awdotia.lightblue 18.06.05, 14:38 Macie moze jakies fajne i sprawdzone sposoby na ladna cere ?? chdzi mi tu głównie o maseczki_albo jesli mozecie to polećcie jakies kremy, peelingii itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
downtown_train Re: zdrowa cera 18.06.05, 14:40 ja znam 1 niezawodny sposob - oczyszczanie twarzy u profesjonalnej kosmetyczki, kosztuje to ok.80 zl, ale efekty sa niesamowite, po jednej - dwoch wizytach widac znaczna roznice. co do kremow, najwazniejsze aby dobrac odpowiedni do swojej cery, ja uzywam Garnier i jest cool :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylkaaa Re: zdrowa cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:13 ja polecam peeling firmy Avon! Taki swietny niebieski! Bardzo dobrze oczyscza skóre, złuszcza zrogowaciały naskórek i działa antybakteryjnie!! Do tego jest taki miętowy jakby, działa chłodząco na skóre i wtedy jest ona bardziej wypoczęta polecam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e - e Re: zdrowa cera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:46 nie pij, nie pal, spij 8 godzin, duzo na powietrzu, dobrze sie odzywiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_polka Re: zdrowa cera IP: *.mtm-info.pl 18.06.05, 21:31 proponuje ci pujsc do dobrego sklepu z duzym wyborem kosmetykow i poprosic sprzedwace( tam zazwyczaj sa osoby znajace sie an kosmetykach) zeby ci pomogla- najlepeij an sam poczatek wziasc probke produktu ktoty ci sie spodobal- np maseczki sa jednorazowe w cenach do 5 zl naprawed wtedy mozesz sama ocenic co ci odpowieda lubnie anie musisz palcic za cale opakowanie bonigdy przeciez nie wiadomo jaki kosmetyk bedzie odpowiedni- ja tak znalazlam maseczke dla siebie- osobiscie polecam bo poprawia wyglad skury znakomicie, zweza pory skora staje sie jednolita i nawet podklad niest zbedny a latem przeciez lepeij zeby skora oddychala bez podkadu( maseczka -soraja-antytradzikowa-oczyszczajaca) firma evelyne tez ma dosc szeroka game produktow, dobrych do wyprobowanych :) poelcam Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: zdrowa cera 18.06.05, 23:40 Peeling enzymatyczny z Erisa - rewelacja. Super oczyszcza i nie podrażnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka20 Re: zdrowa cera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:09 najlepsze sa kosmetyki fimy swisslogical! mozna je kupic tylko w necie lub dostac od firmy zepter. ale sa najlepsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katie Re: zdrowa cera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.05, 14:56 Zdrowo się odżywiać, przebywać na świeżym powietrzu, wyeliminować cukier z diety, ograniczyć tapetę do minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impress2 Re: zdrowa cera IP: *.daminet.pl 20.06.05, 19:38 maseczka Soraya ...glebokie nawilzanie + krem Soraya .No i NIE PAL jesli palisz;) cera poprawia swa kondycje jesli nie uzywasz podkladow ani pudrow ,bo wtedy oddycha naturalnie.Moga sobie gadac w TV i w reklamach ,jakie to podklady nie sa dobre...cera ich nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: zdrowa cera 20.06.05, 20:14 az mi sie wierzyc nie chce, ze nikt nie wyskoczyl z odpowiedza, ze sperma najlepsza ;o) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1962 Re: zdrowa cera 10.05.19, 10:22 Jak się jest młodym to jest naturalna szansa gładką cerę, choć nie u każdego. Później to trzeba liczyć na zabiegi Medycyny Estetycznej bądź Kosmetycznej. Sama wiem co piszę. Od 4 lat jestem w stałym kontakcie z doktorka od estetyki Agą Ledniowską. Efekty je pracy mozna zobaczyć na gabinet-estetyczny.pl/medycyna-estetyczna-opole.php - medycyna estetyczna Opole Dodatkowo peelingi, kremy, nieskazitelny tryb życia i będziemy piękne i gładkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia1962 Re: zdrowa cera 10.05.19, 10:23 gabinet-estetyczny.pl/medycyna-estetyczna-opole.php Odpowiedz Link Zgłoś