Dodaj do ulubionych

odstawienie tabletek

08.08.05, 22:17
ile moze byc przerwy miedzy pierwszym okresem po odstawieniu tabletek a
kolejnym ? wszytsko jest starsznie rozregulowane :/
Obserwuj wątek
    • Gość: tia Re: odstawienie tabletek IP: *.speed.planet.nl 09.08.05, 14:25
      Widze, ze Ty tez masz ten sam problem co ja kiedys:/ I nie wiem, czy dojdziesz
      (a moze juz doszlas) do tych samych wnioskow co ja, ale ja raczej nie wroce juz
      do tabletek, bo robi sie sobie nimi krzywde. Idz lepiej do endokrynologa i zrob
      sobie badania na poziom hormonow, a zobaczysz do jakiego stopnia wszystko sie
      rozregulowalo.
    • Gość: Agucha:] Re: odstawienie tabletek IP: *.szczecin.mm.pl 09.08.05, 17:13
      ja jakis czas temu tez odstawilam tabletki i na innym forum doczytalam sie ze
      na okres mozna czekac nawet do 3 mc. bo organizm musi sie na nowo przyzwyczaic
      do funkcjonowania bez dodatkowych hormonow. nie chcialam tyle czekac i poszlam
      do ginekologa. przepisal mi tabletki na przywrocenie okresu. nazywaly sie
      Orgametril, lykalam je 5 dni po 3 tabletki dziennie i po kilku dniach wszystko
      wrocilo do normy. jesli nie chcesz czekac to lec do lekarza.
      • jola1985 Re: odstawienie tabletek 09.08.05, 19:22
        jeden okres po odstawieniu juz mialam tylko ze teraz nastepny sie przedluza :/
        lipa bo czlowek czuje sie jakby mial dostac okres a tu nic,strasznie ejst z
        tymi hormonami
        • jola1985 Re: odstawienie tabletek 09.08.05, 19:23
          a ile takie tabletki moga kosztowac? pozdrowionka
    • ona244 Re: odstawienie tabletek 09.08.05, 20:19
      ja dostalam po trzech tygodniach, ale potem po ponad dwoch miesiacach..
      • jola1985 Re: odstawienie tabletek 09.08.05, 21:05
        szlas do ginekologa czy poprostu czekalas?
        • ona244 Re: odstawienie tabletek 10.08.05, 10:53
          najpierw czekalam, a potem w koncu poszlam do ginekologa i wlasnie wtedy
          dostalam okres
          ale chyba pojde do ginekologa teraz po jakies tabletki regulujace okres, bo
          wkurza mnie to, ze nie wiem kiedy go dostane, a dostaje w roznych terminach..
          • jola1985 Re: odstawienie tabletek 11.08.05, 00:09
            pewnie na uregulowanie doradzi ci antykoncepcyjne,ponoc tak zawsze robia :/ ja
            pojde do giny jak nie dostane dokonca miesiaca okresu zeby dala mi te na
            przyszpieszenie bo nie lubie sie czuc jakbym miala zaraz okres dostac atu
            nic ...
    • gretchen1 Re: odstawienie tabletek 11.08.05, 11:42
      Ja brałam Logest 4lata , odstawiłam i na okres czekałam ok 39dni.
    • Gość: dziecko Re: odstawienie tabletek IP: *.rev.vline.pl 12.08.05, 22:05
      a ja po odstawieniu tabletek, okres dostalam normalnie po jakos 27 dniach a
      nastepny tez w terminie.. a jak byloby z nastepnymi okresami, to nie wiem, bo
      spowrotem zaczelam brac tabletki:-)
      • Gość: jola1985 Re: odstawienie tabletek IP: 83.238.209.* 13.08.05, 22:19
        ja juz nie wiem czy bym brala tabletki jeszcze,bo to jednka zawsze ryzyko jest
        a czekac tak na kolejny okres to masakra ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka