hiara 07.08.05, 21:47 Dziewczyny chciałam wiedzieć czy pijąc czerwoną herbate mam szanse zrzucić jakieś kilogramy? Piłyście ją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stern.stern Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.2.15.univie.teleweb.at 07.08.05, 21:50 nie nie odchudza, uwierz mi, ja pije earl grey pu-erh, ale tylko dlatego ze wspaniale smakuje. wolala bym tez zeby nie odchudzala, bo nic ze mnie nie zostanie. ale na serio, smak wspanialy, ale nie na odchudzanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:01 odchudzaja cwiczenia i dieta wiec rusz dupe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercedes Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.bronowice.krakow.pl 07.08.05, 22:28 Zgodzę sie z Olą :) Ta herbata co najwyżej na działanie moczopędne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.tvkdiana.pl 07.08.05, 23:19 wydaje mi sie ze jej działanie to polepszenie przemiany materii wiecmoże troszkę ale sama nigdy nie piłam jej wystarczająco długo zeby sie o tym przekonać.no i same picie herbaty na pewno nie wystarczy.ćwiczenia i ruch to podstawa sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: Czy PU-ERH odchudza?? 07.08.05, 23:21 herbatka jest super w smaku pijam 2 filizanki dziennie, nie wiem czy pomaga bo prowadze dosc aktywny tryb zycia to moje problemy z waga nie sa takie straszne, a na dodatek nie nawidze tlustego i mnie watroba boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.acn.waw.pl 30.11.05, 23:45 Watroba nie ma zakonczen nerwowych - nie moze bolec. Odpowiedz Link Zgłoś
sessetka Re: Czy PU-ERH odchudza?? 07.08.05, 23:31 Francja jest do dupy dosc, ze tu Pu-erh nie ma, to do wyboru sa trzy firmy jogurtow Danon(wszechobecny) Nestle(jako jogurt w Polsce zadko wystepujacy) i jakis tam jescze jeden i wogole to wszystko jest w foliach nie ma bialego sera tylko ten smierdzacy starymi gaciami serek plesniowy, a kielbase mozna zuc jzk gume Orbiy o. I to ma byc kraj rozwiniety, jak sobie w Polsce do hipermarketu pujdziesz to 1 rzeczy masz 10firm a tu jedna firma ma 1000 roznych produktow monopol totalny. O jeszcze mi sie przypomnialo ze Nestla Gold flakes nia ma i snikersa w sloiku tylko Nutella Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek113 Re: Czy PU-ERH odchudza?? 01.12.05, 10:00 Odchudza, ale tylko wtedy kiedy pijesz ją przez słomkę biegając;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaHa Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.chello.pl 01.12.05, 12:35 jak jesteś na diecie niskokalorycznej i pijesz ją min 3 razy dziennie to faktycznie wspomaga ona redukcje tkanki tłuszczowej..ale sama w sobie nie odchudza..działa tylko w połączeniu... aa i jeszcze jedno ten wspaniały smak(bo faktycznie smakuje zajebiście)uzależnia.... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umcyk umcyk trililili IP: 193.151.48.* 02.12.05, 18:24 gdyby ta herbata odchudzała, to kazdy by ja pił i każda kobieta byłaby najszczesliwasza na swiecie, a pomysłodawca tej herbaty bylby najbogatszym czlowiekiem na swiecie. na bank nie odchudza sama z siebie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: 80.50.15.* 01.12.05, 12:44 z pewnoscią pomaga w odchudzaniu, ale czy odchudza sama z siebie...? hmmmm...wątpię...:( Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: Czy PU-ERH odchudza?? 02.12.05, 19:35 moja pani kierownik takie cos pije, i jakos nie zauwazylem zeby to pomagalo ;) mam nadzieje ze tego nie czyta :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motylek Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:34 Mozesz swobodnie wydac na nia duzo pieniedzy bo naprawde warto! Musisz jednak kupic oryginalna herbate pu-ehr w aptece z atestem sanepidu i wierz mi gdy bedziesz pila ja regularnie minimum 3razy dziennie to po miesiacu zrzucisz nawet do 10 kg!!! Wiem bo sama wyprobowalam i nie wiedziec kiedy czulam sie lepiej we wlasnej skorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.12.05, 17:11 piłam ta herbate czerwona, co reklamuja w tv;) i mi przede wszytskim nie smakuje ani ani, a poza tym mysle, ze zadne picie herbatki nie pomoze jesli sie dodatkowo nie zmieni diety i nie cwiczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: 212.182.108.* 08.12.05, 18:21 A ja kiedys przezs dwa tygodnie piłam wyłącznie puerh i ani kropelki innej - i faktycznie - lekko schudłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula vel Mayrah1 CZERWONA HERBATKA! IP: *.icpnet.pl 09.12.05, 13:40 O tak...stosowana systematycznie, min. 4 razy dziennie ( choc lepsza jest liściasta od Ekspresowej) porafi zdziałac cuda.. mialam dosyc obniżoną przemianę materii a musiałam zrzucic wage o neicale 2 kg w 10 dni do zawodów i przy minimalnej zmianie trybu zycia: zamiast 2 3 treningi...tygodniowo i ograni8czeniu słodyczy..piłam herbatke królów (chińskich władców) systematycznie 4, 5 dziennie.. i po jakims czasie czułam głód co 2, 3 godzinki..przemiana materii się zwiększyła...trzeba jednak o to dbać ipamietac a nie jak sie przypomni pic herbatkę i patrzeć w lustro....;))) Nie polecam herbatki którą reklamuje MANDARYNA choc wlasnie z tej serii lisciasta pue erth EArl Grey jest najskuteczniejsza!!!! Serdecznie pozdrawiam i zycze wytrwałości i powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś