gość: Kasieńka1983 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.chello.pl 07.06.05, 19:28
          No i po strachu:))Uff jaka ulga:))Byłam u gina i powiedział,że nie mam się
          czego obawiać!!Ale tabletki i tak wizełam.
          Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim panikującym tak jak ja:)
    • Gość: iwona N. Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.ipt.aol.com 07.06.05, 11:15
      a ja kochalam sie z moim facetem w dni plodne ale z prezerwatywa. niby nie
      pekla, nic, ale i tak sie boje ze jakas kropelka mogla wyciec czy cos... jakie
      sa szanse ze moge byc w ciazy?

wlasnie odstawilam pigulki antykoncepcyjne i jestesmy zmuszeni kochac sie tylko
      z prezerwatywa. Czy po odstawieniu tabletek sa wieksze szanse zajscia w ciaze
      czy wrecz przeciwnie - pierwsze cykle po odstawieniu sa bezowulacyjne?

dodam, ze przypuszczam, ze mam dni plodne, bo brzuch mnie pobolewa, czuje takie
      napiecie tam i tepy bol, tak jakby miesiaczka miala przyjsc ale troche
      lagodniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka