kasienka1983 03.06.05, 22:32 Wczoraj skończył mi się okres dziś kochałam się ze swoim facetem bez zabezpieczenia:( to jest mój 6 dzień cyklu czyli niepłodny. Jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia???Prosze o szybką odpowiedz Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orion Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:48 Duże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpaska Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.toya.net.pl 04.06.05, 00:00 Dziewczyno. Zamiast sie cieszyć z poczęcia Ty sie martwisz. mam nadzieję że twoje poczęte dziecię doceni to że zdecydowałas się urodzic pomimo niepewności co do prawidłowości ojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.chello.pl 04.06.05, 02:15 Gość portalu: podpaska napisał(a): > Dziewczyno. Zamiast sie cieszyć z poczęcia Ty sie martwisz. mam nadzieję że > twoje poczęte dziecię doceni to że zdecydowałas się urodzic pomimo > niepewności co do prawidłowości ojca yyyy...nie pomyliły ci sie czasem wątki? coś mocno nie na temat napisałas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.ztpnet.pl 04.06.05, 10:03 Trzeba troszkę pomyśleć ada. Nie widzisz,że dziewczyna ironizuje.Nie odbieraj wszystkiego dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.crowley.pl 04.06.05, 15:07 A na jakiej podstawie twierdzisz, że 6 dzień cyklu jest niepłodny? Jak długie masz zazwyczaj cykle? Plemniki w sprzyjającym środowisku mogą sobie poczekać na owulację nawet 5-7 dni (są tacy rekordziści) więc... poczytaj sobie tutaj www.npr.prolife.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
babe1020 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża 04.06.05, 23:48 hej kasienka ja również kochałam się z chłopakiem w 6 dniu cyklu bez zabezpieczenia, co gorsza skończył we mnie...dziś mam 29 dzień a okresu nie ma...dziwnie się czuję : jestem bardzo senna, mam skórcze w brzuchu, powiększone i bolące sutki, zawroty...Wiem, ze to sa jedne z objawów,ale nie chcę jeszcze panikować, może to też oznacza,ze zbliża się okres? nie wiem....A wy co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
babe1020 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża 05.06.05, 13:45 A skąd Rysiu wziąłeś aż 99%?? Proszę wypowiedzcie się dziewczyny na ten temat, dziś mija 30 dni i okresu nie ma (zawsze miałam krótkie cykle ok.25 dni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolii Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.ztpnet.pl 05.06.05, 13:54 Jeśli nawet jesteś w ciąży,to tylko się ciesz.Bo ja z mężem walczę już 2 rok i nic.A moja kumpela zaszła od razu,chciała głupia usunąć a teraz się cieszy z macierzyństwa.Ma cudnego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
babe1020 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża 05.06.05, 14:43 Przykro mi bardzo z Twojego powodu.Ale ja tylko proszę o wypowiedzenie się co myślicie o mojej sytuacji, a to czy będę się cieszyła czy też nie to już inna sprawa. Życzę powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.rene.com.pl 05.06.05, 16:57 hmm sa szanse,ale wydaje mi sie,ze nikome..ja poraz pierwszy kochalam sie ze swoim facetem bez zabezpiecznia (pierwsyz i napewno ostatni) w czasie okresu (3 dzien) oczywiscie wyjał na czas ale nigdy nic nie wiadomo i powiem Ci szczerze,ze tez sie troche martwie..ale damy rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 05.06.05, 18:12 > Jakie jest prawdopodobieństwo zapłodnienia??? Nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mujer Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.05, 20:43 dziewczyny co nas powalilo... widze ze wszystkie tracimy glowy (no nie wszystkie ale duzo nas)... mam ten sam problem, dzien po miesiaczce nas napadlo i kochalismy sie bez zabezpieczenia, teraz jak glupia mysle tylko jake jest prawdopodobienstwo, przeraza mnie mysl czekania do nastepnej (mam nadzieje) miesiaczki zeby miec pewnosc... :( jedno jest pewne nigdy wiecej bez... trzmajcie sie dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik223 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:00 a moze tescik ciazowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anik223 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 21:04 dodam ze "quick view" tescikiem mozna sprawdzic juz od 6 dni po zapladnieniu (ok 10zeta kosztuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka1983 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.chello.pl 06.06.05, 18:27 Hej dziewczyny i jak tam u was??Mi zdecydowanie lepiej. Przeanalizowaliśmy z moim facetem wszystko bardzo bardzo dokładnie i oboje twierdzimy ze szanse sa naprawde znikome tym bardziej, ze dzien najbardziej plodny to ok 14 dnia cyklu. nam to wszystko zdazylo sie 6 no i na szczescie w pore zdazylismy sie zaberzpieczyć. Jak podsumowal to moj Misiek "ja cieniasek jestem wiec moi koledzy nie przezyja az 8 dni" I oby tak było:) Pozdrawiam was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nasty007 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.05, 19:03 Dlaczego sobie komplikujecie sprawe;-)??Wystarczy raz dziennie wziasc tabletke antykoncepcyjna i takich pytan juz nie musisz sobe zadawac;-)Bynajmniej juz nie w takim stresie co pewnie rowniez wplywa na opoznienie mesciaczki.Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kingakunowska Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża 06.06.05, 19:52 Nie kazdy moze brac tabletki, madralo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka1983 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.chello.pl 06.06.05, 21:35 Nie chciałam brać tabletek bo za miesiąc wyjeżdzam na 2 miesiące z kraju. Ale jutro ide do lekarza bo mam dość stresu:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasieńka1983 Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.chello.pl 07.06.05, 19:28 No i po strachu:))Uff jaka ulga:))Byłam u gina i powiedział,że nie mam się czego obawiać!!Ale tabletki i tak wizełam. Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim panikującym tak jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona N. Re: dni płodne i niepłodne ...a ciąża IP: *.ipt.aol.com 07.06.05, 11:15 a ja kochalam sie z moim facetem w dni plodne ale z prezerwatywa. niby nie pekla, nic, ale i tak sie boje ze jakas kropelka mogla wyciec czy cos... jakie sa szanse ze moge byc w ciazy? wlasnie odstawilam pigulki antykoncepcyjne i jestesmy zmuszeni kochac sie tylko z prezerwatywa. Czy po odstawieniu tabletek sa wieksze szanse zajscia w ciaze czy wrecz przeciwnie - pierwsze cykle po odstawieniu sa bezowulacyjne? dodam, ze przypuszczam, ze mam dni plodne, bo brzuch mnie pobolewa, czuje takie napiecie tam i tepy bol, tak jakby miesiaczka miala przyjsc ale troche lagodniej. Odpowiedz Link Zgłoś