pestka86 25.08.05, 20:45 Witam wszystkich koziorożców:) co mozecie powiedzieć o naszym znaku? na pewno ambitni, realiści, twardo stąpający po ziemi:) a co inni sądza o koziorożcach POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dyskopata Re: KOZIOROŻEC IP: *.espol.com.pl 25.08.05, 20:53 ja może i koziorożec ale z wymienionych przez ciebie cech u mnie tylko ambicja się zgadza nie przywiązuję wagi do astrologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hewsonka Re: KOZIOROŻEC IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 25.08.05, 21:18 koziorożce forever,to najlepszy znak!A my pestka86 to chyba z jednego rocznika jestesmy,czy tak?>1986-ja jestem koniec grudnia jak coś! Odpowiedz Link Zgłoś
pestka86 Re: KOZIOROŻEC 25.08.05, 21:22 ja jestem ze stycznia 86:) a koziorożec to rzeczywiscie super znak;P Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: KOZIOROŻEC 25.08.05, 22:02 a ja z grudnia 86' (dokładnie 24) ;))) i w ogóle caaaaaała jestem suuper;)) haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestka86 Re: KOZIOROŻEC IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 26.08.05, 14:37 a ja 17 stycznia 86:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozica Re: KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 07:05 ooo ja tez styczen '86...koziorozce rzadza;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: KOZIOROŻEC 25.08.05, 21:31 może znacie jakieś jeszcze cechy zodiakalnego koziorożca Odpowiedz Link Zgłoś
elleves Cala prawda o nas:) 25.08.05, 21:38 Owszcem jestesmy okropnymi realistami, ktorzy potrafia swym zimnym spojrzeniem zburzyc nie-jedna idealistyczna wizje marzyciela; jestesmy krytyczni i momentami zlosliw, ja jestem na ddatek bardzo, ale to bardzo uparta ale....jak nas nie kochac:) przeciez potrafimy byc dobre, czule, opiekuncze, wrazliwe , potrafimy kochac, marzyc, snuc plany ....jestesmy wspaniali !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pestka86 Re: Cala prawda o nas:) 25.08.05, 21:42 taaaakkk realistami jestesmy na maxa! mój chłopak narzeka że zawsze musze miec wszystko pod kontrolą i rzadko stać mnie na szaleństwa;P a mój chlopak jest LWEM;p Odpowiedz Link Zgłoś
nefelly Re: Cala prawda o nas:) 25.08.05, 22:42 moj tez jest Lwem <ja koziorozec>, ale u nas to odwrotnie to ja go namawiam do szalenstwa:P do cech koziorozca dodalabym niesamowita wrazliwosc i sentymentalnosc . pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
pestka86 Re: Cala prawda o nas:) 25.08.05, 22:49 taaaakkk wrazliwość&sentymentalność:D I jak Ci sie zyje z lwem? troche humorzaste to znaki ale baaardzo kochane:) i super mi sie z moim lewkiem układa:) moze troche tylko temperamentami nie pasujemy do siebie ale dla chcacego nic trudnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
pestka86 Re: KOZIOROŻEC 25.08.05, 21:39 a więc: -ostrożny w kontaktach z ludźmi -szczery -konsekwentny -można mu zaufać -zachowawczy no i może trochę konserwatywny;P to są moje obserwacje:D Odpowiedz Link Zgłoś
dyskopata Re: KOZIOROŻEC 25.08.05, 21:52 to ja chyba jestem zmutowanym koziorożcem: -ostrożny w kontaktach z ludźmi- absolutnie wierzę prawie każdemu (na razie najgorzej nie wychodzę -szczery- staram się -konsekwentny- zgoda -można mu zaufać- myslę że tak -zachowawczy- w żadnym razie uwielbiam ryzyko i staram się brać od życia jak najwięcej -konserwatywny- nie cierpię konserwatyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martynka_bk Re: KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:58 ambitni !! !! !! !! twardo dążący do celu, ale nie po trupach ;] uwielbiam ten mój znak :P Odpowiedz Link Zgłoś
elleves Koziorożec + .... 25.08.05, 22:07 a moj facet jest spod znaku bliżniat (podobno najgorsze polaczenie dal kzoirozaca!!!!!!!!!!!!!) ale wbrew wszytkiemu sie swietnie dogadujemy i bardzo kochamy. On mi poddaje nowe pomysly a ja weryfikuje jego i tak sobie zyjemy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja Re: Koziorożec + .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:30 najlepsze połaczenie, u mnie jest tylko odwrotnie to ja jestem bliźniak a facet koziorożec i też sie super dogadujemy i bardzo kochamy oby tak zostalo... Odpowiedz Link Zgłoś