Dodaj do ulubionych

Sex z młodszym facetem

25.08.05, 18:16
Do dziewczyn: co myślicie o sexie z 19-stolatkiem? ja mam 22 lata, dodam, że
jest bardzo fajny jako facet nie tylko z wyglądu ale tez z charakteru,jest
dojrzały emocjonalnie, znamy sie jakis czas i widze, że zanosi sie na sexik,
ale nie wiem czy to nie będzie jakies niestosowne, bo w końcu od jest młodszy,
mniej doświadczony, tak jakoś dziwnie, nie wiem czy się zdecydować,
całkiem inaczej to wygląda jak chłopak ma 22 lata a dziewczyna 19 ale na odwrót?
nie wiem co robic i co mysleć...
Obserwuj wątek
    • Gość: slonkoo Re: Sex z młodszym facetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:48
      dajesz kobito, co sie przejmujesz!!!
    • Gość: DOBRA (zd)RADA Nie rozumiem w czym problem?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 19:28
      Jest pełnoletni, TWIERDZISZ, że jest dojrzały (obyś się nie myliła) i macie na to ochotę więc...
      O co sie rozchodzi??

Ps. Jeśli o to pytasz to nie jestem do końca pewien Twojej dojrzałości, przepraszam.
      Wydaje mi się, że nie jesteś na to gotowa - nie ważne czy z 19-sto czy 30-latkiem.
      Twój sex to Twój a nie nasz wybór.

Pozdrawiam
    • squirrel22 Re: Sex z młodszym facetem 25.08.05, 19:31
      Heh, ja mam podobny problem. Też mam 22 lata i uderza do mnie 19 - latek. Ale
      ja wiem, że napewno go spławię, ale to inna historia, on ma paskudną wadę
      charakteru ;), chyba go nie lubię i przede wszystkim nie ufam mu, chociaż
      zapominam o tym trochę w jego towarzystwie pod wpływem tych oczysk :p

Nie wiem czemu krąży taka obiegowa opinia, że jak chłopak do starszej, to
      napewno zależy mu tylko na seksie, szuka doświadczonej, która wprowadziłaby go
      w świat seksu, jak to mówią "na starej pi.czy młody ch..j się
      ćwiczy" ;))))))))))))

Pozdro
      anka
    • justyna0509 Re: Sex z młodszym facetem 25.08.05, 19:39
      Jesli macie oboje na to ochote to czemu nie 3 lata to wkoncu nie tak duzo
    • Gość: dyskopata Re: Sex z młodszym facetem IP: *.espol.com.pl 25.08.05, 19:51
      może i on jest dojrzały ale ty- wątpie
    • frezja66 Re: Sex z młodszym facetem 25.08.05, 19:57
      Dzięki za miłe i niemiłe slowa, wiem, że to głupi post ale jednak mnie to trochę
      męczyło, mała ale jadnak róznica wieku :-I
      nie wiem jak to wygląda sex z młodszym, zadna moja koleżanka mi nie odpowie na
      takie pytanie, dlatego napisałam na forum...
      pozdrawiam
    • Gość: 26-latka Re: Sex z młodszym facetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:25
      Ale czym sie przejmujesz,forum jest po to,zeby sie wygadac-po co odpisują jak
      ich ten post wkurw..Olej!!A na ten seks sie zdecyduj jeśli masz pewność,ze
      koleś Ci potem dupci nie obsmaruje i Wasze szaleństwa będą gorącym tematem
      wśród jego kumpli..Nieraz miałam ochotę na takie młode mięsko,ale się
      powstrzymywałam-może i by było dziko i inaczej,ale co potem?idziesz na piffko,a
      każdy znajomy mija Cie z jednoznacznym uśmieszkiem..Przemyśl
      • frezja66 Re: Sex z młodszym facetem 25.08.05, 20:35
        dzieki 26-latka za zrozumienie ;-)
        widzisz ja go obserwowałam od długiego juz czasu i chłopak jest naprawde
        wporzadku, dlatego też mnie kręci bo nie jest taki jak inni, nie chwali sie
        jakimiś podbojami, nie włóczy się z byle pierwsza laską,rozmawiając z nim czuje
        jakbym rozmawiała ze starszym od siebie,
        dlatego jestem pewna, ze nie będzie się chwalił wśród kolegów, z mojej strony
        sprawa jest przemyslana, miałam lekkie wątpliwości dlatego napisałam posta na
        forum, aby jestem coraz bardziej przekonana do tego sexiku :-)

zastanawia mnie tylko co ciągnie chłopaków do starszych dziewczyn?
        doswiadczenie? czy co?

• Gość: et Re: Sex z młodszym facetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:40
          to samo co ich ciagnie do mlodszych albo w tym samym wieku. zadajac takie
          pytania wydajesz sie malo dojrzala. moja rada - nie decyduj sie jeszcze na seks,
          niezaleznie od wieku partnera. i nie jest to jakasz uszczypliwa uwaga. pozdro
          • dr.rocco Re: Sex z młodszym facetem 25.08.05, 21:31
            A na uczucie to miejsca nie ma , juz planujesz bzykanie , tak jak
            jakas wyprawe , sport :) dzisiejsze dziewczyny to dno , ty tez wydajesz
            sie jeszcze dzieckiem jak ten malolat , ciekawe czy bedzie dawac kase
            na dziecko jak ci je zrobi :)
    • doogi Re: Sex z młodszym facetem 25.08.05, 21:34
      ej a ja mam 22 a moja Miłość 26 i co???
      wszystko na miejscu i niedługo ślub :D
      nie z przymusu tylko to własnie ta połówka!
    • Gość: pure_kott Re: Sex z młodszym facetem IP: *.range81-159.btcentralplus.com 25.08.05, 21:41
      moj pierwszy kochanek byl mlodszy ode mnie o 2 lata i musze przyznac, ze zle
      wybralam, niedoswiadczony malolat. No tak , wygladal zajebiscie i oprzec sie
      nie moglam, ale po paru tyg. zalowalam ze to z nim bo to wazne jak sie zaczyna.
      Teraz mam mlodszego wspollokatora i czesto mnie pyta o sex itp. Zdziwil sie
      ostatnio ze mozna kochac sie dluzej niz 5 min,a pierwszy raz to najwyzej 1-2
      min dla niego, drugi i trzeci raz moze byc dluzszy. Usmialam sie i
      wytlumaczylam ze moj facet moze przez godzine, a on na to ze to nienormalne!
      Nie wiedzial ze moze kontrolowac kiedy dochodzi. A kolegow sie wstydzi zapytac,
      hehe. Biedaczek, chyba moj facet musi mu dac par rad. A wiec mlodszy w mojej
      opini to zly kochanek przewaznie. A jak tu ktos napisal ze na starej piczy
      mlody ch.. sie cwiczy to moze i prawda? Jednak sa wyjatki od reguly, moze
      bedziesz miala szczescie?
    • Gość: julkaa5 Re: Sex z młodszym facetem IP: *.idea.pl 25.08.05, 22:55
      Sex z mlodszym byczkiem jest rewelacyjny,bo on sie bardzo stara i moze
      dlugo,nawet kilka razy dojsc.A to ze ze starsza,to go jeszcze bardziej kreci.
    • marytna_bk0 Re: Sex z młodszym facetem 25.08.05, 22:58
      ja jestem za :P pozwól sobie i jemu na chwilę zapomnienia. miej coś z żcyia i
      daj mu także się cieszyć życiem. powodzenia, juak już będzie po mwszystkim to
      napisz tutaj jakąś małą notkę czy cosik,
    • frezja66 Do dr.rocco 26.08.05, 11:51
      Jesli chodzi o uczucie to z chęcia bym w nie zainewstowała, ale za miesiąc on
      wyjeżdża na studia dzienne do szczecina a ja w całkiem przeciwnym kierunku- do
      krakowa, bedziemy w domu raz na 4-5 tygodni, myslisz dr.rocco ze takie uczucie
      przetrwa? bo ja nie chce chłopaka ograniczać, z innymi w akademiku bedzie więc
      myslisz, że tak w celibacie przezyje cały ten czas?
      ja jestem zdania, że skoro jest młody to niech korzysta z zycia, jesli mamy być
      ze soba to i tak bedziemy,
      a póki co to został nam miesiąc czasu, wiec nie bedziemy każdego wieczora
      spędzac na rozmowach bo krwe nie woda
      • Gość: slonko do autorki postu IP: *.teleton.pl 26.08.05, 13:33
        ooo do szczecina mowisz:DD to zostaw go w spokoju, ja go zgarne;)albo lepiej go
        wyprobuj i powiedz jak bylo, ja w szczecinie zajme sie reszta;]pozdro
    • lilarose Re: Sex z młodszym facetem 26.08.05, 14:03
      Mój pierwszy chłopak był właśnie młodszy o 2 lata - jak miałam 20 lat, on 18. I
      było super! Powodem naszego rozstania się 1,5 roku póxniej był nie wiek czy
      brak dojrzałości mojego chlopaka, lecz konkretne wydarzenia, które nas
      podzieliły. Jesli chłopak jest młodszy, wcale nie musi to oznaczać , ze jest
      głupim dzieciuchem, to zależy od przypadku. Sa całkiem dojrzali psychicznie i
      emocjonalnie 18-latkowie i 35-latkowie na poziomie rozwoju 15-latka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka