max661 27.06.05, 18:05 Dziewczyny/kobiety czy upały powodują, że macie wiekszą ochote na sex , czy może odwrotnie - nie chce wam sie, czy też temperatura otoczenia jest może bez znaczenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seksoholiczka7 Re: UPAŁY A SEX 27.06.05, 18:06 Dla mnie to nie ma żadnej róznicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma225 Re: UPAŁY A SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 18:07 mi temp nie przeszkadza w niczym. albo mam ochote na sex albo nie, to zalezy od nastroju. dzis akurat nie mialabym nic przeciwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablica_1986 Re: UPAŁY A SEX IP: *.gmk.net.pl / *.gmk.net.pl 27.06.05, 18:13 mam większą ochotę, Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: UPAŁY A SEX 27.06.05, 18:25 czy w polsce sa teraz upaly? czy to pytanie retoryczne? Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: UPAŁY A SEX 27.06.05, 18:27 no tak u nas sa upaly i chyba mi wypalilo kilka komorek w mozdzku...dlatego przepraszam za sformulowanie "czy to pytanie retoryczne?" gdyz w tym przypadku nie ma ono najmniejszego sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: UPAŁY A SEX IP: *.net-serwis.pl 28.06.05, 10:21 Generalnie nie robi mi to różnicy, ale nie znosze jak jest zimno. Wtedy nie myslę o seksie, tylko o tym, żeby wejść pod ciepły koc i napić się czegoś gorącego. Brrr... Upał? Czemu nie. Jestem stworzeniem raczej ciepłolubnym. Uwielbiam zapach skóry mężczyzny latem, nagrzanej słońcem, smaganej wiatrem...od razu bierze mnie ochota. Odpowiedz Link Zgłoś