Dodaj do ulubionych

Czy PU-ERH odchudza??

07.08.05, 21:47
Dziewczyny chciałam wiedzieć czy pijąc czerwoną herbate mam szanse zrzucić
jakieś kilogramy? Piłyście ją?
Obserwuj wątek
    • Gość: stern.stern Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.2.15.univie.teleweb.at 07.08.05, 21:50
      nie nie odchudza, uwierz mi, ja pije earl grey pu-erh, ale tylko dlatego ze
      wspaniale smakuje. wolala bym tez zeby nie odchudzala, bo nic ze mnie nie
      zostanie. ale na serio, smak wspanialy, ale nie na odchudzanie. pozdrawiam
    • Gość: ola Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:01
      odchudzaja cwiczenia i dieta wiec rusz dupe!!
    • Gość: mercedes Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.bronowice.krakow.pl 07.08.05, 22:28
      Zgodzę sie z Olą :)
      Ta herbata co najwyżej na działanie moczopędne.
    • Gość: biedronka Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.tvkdiana.pl 07.08.05, 23:19
      wydaje mi sie ze jej działanie to polepszenie przemiany materii wiecmoże troszkę
      ale sama nigdy nie piłam jej wystarczająco długo zeby sie o tym przekonać.no i
      same picie herbaty na pewno nie wystarczy.ćwiczenia i ruch to podstawa sukcesu
      • sessetka Re: Czy PU-ERH odchudza?? 07.08.05, 23:21
        herbatka jest super w smaku pijam 2 filizanki dziennie, nie wiem czy pomaga bo
        prowadze dosc aktywny tryb zycia to moje problemy z waga nie sa takie straszne,
        a na dodatek nie nawidze tlustego i mnie watroba boli
        • Gość: mm Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.acn.waw.pl 30.11.05, 23:45
          Watroba nie ma zakonczen nerwowych - nie moze bolec.
    • sessetka Re: Czy PU-ERH odchudza?? 07.08.05, 23:31
      Francja jest do dupy dosc, ze tu Pu-erh nie ma, to do wyboru sa trzy firmy
      jogurtow Danon(wszechobecny) Nestle(jako jogurt w Polsce zadko wystepujacy) i
      jakis tam jescze jeden i wogole to wszystko jest w foliach nie ma bialego sera
      tylko ten smierdzacy starymi gaciami serek plesniowy, a kielbase mozna zuc jzk
      gume Orbiy o. I to ma byc kraj rozwiniety, jak sobie w Polsce do hipermarketu
      pujdziesz to 1 rzeczy masz 10firm a tu jedna firma ma 1000 roznych produktow
      monopol totalny. O jeszcze mi sie przypomnialo ze Nestla Gold flakes nia ma i
      snikersa w sloiku tylko Nutella
    • osiolek113 Re: Czy PU-ERH odchudza?? 01.12.05, 10:00
      Odchudza, ale tylko wtedy kiedy pijesz ją przez słomkę biegając;)
    • Gość: kaHa Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.chello.pl 01.12.05, 12:35
      jak jesteś na diecie niskokalorycznej i pijesz ją min 3 razy dziennie to
      faktycznie wspomaga ona redukcje tkanki tłuszczowej..ale sama w sobie nie
      odchudza..działa tylko w połączeniu... aa i jeszcze jedno ten wspaniały smak(bo
      faktycznie smakuje zajebiście)uzależnia.... :-/
      • Gość: umcyk umcyk trililili IP: 193.151.48.* 02.12.05, 18:24
        gdyby ta herbata odchudzała, to kazdy by ja pił i każda kobieta byłaby
        najszczesliwasza na swiecie, a pomysłodawca tej herbaty bylby najbogatszym
        czlowiekiem na swiecie. na bank nie odchudza sama z siebie niestety
    • Gość: ja Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: 80.50.15.* 01.12.05, 12:44
      z pewnoscią pomaga w odchudzaniu, ale czy odchudza sama z siebie...?
      hmmmm...wątpię...:(
    • d_znajomy Re: Czy PU-ERH odchudza?? 02.12.05, 19:35
      moja pani kierownik takie cos pije, i jakos nie zauwazylem zeby to pomagalo ;)
      mam nadzieje ze tego nie czyta :D
    • Gość: motylek Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 10:34
      Mozesz swobodnie wydac na nia duzo pieniedzy bo naprawde warto! Musisz jednak
      kupic oryginalna herbate pu-ehr w aptece z atestem sanepidu i wierz mi gdy
      bedziesz pila ja regularnie minimum 3razy dziennie to po miesiacu zrzucisz
      nawet do 10 kg!!! Wiem bo sama wyprobowalam i nie wiedziec kiedy czulam sie
      lepiej we wlasnej skorze!
    • Gość: dede Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.12.05, 17:11
      piłam ta herbate czerwona, co reklamuja w tv;) i mi przede wszytskim nie
      smakuje ani ani, a poza tym mysle, ze zadne picie herbatki nie pomoze jesli sie
      dodatkowo nie zmieni diety i nie cwiczy
      • Gość: Agata Re: Czy PU-ERH odchudza?? IP: 212.182.108.* 08.12.05, 18:21

A ja kiedys przezs dwa tygodnie piłam wyłącznie puerh i ani kropelki innej -
        i faktycznie - lekko schudłam
    • Gość: Anula vel Mayrah1 CZERWONA HERBATKA! IP: *.icpnet.pl 09.12.05, 13:40
      O tak...stosowana systematycznie, min. 4 razy dziennie ( choc lepsza jest
      liściasta od Ekspresowej) porafi zdziałac cuda.. mialam dosyc obniżoną przemianę
      materii a musiałam zrzucic wage o neicale 2 kg w 10 dni do zawodów i przy
      minimalnej zmianie trybu zycia: zamiast 2 3 treningi...tygodniowo i
      ograni8czeniu słodyczy..piłam herbatke królów (chińskich władców) systematycznie
      4, 5 dziennie.. i po jakims czasie czułam głód co 2, 3 godzinki..przemiana
      materii się zwiększyła...trzeba jednak o to dbać ipamietac a nie jak sie
      przypomni pic herbatkę i patrzeć w lustro....;)))
      Nie polecam herbatki którą reklamuje MANDARYNA choc wlasnie z tej serii
      lisciasta pue erth EArl Grey jest najskuteczniejsza!!!!

Serdecznie pozdrawiam i zycze wytrwałości i powodzenia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka