Dodaj do ulubionych

THE BEST OF SEX

17.08.05, 12:56
Dla mnie najbardziej podniecające jest:
- dawać klapsy w trakcie seksu "od tyłu"
- lizać, całowąc dupcie (rimming)
- wulgaryzmy typu "zerżnę cię dziwko" itp

W sferze marzeń :
- wytrysk na/do buzi
- anal

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: pixi Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:56
      Mnie pociągają wiewiórki........
    • lukka74 Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 14:11
      > W sferze marzeń :
      > - wytrysk na/do buzi

Do Twojej buzi??? Czy jej?
    • mloda_kobieta Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 16:55
      No cóż różni ludzie.. różne upodobania.. Ty zdaje się lubisz mocny i wulgarny seks.. Gdy rozwalają mnie czasem dzikie rząde i chcę by było mocniej, szybciej.. Mam wtedy ochote na wulgarne okrzyki =) Niezbadane są pragnienia ludzkie =) Nie jestem za analem.. A wytrysk do buzi.. hmm.. tylko z zaufanym i stałym partnerem.. Klapsy.. to takie troche śmieszne i prostackie moim zdaniem (ale według wielu osób pewnie wszystkie te rzeczy są śmieszne i prostackie..) Taka jest prawda..
      • Gość: dagusia666 Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:54
        > A wytrysk do buzi.. hmm.. tylko z zaufanym i stałym partnerem.

A co za różnica, czyj to smark?

> według wielu osób pewnie wszystkie te rzeczy są śmieszne i prostackie.

Immanuel Kant: "ruchy niegodne filozofa" (o samym uprawianiu seksu, a nie
        żadnych udziwnieniach)
        • b-beagle Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 18:31
          Gość portalu: dagusia666 napisał(a):
          > Immanuel Kant: "ruchy niegodne filozofa" (o samym uprawianiu seksu, a nie
          > żadnych udziwnieniach)

Co Kant to Kant
        • Gość: ja Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:36
          Gość portalu: dagusia666 napisał(a):

> A co za różnica, czyj to smark?

a co to za prostackie teksty?
          • Gość: dagusia666 Nie wiesz, co za teksty? Na głos ci przeczytać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:30
            Opinia w dyskusji. Nie pasuje - zgłoś do moderacji.
            A najlepiej zgłoś cały wątek, bo wlłaściwie w całości jest ryzykowny.
          • silence-dreamer Re: THE BEST OF SEX 29.08.05, 14:49
            Nie chodzi tu chyba o walory smakowe, tylko, że "takie rzeczy" wypada raczej
            robić z kimś ukochanym( a nie brać i połykać komu popadnie)...
      • adamp54 Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 10:30
        Możesz nazywac to prostackim ale to nie zmienia sprawy że mnie podnieca :)

Pozdrawiam
    • fafolot Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 16:58
      a ja mam ochotę na pończoszki, dużko koronek, muzyka w tle ... ech...
      rozmarzyłem się ....
      • anusia202 Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 22:27
        fafolot napisał:

> a ja mam ochotę na pończoszki, dużko koronek, muzyka w tle ... ech...
        > rozmarzyłem się ....
        poproś dziewczyne , na pewno spełni Twoje zyczenia... :)
    • Gość: ___YOUR_WHORE___ Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:19
      baaaardzo mi sie podoba Twój post adamie :-) nareszcie ktoś bez tabu kto wie
      czego chce. bo normalnie ( z niewielkimi wyjątkami ) to tu sami "wyzywacze" i
      moralniacy siedzą którzy uważają nas za dziwki i dziwkarzy. tak trzymaj ! a
      jeśli chodzi o te upodobania to gratuluję wyboru ! mniamuśnie! też to wszystko
      uwielbiam ;-) sz\czególnie te kalpsy i wulgaryzmy.. nie mówiąc o "tryskaniiu".
      hehehe
    • Gość: kiciunia_kicia Re: THE BEST OF SEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:33
      Uwielbiam,gdy sie kochamy,on patrzy mi głeboko w oczy...
    • Gość: czwa Re: THE BEST OF SEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:38
      Masz stronke jak niewyzyty jestes, live.auralsex.info tam sa pliki i
      moze Ci sie cos spodoba! :> narazka
    • polishbellydancer Re: THE BEST OF SEX 17.08.05, 23:47
      hmmm...rozmarzylam sie--moze sie spotkamy na taki wlasnie sex--oczywiscie bez
      zobowiazan...
    • adamp54 Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 10:29
      Liczyłem że zdradzicie co wy lubicie najbardziej ...
      Piszcie proszę.

Pozdrawiam
      • Gość: mariposa ja wlasnie wytrysk do ust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:39
        :)
    • rumcays Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 14:01
      > W sferze marzeń :
      > - wytrysk na/do buzi
      > - anal

Dlaczego tylko w sferze marzeń? Czy twoja kobieta ma jakieś obiekcje? Nie
      rozumiem dlaczego niby miałaby się nie zgodzić?
      • adamp54 Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 14:58
        Ma obiekcje natury higienicznej (anal) - szanuje to.
        • Gość: aixa Re: THE BEST OF SEX IP: *.pl / 213.77.105.* 18.08.05, 19:04
          sex jest czymś co żądzi światem i jest zdrowy tylko wtedy kiedy partnerzy mają
          na to ochotę,anal,sperma w buzi,klapsy, wulgaryzmy,szybkie numerki w toalecie
          itd. wszystko to jest do przyjęcia pod warunkiem że oboje tego chcecie.
        • rumcays Re: THE BEST OF SEX 18.08.05, 19:08
          ale ty nie masz obiekcji, wiec sprobuj wytlumaczyc. Swoja droga nigdy nie
          mialem ze swoja dziewczyna problemow natury 'higienicznej' w czasie stosunku
          analnego. To jakies dziwne przesady.

No a co z wytryskiem - tez problem higieniczny?

Nie chce, zebys namawial dziewczyne bo nie o to chodzi. Ale czasami zastanawiam
          sie jak to jest, ze sa ze soba w zwiazkach ludzie nieprzystosowani pod wzgledem
          seksualnym. Mysle, ze czesto brakuje smialosci i szczerosci w odniesieniu do
          partnera. Potem to sie niestety tylko nawarstwia, az pewnego dnia przychodzi
          mocne rozczarowanie...albo zdrada...

w kazdym razie powodzenia w realizacji swych fantazji!!! trzymam kciuki
          • pure_kott Re: THE BEST OF SEX 21.08.05, 00:05
            Ja nie rozumie.ktos na ciebie nasika i ty sie podniecasz?Szczochami? Nie
            krytykuje ale...nie rozumie.
            Ja lubie
            -patrzc jak jego penis wchodzi we mnie kiedy sie kochamy
            -jak mnie lapie mocno za wlosy , przyciska, lapie rece ze nie moge sie
            ruszyc...taki lekki brutal
            -jak na jezdzca moge kontolowac glebokosc i sile..
            -jak dochodzi, czuje sie spelniona kochanka
            -moj orgazm 3 razy zanim on dojdzie hehe, hiszpan..
            -jak jest cicho i slysze tylko nasze jeki
            -jego meski zapach
            No juz sie podniecilam, gdzie on jest cholera!
            • basic69 Re: THE BEST OF SEX 23.08.05, 14:49
              ja też tak lubię.....dziewczyny nie bójcie się tego..."wulgaryzmu"
            • elfira Re: THE BEST OF SEX 25.08.05, 12:57
              ale takie szczere osoby jak Ty...bardzo szanuje....Adamie czekamy na dalszą
              wypowiedź...nie omijaj pure_kott....może byc pysznie
    • Gość: Albert Re: THE BEST OF SEX IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:31
      Ja najbardziej z moja partnerka lubimy sie kochac na klatce schodowej jak wracamy pozno w nocy z jakiejs imprezy rozbieramy sie do naga i robimy na co tylko mamy ochote a mamy zazwyczaj na wszystko.Moja Ania lubi polykac na przyklad ja lubie piescic jezyczkiem jej dupeczke i jest w ogole pieknie PA
    • Gość: moj facet Re: THE BEST OF SEX IP: *.sc.res.rr.com 23.08.05, 03:08
      nigdy nie pozwala mi polykac spermy, dziwne co? A ja bym chciala... Nie wyzywa
      mnie i nie daje rozkosznych klapsow... Ale to jest dobre tylko od czasu do
      czasu, moj poprzedni facet chcial tylko sexu analnego, oralnego z polykaniem
      spermy a o moich potrzebach nie myslal w ogole. Kiedy ja po dwoch dniach
      zaspokajania go oralnie odmawialam trzeciego dnia bo chcialam tez w koncu
      zwyklego seksu, pieszczot i czulosci on sie gniewal ze o niego nie dbam,nie
      mysle o jego potrzebach. W koncu dostalam sex fobii i to byl koniec zwiazku!!!
    • Gość: anula Re: THE BEST OF SEX IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.08.05, 14:34
      lubie anal i wytrysk do buzi. z moim facetem jest m bosko i chcemy zaspokajac
      sie w 500%. poza tym uwielbiam 69, a od niedawna takze nagrywanie kamera
      naszych igraszek. polecam:)
      • elfira Re: THE BEST OF SEX 25.08.05, 12:55
        Anula no no rozbrykana jesteś, czy mogę spytac w jakim wieku jestes?? I szkoda
        ze tak mało wypowiedzi jest odnosnie tego tematu...pozdrawiam
    • basic69 Re: THE BEST OF SEX 23.08.05, 14:38
      hmmmmmm......ale te marzenia są całkiem realne...powodzenia w realizacji ;-))
    • doogi Re: THE BEST OF SEX 25.08.05, 14:17
      marzenia tak!
      tylko nie każda kobieta ma zamiar sprobowac np.analu !
      • Gość: elfira Re: THE BEST OF SEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:26
        to prawda, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś namówił swoja partnerkę...a
        przynajmniej takie igraszki z nią uprawiał......zeby jej się spodobało,
        np.dotykanie tych okolic...później to już...tylko rządza...i cichy
        szpet ....zróbmy to. Pozdrawiam doog
        • doogi Re: THE BEST OF SEX 29.08.05, 14:02
          heh:D
          no próbowałem i to i tamto i z lewej i z prawej i szpt też był na koniec...
          ale jakoś nie chce, i narazie szanuje to i nie nalegam,,,, moze kiedys.
          też pozdrawiam Elfirkę:D
          • elfira Re: THE BEST OF SEX 29.08.05, 14:27
            Drogi doogi....w tym ambaras żeby dwoje chciało naraz. Najwazniejsze...że
            robicie to lubicie i daje wam to radość....hmmm w swoja drogą szept jest
            niesamowicie...zmysłowy, szczególnie jak mówisz swojej partnerce....no nie będe
            podpowiadać...buziaki i miłego szeptania :-))...mruuuuuu mruuuuuu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka